Şimdi Ara

Forumda küfür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım forum kuralları değişti. Artık küfür etmek serbest mi? Ben, Messi-Ronaldo tartışmasında karşı tarafa beyinsiz dedim diye ban yedim. Üstüne beynini kullanmayanlarla konuşmak caiz mi dedim yine ban yedim. Ama ne hikmetse dünden beri adamlar küfrediyor. Ban falan gelmiyor. Sadece mesajları silinip geçiliyor. Real Madrid'li bir arkadaş sansür koydu diye ban yedi. Dün yine Barcelona'lı biri sansür koyup küfrediyor, ban yemiyor. Nerde objektiflik? Forumda yöneticiler böyle davranacaksa üyeler saçma sapan hareketler yaptığında üyeye nasıl laf denebilir? Eğer küfretmek serbestse biz niye ban yiyoruz en ufak şeyde?

• Rapor edildiği halde gelmiyor.Çok ilginç.Birde bu bölüme neden hiç yönetici mesaj atmıyor anlamadım.(Diğer bölümlere atılıyormu bilmiyorum)Bende 2-3 defa ban yedim.Dün maşallah hakaretler küfürler havada uçuştu ama ban gelmedi.ilginçmiş.

LeonRe bana sansürsüz, açık açık s***** dedi, hala dolanıyor.

Sergio Ramos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Ben bi ara Campeon'a ''hangi adminle akrabasın?'' diyince bile ban yemiştim.

LeonRe bana sansürsüz, açık açık dedi, hala dolanıyor.

O yıldızlı yeri bence sen de sil. Ban falan gelir, sansürlü de olsa yazdın diye. Sonuçta avatarda Ronaldo olması bile banlanmana neden olabilir, önceki yaşananları göz önünde bulundurursak :)

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Ben bi ara Campeon'a ''hangi adminle akrabasın?'' diyince bile ban yemiştim.

LeonRe bana sansürsüz, açık açık dedi, hala dolanıyor.

O yıldızlı yeri bence sen de sil. Ban falan gelir, sansürlü de olsa yazdın diye. Sonuçta avatarda Ronaldo olması bile banlanmana neden olabilir, önceki yaşananları göz önünde bulundurursak :)

Amaan atsınlar.
    Hayatları yalan.

Sergio Ramos

• Şikayetlerim arasında o küfrün olduğu mesajın kaydı yok, silmişler.

Biz de mi küfür edelim?

Sergio Ramos
  • VAUDEVİLLE dün maçtan sonra barcelona konusuna gelip üçün birini aldınız dedi hala forumda. üçün biri ne demek? herkes biliyor

ve sürekli yalan söylüyor. şikayet ettim hala forumda.adam tam bir provakatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonRe4 -- 27 Şubat 2013; 20:50:49 >
    Daha Fazla Göster
  • Leonre bu konunun açılma sebebi sensin biliyorsun dimi.Bu ne yüzsüzlüktür arkadaş birde gelip bu konuya yazı yazıp milleti suçluyor.Ben hayatımda böyle troll boş konuşan mesaj atan bir insan daha görmedim göreceğimide sanmıyorum.Bide sıkışınca saçma sapan mesajlar atar.
  • Leonre ve Asil Türk kanı adlı kişiler dün gece karakterlerini belli etti. Ben de bazı mesajları şikayet ettim fakat bir ceza uygulanmasa da sorun değil çünkü böyle seviyesiz insanların mesajlarını artık görmüyorum. Sizin de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim.Tabi bu seviyesizliklerinin de bazı hafifletici sebepleri olabilir.
    - Güçlü olduğu için 1-2 sene önce Barcelona'yı tutmaya başlamış olabilirler. Yine eski günlerindeki gibi kaybetmeye başlayınca şaşırmış ve sinirlenmişlerdir.
    - Karakterleri ve seviyeleri insanca konuşmak için yeterli olmayabilir.
    - Yetiştikleri ortamda sürekli bu şekilde konuşulduğu için gerekli terbiyeyi alamamışlardır.

Her ne olursa olsun, zaten Leonre adlı kişinin açtığı konulardan, attığı mesajlardan futbol hakkında bir bilgisi olmadığı belli, boşuna attığı mesajları okumaya gerek yok. Asil Türk Kanı da kendi kendine hakaretlerine devam edebilir, takmazsanız ilgi göremeyince sıkılır gider nasıl olsa :)

Bietan Jarrai

• quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Leonre bu konunun açılma sebebi sensin biliyorsun dimi.Bu ne yüzsüzlüktür arkadaş birde gelip bu konuya yazı yazıp milleti suçluyor.Ben hayatımda böyle troll boş konuşan mesaj atan bir insan daha görmedim göreceğimide sanmıyorum.Bide sıkışınca saçma sapan mesajlar atar.

1 mesajı olan birisin.kimin fakesisin belli değil.

VAUDEVİLLE geldi herkese küfür etti hala savunuyorsunuz.sizin bu yaptığınız ayıptır.saygılı olmasını öğrenmeniz gerekir.

Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

Leonre ve Asil Türk kanı adlı kişiler dün gece karakterlerini belli etti. Ben de bazı mesajları şikayet ettim fakat bir ceza uygulanmasa da sorun değil çünkü böyle seviyesiz insanların mesajlarını artık görmüyorum. Sizin de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim.Tabi bu seviyesizliklerinin de bazı hafifletici sebepleri olabilir.
    - Güçlü olduğu için 1-2 sene önce Barcelona'yı tutmaya başlamış olabilirler. Yine eski günlerindeki gibi kaybetmeye başlayınca şaşırmış ve sinirlenmişlerdir.
    - Yetiştikleri ortamda sürekli bu şekilde konuşulduğu için gerekli terbiyeyi alamamışlardır.

Her ne olursa olsun, zaten Leonre adlı kişinin açtığı konulardan, attığı mesajlardan futbol hakkında bir bilgisi olmadığı belli, boşuna attığı mesajları okumaya gerek yok. Asil Türk Kanı da kendi kendine hakaretlerine devam edebilir, takmazsanız ilgi göremeyince sıkılır gider nasıl olsa :)

Hepsine ek olarak, şikayetleri ortadan kaldıran yönetim bu konuya bakmaz bile. Yapacak bir şey yok.

Sergio Ramos

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

Leonre ve Asil Türk kanı adlı kişiler dün gece karakterlerini belli etti. Ben de bazı mesajları şikayet ettim fakat bir ceza uygulanmasa da sorun değil çünkü böyle seviyesiz insanların mesajlarını artık görmüyorum. Sizin de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim.Tabi bu seviyesizliklerinin de bazı hafifletici sebepleri olabilir.

Hepsine ek olarak, şikayetleri ortadan kaldıran yönetim bu konuya bakmaz bile. Yapacak bir şey yok.

Yalnız arkadaş nasıl aktif biriyse Dünyadan Futbol bölümünün yarısı ** İsteğiniz üzere gösterilmedi *** mesajıyla doldu, açtım baktım bazılarına, 1 tane futbol ile ilgili mesaj atmamış. Hepsi insanlarla kavga etmek, tartışmaya girmek için atılmış en ufak bir bilgi kırıntısı olmayan mesajlar

Bietan Jarrai

• Konunun açılma sebebi olan adamlardan biri gelip burda konuşabiliyor, yönetim anca şikayetleri silmekle uğraşsın. O zaman biz de avatara Barcelona amblemi koyup önümüze gelene sövelim öyle mi olsun? Bir işi yapıyorsanız zahmet olmazsa düzgün yapın. Beynini kullanmıyorsun dedim diye ban yiyorum ben, adam gelip küfrediyor açık şekilde, tek bir konuda da değil. Dakika başı konu açıyor her birinde aynı laflar. Sadece mesajlar silinip, üstüne şikayetler de siliniyor. Sistem süper işliyor.

Konunun açılma sebebi olan adamlardan biri gelip burda konuşabiliyor, yönetim anca şikayetleri silmekle uğraşsın. O zaman biz de avatara Barcelona amblemi koyup önümüze gelene sövelim öyle mi olsun? Bir işi yapıyorsanız zahmet olmazsa düzgün yapın. Beynini kullanmıyorsun dedim diye ban yiyorum ben, adam gelip küfrediyor açık şekilde, tek bir konuda da değil. Dakika başı konu açıyor her birinde aynı laflar. Sadece mesajlar silinip, üstüne şikayetler de siliniyor. Sistem süper işliyor.

yuh arkadaş yuh....adam geldi(vaudeville) bütün barcelonalılara küfür etti diyorum hala bana sallıyorsunuz.size diyecek söz bulamıyorum.

psikolojiniz bozulmuş. eğer o ceza alacaksa ben almaya rağzıyım.olayları başlatan ortalığı karıstıran Vaudevilledir. Özelden mesaj attım arkadamdan konuştuğu için. bana karaktersiz dedi.ben yine sesimi çıkarmadım. hatta büyüklük yaptım o suçlu olduğu halde özür de diledim.ama adamın kişiliği bu.ben haklı olduğum halde üste çıkmaya çalıştı

ama siz laftan anlamazsınız.boşuna konuşuyoruz.kendiniz çalın kendiniz oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonRe4 -- 27 Şubat 2013; 21:10:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

Konunun açılma sebebi olan adamlardan biri gelip burda konuşabiliyor, yönetim anca şikayetleri silmekle uğraşsın. O zaman biz de avatara Barcelona amblemi koyup önümüze gelene sövelim öyle mi olsun? Bir işi yapıyorsanız zahmet olmazsa düzgün yapın. Beynini kullanmıyorsun dedim diye ban yiyorum ben, adam gelip küfrediyor açık şekilde, tek bir konuda da değil. Dakika başı konu açıyor her birinde aynı laflar. Sadece mesajlar silinip, üstüne şikayetler de siliniyor. Sistem süper işliyor.

yuh arkadaş yuh....adam geldi(vaudeville) bütün barcelonalılara küfür etti diyorum hala bana sallıyorsunuz.size diyecek söz bulamıyorum.

psikolojiniz bozulmuş. eğer o ceza alacaksa ben almaya rağzıyım.olayları başlatan ortalığı karıstıran Vaudevilledir. Özelden mesaj attım arkadamdan konuştuğu için. bana karaktersiz dedi.ben yine sesimi çıkarmadım.

O ceza alacaksa ben razıyım mı? Pazarlık mı yapıyoruz burda? Ben beynini kullanmıyorsun dediğim için ban yiyorsan, zahmet olmazsa seni de banlasınlar o küfürlerden sonra. Vaudeville'nin de önceden yediği saçma sapan banları zaten biliyoruz. Ban sistemi ölmüş forumda, hala laf söyleme peşindesin. Zaten dün akşam senin ban yemiş olman lazımdı. Ama hepimizin de gördüğü üzre, Barcelona'lı küfreder, sorun değil. Dikkat et avatarında Real Madrid amblemi varken küfretme, anında çizilirsin. Ya da et de komple kurtulsun artık forum senden. Barcelona taraftarlığını bile adam gibi beceremiyorsun, Messisporlu seni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

psikolojiniz bozulmuş. eğer o ceza alacaksa ben almaya rağzıyım.olayları başlatan ortalığı karıstıran Vaudevilledir. Özelden mesaj attım arkadamdan konuştuğu için. bana karaktersiz dedi.ben yine sesimi çıkarmadım.

O ceza alacaksa ben razıyım mı? Pazarlık mı yapıyoruz burda? Ben beynini kullanmıyorsun dediğim için ban yiyorsan, zahmet olmazsa seni de banlasınlar o küfürlerden sonra. Vaudeville'nin de önceden yediği saçma sapan banları zaten biliyoruz. Ban sistemi ölmüş forumda, hala laf söyleme peşindesin. Zaten dün akşam senin ban yemiş olman lazımdı. Ama hepimizin de gördüğü üzre, Barcelona'lı küfreder, sorun değil. Dikkat et avatarında Real Madrid amblemi varken küfretme, anında çizilirsin. Ya da et de komple kurtulsun artık forum senden. Barcelona taraftarlığını bile adam gibi beceremiyorsun, Messisporlu seni.

yine önyargılı konuşuyorsun.
    olayları başlatan adama destek çıkıyorsun.

ben son 2 ayda sayısız kere ne yaptığımı bilmeden banlandım hiç sesim çıkmadı.burası bir forum

insanların bilgilenmesi vakit geçirmesi amacıyla var burası.burada üçün birini aldınız diyen adam banlanmıyorsa ona cevap verdiğim için beni banlayacaklarsa lütfen durmasınlar.

ben etkiye tepki verdim.Etkiye sebep Vaudevilledir. Onun bana attığı bu iftiraları affetmeyeceğim. eğer iftirasını kabullenmezse hakkımı helal etmiyorum.

• Adminler genelde yakınlarını ve kendi tuttukları takımları tutan adamları kayırdıkları için normaldir.Şimdi ben bu mesajı attı,ban yiyebilirim büyük olasılıkla ama ! eğer burası bi forumsa herkesin içinden geçen düşüncesini aktırabildiği bi platformsa buda benim düşüncem arkadaş.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

GalataSaray karşısında önünü ilikleyecek!
  • Moderatörlerin banlama yetkisi yok. Onlar ban isteği gönderirler ve yanlış bilmiyorsam en az 2 adminin bunu onaylaması lazım. Bu yüzden süreç yavaş işliyor bazen. Bazı cezalarım 3-4 gün sonra verilmişti oradan biliyorum.

Forumda küfür

çok alakasız ceza yiyoruz oyunculara allah belanızı versin yazarım 4 gün ceza yerim kişiliksiz yazarım 30 gün ceza yerim adam s..... yazar mesajı siler geçerler adalet bu olsa gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.