Şimdi Ara

FORUMDA NE KADAR ÇOK KİŞİNİN CANINI YAKMIŞIM :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst edit: Arkadaşlar haksız olduğum bir konuda kimin kalbini kırdıysam saygısızlık yaptıysam ondan özür dilerim hakkını helal etsin ama sırf benim yazdığım şeyler hoşuna gitmediği için işine gelmediği için durduk yere hakaret eden sen ne anlarsın aptal tarzı söylemlerde bulunanların sayısı çok fazla ben de bu konuyu o kişiler için açtım zaten

https://forum.donanimhaber.com/kendinizi-kandirmaktan-vazgecin--138830057

https://forum.donanimhaber.com/tercih-sonuclari-uzecek--139246452

https://forum.donanimhaber.com/doguda-tip-yazacaklar--139323136

Bu 3 konuyu açtığım için yemediğim laf kalmadı arkadaş :Dd bu forumda doğru konuşmak suç galiba. Arkadaşlar bir şey sizin için kötüyse kendinizi kandırmayın tam aksine durumu kabullenip ileriki süreci güzelleştirmeye çalışın. Bu konular sebebiyle yemediğim küfür hakaret kalmadı çok komik bir durum :dd hepiniz 18-19 yaşında adamsınız her şeyi ben mi öğreteyim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecegindoktoru44 -- 29 Temmuz 2019; 21:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca ilk konumu açtığım zaman he he bi sen akıllısın sonuçlar açıklandıktan sonra görüşelim diyen arkadaşlarla bir türlü görüşemedik sonuçları görünce forum id şifrelerini unuttular galiba :D

• ulan sanki işine gelmiş gibi konuşuyon ya

• Pr. Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim de sıralamam beklediğimden kötü geldi ama kötü geleceğini biliyordum zaten. Sizin iyi gelecek sınav zordu diyerek kendinizi avutmanız çok komikti (sizin derken forum halkının. Doğrudan sizi katmadım yani)

• tamam sensin sal artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    Eyw

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 1:40:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam birine en ufak saygısızlık yaptıysam affola ama sırf yazdığım şeyler işine gelmediği için hakaret eden bir sürü adam var ne yapabilirim

• gelecegindoktoru44 G kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 1:41:6 >
  • Hahaha tam bunu yazmaya gelmiştim lafı ağzımdan almışsınız hocam :D

• sen nasıl bir kralsın :)
  • Forumda herkes böyle, mızmız ve avanak

• Hocam bir antalyaya gidin kız arkadaşınızla el ele gezin ikinizde de şort olsun

Bir de hakkaride yapın aynısını

Ben malatyada erkek olarak şortla gezerken bile yaşlı dayılar tip tip bana bakıyor

Ben de bunu yazdım. Barbarlık ve medeniyetsizlik dediğiniz şey eğer buysa ben sözümün arkasındayım

• Bu kafayla yine iyi sıralama yapmışsın. Milleti ağlıyorlar diye suçlayıp kendin ağlamışsın. Sonradan görme denilen şeyin gördüğüm en somut örneklerinden birisi bu arkadaş.

• Ağlamadım, hatta güldüğümü belirttim. Ağlasam tekrar linç yiyeceğimi bilerek bu konuyu açmazdım

• Taktın hocam sende şortla sokakta dolaşmayı Malatya'da yaşamasak inanacaz.

• OneThousandAli kullanıcısına yanıt
    Hassas noktam şort :D

Neyse ne hocam tercihler bitti artık olan oldu herkese hayırlısı olsun

• lan ben konyada şort ile cumaya gidiyorum da bir şey olmuyor malatyada nolacak diz seviyesindeki şortlarımla tüm yazı geçireceğim (geçen sene de öyleydi). sanki abartıyorsunuz biraz o da çomarland konya yani :(
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    konyada erkeklerede yürüyormu çomarlar şort kısa olduğunda?
    Daha önce dersimize giren profesör doğuya veya ortadoğuya gidersiniz muhakkak uzun sakal bırakın saç kısa olsun ve kapalı giyinin yoksa erkek olduğunuzu anlamadan saplıyabilirler malafatı demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Temmuz 2019; 23:49:24 >
  • süzenler oluyor da dikkatimi çekmedi
    hakkaten doguda gtü'yü korumak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.