Şimdi Ara

Forumda nasıl fotoğraf paylaşılacağını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler buraya!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
10
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ImageShack Uploader... Program bilgisayarınızdaki resimleri daha hızlı bir şekilde siteye yüklüyor. Hesabı olanlar daha büyük boyutlardaki resimleri yükleyebiliyor.

http://imageshack.us/content.php?page=uploader
    2013 VW GOLF 7 1.2 TSI COMFORTLİNE Tungsten Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Avatar yükleyeceğim ama beceremiyorum önceki mesajlardada bir açıklama yok bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Cep telefonunu yazip kayit olman lazim.

Cep telefonuyla onay gibi bi sey var ayarlarda.

Avatar yükleyeceğim ama beceremiyorum önceki mesajlardada bir açıklama yok bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Resim internettense linki verin ben size yapıştıracağınız URL yi vereyim.

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Resim internettense linki verin ben size yapıştıracağınız URL yi vereyim.

http://www.sandrophoto.com/2008/05/27/mercedes-c220-cdi/
    Burdaki ilk fotoğraf olabilir. Öğrenince kendi aracımıda profilime resmini eklerim.

•  Forumda nasıl fotoğraf paylaşılacağını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler buraya!!!

Çok küçük oluyor...https://store.donanimhaber.com/80/da/e0/80dae0695012160e125f5503dc6cb633.jpg profilime girip bu linki URl kısmına kopyalayın avatarınız hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 3 Şubat 2012; 16:20:27 >

Forumda nasıl fotoğraf paylaşılacağını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler buraya!!!

Çok küçük oluyor...https://store.donanimhaber.com/80/da/e0/80dae0695012160e125f5503dc6cb633.jpg profilime girip bu linki URl kısmına kopyalayın avatarınız hazır.

İlginize teşekkür ederim ilgienmeniz ve yapmanız yeter.İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Teşekkürler Haluk bey. Çok faydalı bi konu oldu.

İlk denemem;
    />

Allah (c.c.) seni güldürsün emi
    Bu ülkede yaşayan halkın çoğunun, toplumsal yaşam umurunda değil, analitik düşünme, olayları idrak etme yetenekleri zayıf. Birçoğu mikrodünyalarını kurmuş ve çevresinde gördüğü büyük rantların, birgün kendisi için de gerçekleşebileceğini düşünüp bozuk düzenin gönüllü bir üyesi oluyor.

Halbuki sürekli kaybettiğinin, hayat kalitesinin giderek düştüğünün farkında değil!!!
  • quote:

quote:

Forumda nasıl fotoğraf paylaşılacağını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler buraya!!!

İlginize teşekkür ederim ilgienmeniz ve yapmanız yeter.İyi günler

Rica ederim üstte ImageShack Uploader ile istediğiniz resmi istediğiniz çözünürlükte siteye yükleyip kullanabilirsiniz.

•  Forumda nasıl fotoğraf paylaşılacağını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler buraya!!!

Haluk bey 'e ve Görkem'e teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrahan27 -- 3 Şubat 2012; 16:31:28 >

böyle daha iyi oldu hem sayfayı kaplamıyor bazı arkadaşlar devasa resimler yüklüyor maşallah

bilgi için tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 3 Şubat 2012; 16:32:13 >

• Sevgili Haluk meslektaşım, arkadaşım.

Teşekkürler.

Bu arada madem moda, o zaman benden de Deneme ..................

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sevgili Haluk meslektaşım, arkadaşım.

Teşekkürler.

Bu arada madem moda, o zaman benden de Deneme ..................

/>

Çok iyiydi valla.

Bu kadar şeker olmasa da komik bir kedi daha:

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.

• Çok tşk ederiz hocam, emeğine sağlık faydalı bir konu olmuş.
    Bir deneme de ben yapsam nasıl olur acaba

Edit: hareketli gif mesajda dondu, soğuklardan olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 3 Şubat 2012; 16:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yönetici arkadaşlarımın dikkatine:

Bu konu birçok kişi için rehberlik edecektir.

En azından bir süre Otomobil Genel'de görülmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Son dönemde tarafıma gelen veya konularda denkgeldiğim talepler üzerine böyle bir konu açtım.

Umarım ihtiyacı olanların işi görülür.

Bizlerin de gözleri bayram eder.

Adım adım, tane tane fotoğraf yükleme 101 dersine hoşgeldiniz.

1. imgur.com sitesine girin.

2. Bu sayfadaki ortada bulunan Computer yazısına tıklayın.

3. Bilgisayarınızda kayıtlı fotoğrafların olduğu klasörü ve ilgili dosyayı seçip "open" tuşuna basın.

4. Start upload yazısına tıklayın.

5. Yaklaşık 30 sn kadar sonra gelen sayfada yüklemek istediğiniz fotoğraf belirecektir. Bu fotoğrafın sağ tarafındaki direct link kısmının altındakihttp://i.imgur.com/.... ile başlayan kısmı sağ klikleyip kopyala seçeneğini seçin.

6. Forumda fotoğraf paylaşmak istediğiniz konuda yeni mesaj yaz kısmını açtıktan sonra yukarıda görünen seçeneklerden S image tuşuna basıp fotoğrafı paylaşmak istediğiniz yerde [simage][/simage] yazısının çıkmasını sağlayın.

7. [simage][/simage] yazısının tam ortasına, yani [simage]BURAYA[/simage] biraz önce sağ klikle kopyaladığınız foto linkini yine sağ klikle yapıştırın.

8. Yapıştırdığınız linkten önce ve sonra yani [simage] ifadesinden sonra ve [/simage] ifadesinden önce boşluk olmamasına dikkat edin.

9. Normal bir mesajı gönderir gibi Tamam'a basın.

10. Fotonuz yüklenmiş durumdadır.

Hayırlı olsun.

Not: Bu işlemi yapmak için bilgisayarınızda kayıtlı olan fotoğrafların boyutunu küçültmenize gerek yok.

Uğraşınıza teşekkürler,elinize sağlık

• Teşekkürlerini ileten diğer arkadaşlarıma ben teşekkür ederim.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Değiştir: İnci'den gif kabul edilmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiyba -- 3 Şubat 2012; 17:16:04 >
  • Değiştir:)

photobucket gif de kabul olmuyormuş

Uykulu kedicik görmek isteyenler buraya :)

http://media.photobucket.com/image/funny animal gifs/patti49/FUNNY ANIMAL ANIMATIONS/kitty2c.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 3 Şubat 2012; 17:41:15 >

• Anlatım faydalı olmuş, elinize sağlık.

Paylaşımlar dehşet-ül vahşet...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.