Şimdi Ara

Forumda YGS/LYS topicine girdiğimde kendimi hıyar gibi hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, bol sulu Çengelköy hıyarı gibi hissediyorum.

Ama bir yandan da seviniyorum böyle pırıl pırıl arkadaşlar ile aynı forumda olmaktan.

Ben yapamadım, yapanları gördükçe seviniyorum :D

Fakat, bu hıyar gibi hissetiğimi değiştirmiyor. Üzgün sımayli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hıyarsın çünkü hayallerini satacak kadar aptalsın. neden tekrar denemiyorsun ? zor mu geliyor ? yazık.

pardon, biz seninle konuşmuştuk ve sen çok kararlıydın, istekliydin. niye böyle davranıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallantt -- 23 Temmuz 2017; 1:36:9 >
  • Üzülme be serdar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :(

Yanlış hatırlamıyorsam, dün özelden konuşmuştuk.

Çok sağol yardımcı olmuştun, ne yapmam gerektiğin konusunda

Fakat, gerçekten temelsiz bir şekilde Matematik ve Geometri olmuyor. Hocalar böyle videoda anlattıkça konuyu bana Çince gibi geliyor. Ben de isterim Matematik ve Geometriyi tokatlamayı ama olmuyor.

Belki şu temel konuları halletsem, üslü/köklü/mutlak/rasyonel/oran orantı/çarpanlara ayırma gibi halletsem olacak, belki tokatlayacağım fakat kendime uygun kaynak bulamıyorum. İnternette seviyeme uygun anlatacak bir hoca bulamıyorum.

Yoksa bu hayatı ben yaşayacağım, ben de isterim kaliteli bir üniversitenin kaliteli bir bölümünden mezun olmak. Ama, Matematik ve Geometri yapamadan ne yapabilirim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarwtf -- 23 Temmuz 2017; 1:37:1 >
  • serdarwtf kullanıcısına yanıt
    sen bir özele gelsene

• Böyle söyleyince üzüldüm :(

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    İkinci kez gece konuşacağız, çok başını ağrıtıyorum senin de :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temelin yoksa matakademi izle, 40 seansta mat al ondan çalış

yahu gel

Sadece yüksek turkçe ve sosyal netleriyle çok iyi siralama yapabilirsin.yaninada en kolay mat kitaplari çozup 10 net ekledinmi matematikten.bu iş tamamdir.

• Aslında haklısın, sayısalım düşük, sosyalden full veya fulle yakın yapmam daha işime yarar.

Ve dediğin gibi üzerine 10 15 bir şey koysam Matematikten, efsane olur.

• Magoalene kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkür ederim kardeşim,

Matakademiye henüz bakamadım, bakacağım.

40 Seansta Mat aldım, başta çözümleme filan iyi gidiyordu.

Bölme ve Bölünebilme Kurallarına geldim ve tıkandım. Ne tuhaf bir konudur, anlamış değilim.

Ders alsan olmaz mi,özel ders

• Olur fakat, aptal yerine konmaktan çekiniyorum.

İnsanlar türev, integral, trigonometri gibi konulardan özel ders alırken, ben en temelinden özel ders alırsam ama beni aptal bir şey sanar.

Halbu ki öyle değilim, bir şeyi anlatıldığı zaman kavrıyorum. Fakat Matematik ve Geometri farklı, öğrenmek için o kalem, o ele değecek çözeceksin. Ben de bu aşamada sıkıntı çekiyorum. Yani soru çözerken sadece belirli bir yere gelebiliyorum, devamı gelmiyor.

Hiç çekinme o konuda.zaten hocayi ayarlamadan önce seviyeni söyleyeceksin.sen ne ilksin ne sonsun ozel ders hocasi için.senin gibi sıfir olan çok var.

Yok olmaz diyorsan.antrenmanlarla matematik al ve şenol hoca izle,not alarak izle.

Kütüphanelere,kafelere git.evde sıkıliyorsan

söyleme şöyle olmuyor falan.

• Çok sağolun ne diyeyim ki,

Gallant ve sen çok yardımcı oldunuz, destek oldunuz.

Yüzünüzü kara çıkartmayacağım ama, söz.

Kafanızı şişirdim, gece vakti kusura bakmayın bu arada

• Helal olsun kardeşim, şu an geç oldu başını ağrıtmayayım.

İstersen yarın başarı hikayeni yaz buraya, feyz alayım birazcık.

Gerçekten sizin gibileri gördükçe imreniyorum, ben de bir gün tokatlayacağım ama Matematik ve Geometriyi, görürsünüz bak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarwtf

Helal olsun kardeşim, şu an geç oldu başını ağrıtmayayım.

İstersen yarın başarı hikayeni yaz buraya, feyz alayım birazcık.

Gerçekten sizin gibileri gördükçe imreniyorum, ben de bir gün tokatlayacağım ama Matematik ve Geometriyi, görürsünüz bak :D

Ünide Sözel Bir Bölümde Okuyorum,Bu Sene Bir Gireyim Şöyle Bir Çalışayım Dedim Belki Bölüm Değişiriz Diye,Sıfırdan Sayısal Çalıştım(Bu Arada Meslek Lisesi Çıkışlıyız Yani Cidden Sıfır) Ama Geç Başladım Şu Yaz'ı Felan Değerlendirseydim Keşke.

Fenden 12 Net,Mattan 7 Net'mi Ne YGS Sonucu.
    LYS'dende 15 Mat Var().

Ek Net Olarak Bu Netler İşini Görür mü Bilmem Ama Bildiğim Sözel Konularıda Unuttum 2 Yılda :D + Sıfır Sayısal + Geç Başlama + Üniversite Sınavları.

Bu Durumda Bunları Çıkardım,Matematik Denemelerde En Azından 10-12 Tane Yapardım Sınavda Ne Mallık Yaptıysam Batırdık :D .

Ha Durum Ne Oldu Diye Sorarsan O OBP'nin Gözünü Öpeyim Barajın Bile Dışına Attı.25K El İnsaf

Kafaya Koydum Şimdiden Çalışmaya Başladım,Kesin Değiştireceğim Bölümü :/ .

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarwtf

Olur fakat, aptal yerine konmaktan çekiniyorum.

İnsanlar türev, integral, trigonometri gibi konulardan özel ders alırken, ben en temelinden özel ders alırsam ama beni aptal bir şey sanar.

Halbu ki öyle değilim, bir şeyi anlatıldığı zaman kavrıyorum. Fakat Matematik ve Geometri farklı, öğrenmek için o kalem, o ele değecek çözeceksin. Ben de bu aşamada sıkıntı çekiyorum. Yani soru çözerken sadece belirli bir yere gelebiliyorum, devamı gelmiyor.

Hocam gerçekten insan bişeyi yapamayınca zor geliyor. Üsteleyince yapamayınca da imkansız geliyor.

Geometride hiçbir şeyi görmezken sadece son sene çalışarak iyi net yapmıştım.

Ünide de öyle dersler oldu. Başta imkansız geliyor, sonra yavaş yavaş devamı geliyor.

Biraz devam ettikçe seviyorsun sevdikçe de biraz daha devam ediyorsun.

• Hocam her şeyden önce gözünden çok büyütüyorsun. Bu genç yaşımda edindiğim en önemli tecrübelerden biri bu. Gözünde büyütmeyeceksin abi. Dandirik bi sınava giriyoruz sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.