Şimdi Ara

Forumda Sözel Arkadaşlar Yok Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda çok az sözel arkadaş gördüm yani iki elde ki parmak sayısını geçmiycek kadar eğer varsa şuan konu olarak nerdesiniz deneme çözüyormusunuz ve hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz bilgi verir misiniz ?

Bölüm olarak da hangi bölümü düşünüyorsunuz ?

• 2017 mezunuyum,şu anda Ankara Ünv.ilahiyat fakültesi okuyorum.yardımcı olabilirim..Forumda Sözel Arkadaşlar Yok Mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xheldron

2017 mezunuyum,şu anda Ankara Ünv.ilahiyat fakültesi okuyorum.yardımcı olabilirim..Forumda Sözel Arkadaşlar Yok Mu ?

aga tarih için hangi kaynakları kullandın sadece tarih lazım bana bir türlü kaynak bulamıyorum

• TYT'yi iyi yapın gerisi çorap söküğü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben sadece ve sadece ramazan yetginin 2017 videolarını izledim 100 tane olan.Onu izle cidden her soruyu fulleyeceksin ama zaman ayırman lazım o videoları biri yaklaşık 40 dakika ama cidden adam gibi dinleyip üstüne 3-4 kaynak bitir tarih kesinlikle ful.Belki senin için ağır gelebilir videolar kpss bazında ama senin tercihin.Soru bankası olarak yayın denizi ,limit kesinlike gerisi senin tercihin
  • türkçe dil bilgisinden 2 3 konu kaldı . mat 1 bitti 10 15 net çıkarıyorum . tarihte de osmanlı bitti coğrafyada da beşeri coğrafyadayım felsefe edebiyat din kültürü psikolojiye başlamadım daha ama edebiyat temelim var mezunum zaten bol vaktim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xheldron

Dostum ben sadece ve sadece ramazan yetginin 2017 videolarını izledim 100 tane olan.Onu izle cidden her soruyu fulleyeceksin ama zaman ayırman lazım o videoları biri yaklaşık 40 dakika ama cidden adam gibi dinleyip üstüne 3-4 kaynak bitir tarih kesinlikle ful.Belki senin için ağır gelebilir videolar kpss bazında ama senin tercihin.Soru bankası olarak yayın denizi ,limit kesinlike gerisi senin tercihin

Dinleycem aga ramazan yetgin konu anlatım ne alsam diye düşünüyorum sadece pek karar veremedim hala sorı bankası olarak limit yayın denizi kesin alıcam zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cclareon1302

türkçe dil bilgisinden 2 3 konu kaldı . mat 1 bitti 10 15 net çıkarıyorum . tarihte de osmanlı bitti coğrafyada da beşeri coğrafyadayım felsefe edebiyat din kültürü psikolojiye başlamadım daha ama edebiyat temelim var mezunum zaten bol vaktim var

Hocam sözel için 10-15 net matematik çok fazla değilmi bende sözelden hazırlanıyorum ama çok boşladım matematiği kötü mü yapıyorum acaba ?
  • Bende sözelciyim matematik hakkında bilgiye ihtiyacım var bi 10 net çıkarsam kaç k etkiler bilen varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.