Şimdi Ara

Forumda size en çok itici gelen üye? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
0
Favori
10.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

iamburak
    hele o tek gozu yokmu.nerede gorsem elim ayagim titriyor sinirden

Forumda size en çok itici gelen üye?

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

iamburak
    hele o tek gozu yokmu.nerede gorsem elim ayagim titriyor sinirden

+1

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

iamburak avatar ne öyle

quote:

Orijinalden alıntı: emree27

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

cılgın cocuq nickli bi üye

abi ben sana değil avatarına gıcık oluyorum kaldır şunu ya birazdan konu acıcam ı am burak ın avatarından nefret edenler diye

kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

quote:

Bir aralar Fırtınam... vardı.Ateşli bir tartışma yaşamıştık,o günden beri kılım ona.
    ArjesT mi ne vardı,liselinin kralı.Ozan mıydı neydi adı.Dümenci eleman.Bak yine sinir katsayım arttı ona.
    Çok vardı ama konu dışına takılmıyorum artık,takılsam yeni düşmanlar edinebilirim kendime.

ben nick değiştirdim fırtınam... tartışmanın konusu neydi acaba ya

Bende nick değiştirdim,Dunham.

Ceza aldığım mesaj buydu,bunun için 7 gün almıştım!

harbi hak etmemişsin. o zamanlar çok heyecanlıydım, büyük ihtimal haklısındır, geç gelen özrümü kabul et

Pek fazla hatırlamıyorum olayı ama ikimizde haksızdık orada.Sen bana giydirmeye çalışıyordun,bende sana.
    Benimde kanım çok kaynıyordu o zamanlar.Konu dışının zalimliğine uğramıştım.
    Sende benim özrümü kabul edersen sevinirim.

• ertuy37
    Gibson Les Paul
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

memoseler' yazan arkadaşlara birkaç birşey söylemek istiyorum. Açtığım konu tipim nasıl ssli' konularına bir protesto olarak açılmıştı. Ayrıca ben SS koymayabilirdim ss olmayınca siz beni bu listeye yazmayacakmıydınız? İnsanları buna göremi ayırt ediyorsunuz siz? memoseler liselisi yazmış biri %99 kendide liseli fakat... Sanki kendi 20 yaşında doğdu sanki kendi hiç liseli olmadı. Ben liseli olmamla gurur duyuyorum. Sen liseyi bitirmişsin ama ülkeye katkın yok. Ben ise bu ülkeye birşeyler katabilmek için lise okuyorum. Yeğaaa bu hayatta ne işimize yarayacak hocam diyenlerden değilim. VE ! İNSANLARLA LİSELİ DİYE DALGA GEÇEN TİPLER HERZAMAN LİSEDE EZİKLENMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ AŞAĞILANMIŞ TİPLERDİR. KENDİ YAŞADIĞI EZİKLİKLERİ BASTIRMAK İÇİN KENDİNE YAPILANI BAŞKASINA YAPARLAR !!!!

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Memoseler liselisi
    quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Memoseler liselisi

+1 bugün onun tipim nasıl konusunu gördüm zaten ilk defa tipim nasıl konusuna tıkladım tıklamaz olaydım
    quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Kesinlikle memoseler.
    quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

mehmet672,memoseler
    quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

memoseler
    Pckolikq
    Cixpanpa

• dark teritory, abimiz sayılır ama çocuk gibi mesajlar atıyor geriyor insanı yoksa iyi adamdır yani.
    Onun haricinde zıplayan fil , ağustos böceği falan böyle siyasi dini konu görünce hemen milletin düşüncelerini iğneleyen reröcüler

Değiştir şu avatarı gözüm kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 10 Nisan 2012; 23:26:34 >
    ## Bilgisayar Mühendisleri Odası ##

01101000 01101100 01101100 00100000 01101011 01101110 01101011
  • İlkokul 7 ye giden Allah günah yazmasın tipsiz bir velet vardı nicki memoseler.

Orijinalden alıntı: Yandex

Google

ahhahah :D
  • Alpha55

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ernesto Che Guevara
  • fatality1907

• stars4ever, goldenbrown, DEFACTO07, Morgue, Yunnis, arygator12, serderi, .:KeFReN:., m1u9r0a5t, shokan360, Catharacta Skua, serseri006, RsnBrg, saldıray5520, balyozh, Al Yazmalım, -doctoR-, VolumeOn, electrician, ShadowEviL, GetYourGun, ismai1, duygusal-adam, FenoMachine, wuc, bayjkartal, wıtchkıng, baris68, Mr.Engineer, yakup13, efsaneazim, paperboy, AnL3507, goncerivoo, Chirico, selamkardeş, CookieMonster, xceza94, cityzen, c0c41n3, * My., brainer, Yeşil yol, jack_daniel's, Clavery, musty81, power512, _zombik_, extácy, Boidae, pisiko__, Trust Me, Skiin Bird, eurofıghter, -öglena-, Nitz, Ay-yildiz, engin2yilmaz, mantikus, wolkytolky, virtue61, _Kraken_, hahayouaredead, Rietveld, kerimcem, afrodude, Ghosturk, cars92, Frankenbery, Hücre 215, savageness, yasin akbaş, Eric Cartman., _Glorious_, Dignity, ysa1992, tq912, unforgiv3n, .:Malibu:., uA_emir07, jonyblack, | Nvidia |, attila_khan, Callum, FireStorm, El_Niko, oGuxXx*, thuglife, _Sherpa_, 11player, By_emre34, jest_89, Tax2me, drahmet06, Kıdemli Çavuş, Seraphine, sikendal, swat57, yılanlıdağ, Trex_Tr, casperrrrrr, sariemir06, Urahara Kisuke., Oo_Xx, bagavir, érdem*, Feel The Difference, inanç_turasay, _deadmaster, silvestet, Spoon!, alveyns, D3XTER, |cypo|, rodri, nieaufgabe, thecaliph16, mrt__gl, juu ichi ban tai taichou, Polipeptit, ExoLoViCe, ultiMance, Bloodyp@w, drift34, CRykiLLeR, Dünyaninnisi, If I Were Einstein, crazy344, demonchild, delgado19033, davutsad, Xcalibure, Ripper Roo, msAydn, Göktuğ VATANSEVER, unborncriminal, _iSTANBUL_1453_, T®an©e Addi©T, Just_Savagery, CATAMARANXX, destroy00, T-Bone Walker, zekii, bolt, bakidoruk, intel1111, bala5252, ShadowStep, TalhaYlmaz, Hellfire, KDV Beyannamesi, clubber42, PhotoShop Man, ChaosFİre, TurkishFist, Nakuğod, Aeqnor, Kinross, inLoveliness, fcp_, therocqula, Palacio, Staphylococcus, Traue, qtrendy, savaslar33, Psxdq123, wsxedcrfv, yazkan, KarpuzAbi, MoonWalk`, Otorité, Jiraiya, ae_, dellino, murtrax, yeniceri87, live in a secret, akabey_55, H@run07, Ayrıcalıklı Üye, S0N3R, alyanki, calico-jack, We_Are_Turks, XeaNa, Setunfayks, porter, AR_159, zipmaker, SercaN__, Çakma Zippo, Radiohead, abacuklu67, evomit, Berk_DH, Buğra26, jayjay16, emrebeyrut, öylesine biri, The Catalyst, KIYAMETT, Yazamsar, MinnieMouse, coolsten, rurqeten, Lars Ulrich, scirocco7, seemon38, Slayerious, GodSmacker, yaboernesto, exerion, leke900, pardonmeluke, mrhusnu

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

mr.hadoken bilinen adıyla paypay tek başına koca bir bölümün seviyesini düşürebilen sayılı trolldendir

Wii U en iyi oyun konsolu olacak diyen eleman mıydı o?

Edit:Karıştırmışım kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 11 Nisan 2012; 0:55:54 >

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir aralar Fırtınam... vardı.Ateşli bir tartışma yaşamıştık,o günden beri kılım ona.
    ArjesT mi ne vardı,liselinin kralı.Ozan mıydı neydi adı.Dümenci eleman.Bak yine sinir katsayım arttı ona.
    Çok vardı ama konu dışına takılmıyorum artık,takılsam yeni düşmanlar edinebilirim kendime.

ben nick değiştirdim fırtınam... tartışmanın konusu neydi acaba ya

Bende nick değiştirdim,Dunham.

Ceza aldığım mesaj buydu,bunun için 7 gün almıştım!

harbi hak etmemişsin. o zamanlar çok heyecanlıydım, büyük ihtimal haklısındır, geç gelen özrümü kabul et

Pek fazla hatırlamıyorum olayı ama ikimizde haksızdık orada.Sen bana giydirmeye çalışıyordun,bende sana.
    Benimde kanım çok kaynıyordu o zamanlar.Konu dışının zalimliğine uğramıştım.
    Sende benim özrümü kabul edersen sevinirim.

FORUMDA ÖZÜRLÜ DAKİKALAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin Erkek

Benide kimse sevmiyor

Alinti bile yapmiyorsunuz

Ernesto Che Guevara
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.