Şimdi Ara

Forumdaki Kadın Düşmanı Zihniyet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: themann41

Meriçler ve feministler ' kanayan yarası​ bu ulkenin. Feministlerin yüzde 80 i erkek düşmanı. Bunu istedikleri kadar inkar etsinler herkes biliyor gerçeği. İçlerinde' gerçekten kadın erkek eşitliğini savunanlar yüzde 20 civarıdır. Hatta daha az bile olabilir. Ama alfa bir erkek görse ' gıkını çıkarmaz bu tayfa. Saygıyla eğilir. Meriçler ise alfalari kadın düşmanı ilan eder kızlarla takılır ' kızlar için sadece arkadaş olabilecek bir tiptir. İdeal eş olamaz asla ' yancı tip olarak takılır. Kadınlar ı ötekilestiren medyanın ta kendisi aslında ' çarpıtma haberler yaparak ( hepsi çarpıtma değil tabi ki ) toplumun yozlaşması na yol açtılar. Ben erkekler suçsuz demiyorum ' suçlu olanlar en ağır cezayı almalı tabi ki ' ama Meriç ve feminist tayfa 'toplumun yozlaşmasını sağlamaktan başka bir işe yaramıyor.

Katılıyorum. Feministler Anadolu'da her gün dayak yiyen, gerçekten ezilen kadınlara destek olacağına metropollerde toplu taşımada "bacağını gereğinden fazla açan" erkeklerle "mücadele" ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    İstisnaları getirmeyin benim önüme. Kadın katiller yok diyen yok. Erkek katillerin yanında esamesi okunmadığı için bir tutamazsın bu bahsettiğimiz durumda iki cinsiyeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben getirmiyorum gercekleri ...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.