Şimdi Ara

Forumda Süregelen Survivor Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peşinen söyleyeyim popüler olma amacım falan yok. Sadece biraz merak biraz da kendimi anlatmak istedim. Popüler konu olacaksa Survivor izlemeyenler kulübü var hortlatın ona yüklenin hem referans olur bir sürü nick var.

Nedir bu forumdaki Survivor aşkı? Kaç ay oldu forumda hala rekor kırıyor şu saçmasalak konu. Kimseye bir lafım yok. Sadece konuya lafım. Tamam forum özgür bir ortam. Bir tane konuları var oradan devam ediyorlar, zaten her şey kuralına uygun ama yer yarılsa yer yarıldı konusu bile Survivor konusunun altında oluyor. Her gün binlerce mesaj atılıyor. E madem öyle bende bir konuya gireyim dedim. Karşıma bikinili karı kız resimleri, her konuda olduğu gibi milletin ikiye bölünüp birbirini "-", "+" ile öldürüp yüceltmesi, yarışmada oynayanlar için üyelerin sayfalar dolusu kişilik analizleri ve savunduğu oyuncunun neden desteklenmesi gerektiği ile ilgili ilginç makale tadında yazılar, laf yarışına girmeler vb. gibi son derece gereksiz, amaçsız, kalitesiz bir ortam çıktı.

O kadar ilgilenilecek, tartışılacak ve üzerinde kafa yorulacak önemli konular varken insanların enerjisini ve vaktini boşa harcamaları beni üzüyor. Programın binbir türlü dalaveresinin çıktığını yazıyorlar konularında. Acun ile ilgili zaten tonla döküman bulabilirsiniz. Ona rağmen severek izleniyor. Her foruma girdiğimde genel olarak bilincine inandığım forum halkının en çok tercih ettiği konuyu görmek yüzümü düşürüyor. Kimse kusura bakmasın ben hayatımda böyle boş bir şey görmedim. Siz onları tartışsanız ne olacak sanki? Kimsenin hayatına ve tercihine karışmak bana düşmez ama izleyip geçmek yerine bir de bunun için forumda zaman kaybetmek saçma geliyor.

Düzenleme: Devrik cümlemi düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 4 Mayıs 2015; 1:22:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Peki.
  • survivor kadar saçma program görmedim, şimdiye kadar.
  • +~

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı

• Adam HAKLI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajı okumadım başlığa bakıp girdim. böyle dandirik programları izleyen olmasına inanamıyorum gerçektende. türk televizyonlarını 5 senedir izlemiyorum kafam rahat tamamen vakit kaybı onun yerine bol bol çalışıyorum. keyif için mmorpg oynuyorum. zaman kaybı olarak nitelendiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateistanbul

Survivor üzerinden prim yapan ergen .

Survivorı savunan ergen

• haklısın dostum. hadi belli bi topluluk olsa neyse dersin de tüm forum izliyor nerdeyse. dediğin örnek de çok doğru. kıyamet kopsa yine de o konunun üstüne geçilmiycek sanırım. böyle boş bir konunun bu kadar yorum alması, insanların ciddi ciddi o program üzerinde konuşup tartışması ilginç geliyor bana.
  • İzlerken gram zevk vermeyen türk programı.

Kin duygusunun ağır basması dayanılacak gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: non legor non legar

quote:

Survivorı savunan ergen

Kaçlısın yegen 99 mu 98 mi ?

• izleyenlere laf atanlar izleyenlerden daha beter bence. sizene milletin zevkinden, zamanından?
  • Başta güzeldi ama artık kabak tadı verdi doğrusu. Arkada ne dönüyor bilmiyorsun. Bu adamların saçları nasıl bu kadar temiz,tırnaklar nasıl kısa ve temiz? Nereye mıçıyorlar,cinsellik ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorlar?
    Birde orda olan set ekibi var tabi. Yemek,barınak,giyecek vs vs. gibi ihtiyaçlari var. Bunlar içinde arkada büyük mutfak,ev falan olması lazım. Kısaca tamamen alavere dalavere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 ve üzeri bir doğuma sahip kişilerin girebildiği en muhteşem topluluk

• Türk milletine göre bi program işte. Bizim millet sever böyle şeyleri. Nerde gereksizlik orda biziz.
  • quote:

Senden ala ergen mi var forumda, git yat sabah okulun var.

Bu arada bende nefret ediyorum şu programdan, sadece bu değil acunun milleti enayi yerine koyduğu cebini doldurduğu tüm programlarından nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Mayıs 2015; 2:23:51 >
  • Survivor konusunun dizi bölümü varken konu dışında olmasının sebebi nedir. Fikir beyan edemiyoruz bu konuda yoksa 4 gün veriliyor. Siz söyleyin bari.

• yanlış bölümde ve yönetim el atmıyor. biz açsak konuyu + konu silinir
  • Abicim ülkede daha ciddi problemlere kafa yoracak şeyler izleyin Allahınızı severseniz. Hadi apolitiğim vs diyorsanız da gidin dizi izleyin vaktinize değsin. Survivor' u en son Türkiye - Yunanistan ve Aslanlar- Kanaryalar zamanında ki yarışmalarını izledikten sonra bıraktım. O adada olanlara inandığım zamanlar sadece bahsettiğim gruplar arasında olan zamanda ki yayınlarıydı. Şimdi açıp bakmıyorum bile hatta tv 8 ekli bile değil o derece. Senelerdir ordan burdan çalıp millete izletiyorlar şu programı anlam veremiyorum. Bazen okulda muhabbeti açılıyor yemin ediyorum arkadaşlarımdan soğuyorum. Ne bileyim gidin yabancı dizi izleyin daha iyi. Hem kültür edinirsiniz hem de ingilizcenize katkısı olur. Bana çok boş geliyor bu survivor olayı. İzleyene karışamayız ama izlerken kendinizi bir düşünün ben napıyorum lan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 4 Mayıs 2015; 2:42:53 >
  • herkesin izlediğine kimse karışamaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.