Şimdi Ara

Forumda küfür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

    Leonre ve Asil Türk kanı adlı kişiler dün gece karakterlerini belli etti. Ben de bazı mesajları şikayet ettim fakat bir ceza uygulanmasa da sorun değil çünkü böyle seviyesiz insanların mesajlarını artık görmüyorum. Sizin de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim.Tabi bu seviyesizliklerinin de bazı hafifletici sebepleri olabilir.
    - Güçlü olduğu için 1-2 sene önce Barcelona'yı tutmaya başlamış olabilirler. Yine eski günlerindeki gibi kaybetmeye başlayınca şaşırmış ve sinirlenmişlerdir.
    - Karakterleri ve seviyeleri insanca konuşmak için yeterli olmayabilir.
    - Yetiştikleri ortamda sürekli bu şekilde konuşulduğu için gerekli terbiyeyi alamamışlardır.

    Her ne olursa olsun, zaten Leonre adlı kişinin açtığı konulardan, attığı mesajlardan futbol hakkında bir bilgisi olmadığı belli, boşuna attığı mesajları okumaya gerek yok. Asil Türk Kanı da kendi kendine hakaretlerine devam edebilir, takmazsanız ilgi göremeyince sıkılır gider nasıl olsa :)

    Tüm Barcelona taraftarlarını aynı şekilde yargılamadığınız sürece kabul.

    Emin olun bir çok kişinin ne yazdığını bile görmek istemediğim için bloklu.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonRe4

    quote:

    Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

    Leonre bu konunun açılma sebebi sensin biliyorsun dimi.Bu ne yüzsüzlüktür arkadaş birde gelip bu konuya yazı yazıp milleti suçluyor.Ben hayatımda böyle troll boş konuşan mesaj atan bir insan daha görmedim göreceğimide sanmıyorum.Bide sıkışınca saçma sapan mesajlar atar.

    1 mesajı olan birisin.kimin fakesisin belli değil.

    VAUDEVİLLE geldi herkese küfür etti hala savunuyorsunuz.sizin bu yaptığınız ayıptır.saygılı olmasını öğrenmeniz gerekir.

    e be gerzek fake olmamak için 100 mesajın üstünde olması felanmı gerekiyor ? siz nasıl insanlarsınız ne kadar boş konuşuyorsunuz.sizin yerinizde olsam yemin ederim internet felan kullanmam arkadaş.Sen gel 365 gün ronaldoya laf et millete burada ahlak dersi ver sonra duygu sömürüsü yap hakkımı helal etmiyorum vıdı vıdı diye.sen benim birinin fakesi oldugumu kanıtlayamazsan yada adam gibi özür dilemezsen bu iftirandan dolayı sen nasıl vauduvilleye hakkını helal etmiyorsan bende öyle etmiyorum.çarşıda boydan boya.yiyorsa . o kadar boşsunki varya şu forumda seni seven takan 5 kişi yoktur.saçma saçma konular açarsın herkesle kavga edersin nasıl insansın sen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 27 Şubat 2013; 23:55:26 >
    _____________________________
    Cristiano Ronaldo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonRe4


    yine önyargılı konuşuyorsun.
    olayları başlatan adama destek çıkıyorsun.

    ben son 2 ayda sayısız kere ne yaptığımı bilmeden banlandım hiç sesim çıkmadı.burası bir forum

    insanların bilgilenmesi vakit geçirmesi amacıyla var burası.burada üçün birini aldınız diyen adam banlanmıyorsa ona cevap verdiğim için beni banlayacaklarsa lütfen durmasınlar.

    ben etkiye tepki verdim.Etkiye sebep Vaudevilledir. Onun bana attığı bu iftiraları affetmeyeceğim. eğer iftirasını kabullenmezse hakkımı helal etmiyorum.

    Ön yargılı falan konuşmuyorum. Diğer açtığın konulardan birinde de küfretmedin mi? Hatta birinde, alttaki yorumlardan sil o küfrü ban falan yersin değil miydi? O konuyu da açmana sebebiyet veren Vaudeville miydi? 3 ün birini aldınız demek de bana sorarsan küfür değil. Tamam argoya girer yazılmaması gerekir o konuda hemfikiriz denebilir ama, direkt olarak küfürle çok ayrı yerdeler. Sen diyorsun ki sırf onu yazdı diye herkese küfretti, ben de ona cevap olarak küfrettim.
    Ben de diyorum ki yediğim her ban da adamlara açıkça anlatmaya çalışıyorum, ısrarla belki de bilerek ters ters cevaplar veriyor. Sonra beyinsiz veya beynini kullan dedim diye ban yiyorum. Yani yönetim normal şartlarda etki tepkiye zaten bakmıyor. Ki bir konuda da hiç alakasız adamın biri gelip bana beyinsiz dediği halde kendisi de ban yememişti. Sonra pm den küfredince banlatabildim. Yani etki tepki olayını bırakalım. Sen kendini tutamıyor musun da direkt küfrediyorsun? Benim derdim, biz en ufak şeyde ban yerken sen niye hala ban yemiyorsun. O da etti falan deme boş yere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 28 Şubat 2013; 13:48:17 >
    _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.