Şimdi Ara

Forumda Makine Mühendisi Abilerim Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. sınıfı bitiriyorum bu sene.Makine mühendisliği düşünüyorum ancak bu meslek hakkında pek fazla bilgim yok.Biraz araştırma yaptım ancak bazı sorularım var

1) Belirli üniversitelerde kazanamazsak bu bölümü işe yaramaz mı?
    2) Mesleğin zorlukları neler?
    3) yaptığınız aldığınız paraya değer mi?
    4) Bu mesleği seçtiğiniz için memnun musunuz veya pişman mısınız? (nedenini belirtirseniz sevinirim)

• Sağlık sektörünü düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin-88

Sağlık sektörünü düşün derim.

eczacılık düşüenüyordum ilk başlarda ancak çevremin de biraz etkisiyle bu mesleğe yöneldim
  • yabancı dil varsa sorun yok, üstüne birde üretim üzerine eğitimini ilerletirsen işsiz kalmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

yabancı dil varsa sorun yok, üstüne birde üretim üzerine eğitimini ilerletirsen işsiz kalmazsın.

bu yaz için ingilizce kursuna yazıldım hocam
  • Ajdar var forumda gidip o'na sor.
  • bir up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç kurtar kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) çok iyi üniversite bitirip işsiz olanlarda var. üniversitede önemli ama ondan önemli ingilizce almanca bilmek, kendini geliştirmek var. (zaten bunları yaparsan çoğu meslekte güzel iş bulursun. iş alanı en büyük meslek olması lazım (fabrika inşaat gemi otomativ ana başlıklar. 1001 türlü fabrika var zaten sen düşün. iş bulmada sıkıntı çok çekmezsin ama maaşını ilk başta beğenmezsin. 5.yıldan sonra eğer kendinide geliştirdiysen çok kral maaş alırsın.)
    2) mesklek çok zor değil. bilgisayar üzerinden olsun kağıtta olsun çizimin iyi olması lazım sadece.
    3) nekadar para aldığına bağlı. asgari ücretle 4000 tl arası olur maaşlar genelde. ilk 5 sene düşük maaşın olcak bunuda göz önüne al
    4) memnunum lise 1 den beri istediğim meslek. sonuçta insan sevdiği mesleği yapmalı.

başka sorun olursa severek cevaplarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.