Şimdi Ara

Forumda LG 32LH3010 Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce İ.B den 1164 TL ye bu lcd tv den aldım.Kullananlar ne düşünüyor? Görüntüde herhangi bir sıkıntısı var mı? Televizyonu kablolu tv-Digiturk ve de PS3 ile kullanacağım.

Ayrıca bu modelde USB service menüsünden divx-mkv oynatabiliyor muyuz?
    Forumda araştırdım firmware update yapıp oynatabilen kimsenin yorumunu göremedim. Sadece bir arkadaş 42 inç modelinde(42LH3010) bu işlemi yapabildiğini belirtmiş.Bunu 32LH3010 da yapan ve kullanan arkadaş var mıdır?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• sanırım kimse kullanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

2 gün önce İ.B den 1164 TL ye bu lcd tv den aldım.Kullananlar ne düşünüyor? Görüntüde herhangi bir sıkıntısı var mı? Televizyonu kablolu tv-Digiturk ve de PS3 ile kullanacağım.

Ayrıca bu modelde USB service menüsünden divx-mkv oynatabiliyor muyuz?
    Forumda araştırdım firmware update yapıp oynatabilen kimsenin yorumunu göremedim. Sadece bir arkadaş 42 inç modelinde(42LH3010) bu işlemi yapabildiğini belirtmiş.Bunu 32LH3010 da yapan ve kullanan arkadaş var mıdır?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkdaşımda var bahsettiğiniz TV, gayet de güzel PS3 oynuyor herhangi bir sorunu yok, USB den de divx-mkv açılabiliyor...

lütfen soru sormadan önce biraz araştırma yapalım, burada konusu var 11 sayfa oldu bilgi paylaşımı yapılmakta...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/tm.htm

• teşekkürler cvp için Evet biliyorum o linki araştırdım ancak 32LH3010 ile ilgili bilgiler net gelmedi O yüzden yeni konu açtım .Tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 21 Şubat 2010; 15:40:36 >
  • ARKADAŞLAR 32lh3010 MODELİNİ KULLANAN BEN VARIM. 36SAYFALIK ÜSTTEKİ ARKADAŞIN ATTIGI LG TVLERDE USB DEN FİLM AÇMAYI OKUDUM FAKAT 32lh3010 MODELİYLE ALAKALI HİÇBİRŞEY YAZMIYOR. İNDİRDİĞİM 3.15 EPK LERİ DE USB TAKTIGIMDA (FAT32 VEYA NTCSFSSDSSDG) TV O PACKLERİ GÖRMÜYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkerAntalya

ARKADAŞLAR 32lh3010 MODELİNİ KULLANAN BEN VARIM. 36SAYFALIK ÜSTTEKİ ARKADAŞIN ATTIGI LG TVLERDE USB DEN FİLM AÇMAYI OKUDUM FAKAT 32lh3010 MODELİYLE ALAKALI HİÇBİRŞEY YAZMIYOR. İNDİRDİĞİM 3.15 EPK LERİ DE USB TAKTIGIMDA (FAT32 VEYA NTCSFSSDSSDG) TV O PACKLERİ GÖRMÜYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN

1 yıl geçmiş ama...
    usbnizi biçimlendirten sonra virüs taraması yapın + zaten sizin 3.15 EPK lerin çalışması mümkün değil. Eski sürümlü usb oynatıcılı çoğu lcd de bu teknoloji desteklenmiyor virüs nedeniyle bloke olma şansı da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

quote:

Orijinalden alıntı: BerkerAntalya

ARKADAŞLAR 32lh3010 MODELİNİ KULLANAN BEN VARIM. 36SAYFALIK ÜSTTEKİ ARKADAŞIN ATTIGI LG TVLERDE USB DEN FİLM AÇMAYI OKUDUM FAKAT 32lh3010 MODELİYLE ALAKALI HİÇBİRŞEY YAZMIYOR. İNDİRDİĞİM 3.15 EPK LERİ DE USB TAKTIGIMDA (FAT32 VEYA NTCSFSSDSSDG) TV O PACKLERİ GÖRMÜYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN

1 yıl geçmiş ama...
    usbnizi biçimlendirten sonra virüs taraması yapın + zaten sizin 3.15 EPK lerin çalışması mümkün değil. Eski sürümlü usb oynatıcılı çoğu lcd de bu teknoloji desteklenmiyor virüs nedeniyle bloke olma şansı da var

Şef facebooktan eklermisin kimse yardım etmiyor, bir el atıver. anlamıyorum bu işlerden ama çok gerekli.
    Berker Pekel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.