< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 25 Şubat 2018; 1:37:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 25 Şubat 2018; 1:37:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sehmistan. Bir insan bu kadar mı yapmacık olur. Bu kadar mı yalaka olur
|
Hadi bakalim teogloist diyorum bana ne bulacak.
Survivor izlemiyorum Yeri gelince trene biniyorum Futbolla ilgim cok degil. Dersimide calisiyorum. Bisikletimde var(ucretsiz unv verdi) Dogaya bayiliyorum Hayvanlarida seviyorum. |
O kadar laf ettim tembellere, nefret etmen doğal
|
Sehmistan ı bende sevmiyorum. 15 yaşından küçüktür umarım. Eğer 15 yasindan buyukse durum daha vahim. Çünkü onun yazdıklarını 15 yaşin altında bı çocuk yazabilir anca.
Bı insanin sevmediğim bı görüşü olabilir. Bu adama bile bı saygım olur. Bazısı trolluk yapar. Adamın hobisi bu der kabullenirim. Ama hacılar sehmistan denilen ergende ise ne bir görüş var ne de trolluk yapmayı becerebiliyor.bi insan bu kadar mı düz ve düşünmeden yazabilir. Forumda dişe dokunur hicbi sey yazamıyor. Dişe dokunmasını geçtim eminim kendi bile yazdığı şeylerden eğlenmiyordur. O zaman foruma girip bot gibi yazı yazmanın ne anlamı var. Sanki başka birisi ona silah zoru ile yazdiriyor. Kendi düşüncesi bile yok. Sadece Ahmeti sevenler artılasin, Mehmet'i sevenler eksilesin mantığına hakim. Mantığına hakim cümlesi bile sehmistan in yanında ağır kaldı. |
Elbette var. Sevmediğim üyelerin çoğuna blok atarım. Şuraya beş dakika giriyorum, gereksiz bulduğum üyelerin mesajını görmeye gerek yok. Mesela üstteki mesajı atan üye bloklu.
|
beni engelleyen 3 kişiden nefret ediyorum :(
|
Saysam forumdaki onlime sayısını geçer
|
slayer_00 nickli üyeye telefon sattım. Elden iki taksit anlaşmıştık. 650 liranın 350 lirasını ikinci taksit olarak verecekti ama şeref ve haysiyet sorunları sebepli vermedi. Konunun ismi sevmediğiniz üyeler olunca aklıma geldi. Umarım çoluğundan çocuğundan çıkmaz.
|
Sebebi ağır konuşman değil ki
![]() ![]() Umrumda olmaz seni sevmeme sebebim egoist bir insan olman ve bunu kabul etmiyor oluşun |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekuku -- 24 Şubat 2018; 21:47:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 24 Şubat 2018; 21:38:56 > |
|
|
|