Şimdi Ara

Forumda yeniyim ve depresyondayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir foruma girip konuları okuyordum ama hesabım yoktu, sonunda hesap açmaya karar verdim. Bazı konuları okurken benimle aynı durumda hatta ciddilerse daha kötü durumda olan insanları gördüm. Doğrusu gerçek hayatta bunları konuşacağım ya da konuşmak istediğim pek kimse yok zaten anlatsam da anlayacaklarını zannetmem :( Ben de sizinle sorunlarımı paylaşmak istiyorum

Öncelikle lise sondayım ve lise hayatım zaten bok gibi geçti. Çok utangacım ya da sosyal fobim var mı desem bilmiyorum zaten ağzım hiç laf yapmıyor, kızları bırakın normal bi arkadaşım bile yok. Anca soru sorulunca cevap veriyorum. Bunlar zaten hep olan şeylerdi yıllardır böyle boktan yaşamaya alıştım, yaşıtlarım clublarda cafelerde gezerken ben evde oturuyorum ama kötüsü bir süre önce okulumdaki bir kızdan hoşlanmaya başladım ve kız beni görmüyor bile.

Tip deseniz zaten hiç girmeyeyim o konuya. Forumda gezerken benim gibi çok kişi gördüm ve sizin görüşlerinizi almak istiyorum sizce napayım

• yaşıtındaki kızların çoğunluğu ya tipe ya paraya bakar. zengin değilsen adam gibi çalış da iyi bölüm oku o zaman olur.
    Farklı ilde üni okursan Kyk da kal. Arkadaş çevresi rahat edinirsin.
  • Bir ss at bakalım tipin nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki tek sorunsuz benim heralde.

• T-E-K

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Bir ss at bakalım tipin nasıl
    atayım da kendinizi daha yakışıklı hissedin diye mi şaka bir yana dediğim gibi utangacım ayrıca zaten yakışıklı ya da normal olsam tipsizim demem

zaten bu işler daha çok ağzının laf yapması kız konusunda tip de lazım tabiki ama benim düzgün samimi bir arkadaşım bile yok kız şart değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

T-E-K

ayrıca T-E-K değilim ama forumda konularına denk geldim, okudum. Arkadaş hep tipini gömüyor ben de yıkığım ama onun kadar kendimi kötülemiyorum. Benim amacım sadece derdimi biriyle paylaşabilmek burda da o tür konuları görünce beni anlayabiliceğinizi düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın daha çok başındasın. İstersen hayatını değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Hayatın daha çok başındasın. İstersen hayatını değiştirebilirsin.
    Öyle diyorsun ama bana hiç öyle gelmiyor mesela yurtdışındaki yaşıtlarımın instalarına bakıyorum. Adamlar 16-17 yaşında bile arkadaşlarıyla birsürü ülke gezmiş,yeni yerler görmüş eğlenmiş. Zaten 25 yaşından sonra iş vs hayat monotonlaşıyor :( Türkiyede de o şekilde gezenler var o yaşlarda hatta benim okulumda da var. Özellikle etrafında insanlar öyle olunca yıkıklığım daha çok koyuyor bana.

mesela şu lavukhttps://www.instagram.com/aroncang/ yarı türk yarı yabancı ve yurtdışında doğmuş. 19 yaşında zaten görüyoruz gittiği yerleri o yaşa kadar, şarkı yapıyor çok güzel sevgilisi de var Sorun bu değil tamamen ama para olsa ya da daha rahat bir ortamda olsam farklı olabilirdi.

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    dostum çizilmişsin
    bu da artık tek sorunsuzun ben olduğunu kanıtlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @yaşıtlarım clublarda cafelerde gezerken ben evde oturuyorum

demişsin seni paraya boğar kudurturum sana bir tane e36 alayim sonra birazda para o hayatın kurtulur her konuda çok rahat edersin..

sağlam para kazanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

@yaşıtlarım clublarda cafelerde gezerken ben evde oturuyorum

demişsin seni paraya boğar kudurturum sana bir tane e36 alayim sonra birazda para o hayatın kurtulur her konuda çok rahat edersin..

sağlam para kazanıyorum..
    abim öyle bişey yaparsan allah senden razı olsun nasıl olcak o iş
  • DH bunun için var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

abim öyle bişey yaparsan allah senden razı olsun nasıl olcak o iş

Alıntıları Göster
    Aktifim

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Aktifim

Alıntıları Göster
    forumda aktif olunca mı yani
  • quote:

forumda aktif olunca mı yani

Alıntıları Göster
    Bu forum 2 kişinin lanetiyle boğuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Bu forum 2 kişinin lanetiyle boğuşuyor.

Alıntıları Göster
    hocam çok gizemli konuşuyorsun. kimler?
  • quote:

hocam çok gizemli konuşuyorsun. kimler?

Alıntıları Göster
    .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.