Şimdi Ara

FORUMDA KIMLERDE XBOX360 NTSC-J MAKINE VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benım xbox360 daha oncede yazmıstım 3 kırmızı ısık yuzunden oldu pal cıhazdı hıtacı dvd roomlu ılk uretim 23.10.2005 uretım tarıhı 5 ay kullandım daha sonra 3 kırmızı ısık vardı endeme goturdum 100 dolar verdım ama nafıle onlarda yapamadı cıhaz bır daha ıflah olmadı sımdı yenı bır cıhaz almak ıstıyorum ama sanırım su anda ıstanbulda ntsc-j cıhazlar bulunuyor benım merak ettıgım forumda ntsc-j kullanan arkadaslar var
    bana yardımcı olabılırsenız sevınırım

1- cıhazı nerden kaca aldınız
    2- dvd room ne marka cıkıyor
    3- uretım tarıhlerı yenımı bu ntsc-jlerın
    4- bırde lcd ekrana bagladınızmı bende mesela orgınal vga kablo var ama pal makınede kullandım acaba ntsc-j de calısırmı
    5- forumda ntsc-j alıpda 3 kırmızı ısık hatasıyla karsılasan varmı
    6 oyun bulabılıyormusunuz yoksa genelde orgınalmı kullanıyorsunuz

cevaplarınız ıcın sımdıdden tesekkurler.

• 4 e cevap vga kabloda ntsc pal diye bir durum yoktur onlar tv standartlarıdır. monitorde kablo ile sorunsuz oynarsınız.

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • bende ıstıyorum ntsc-u cıhaz ama ıstanbulda yok su anda heryerde bı ntsc-j kafam karıstı ıyıce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Thematrix -- 16 Ocak 2007; 16:20:17 >
    5- Olan cevap verir buna sanırım.
    6- Fw yaptım geçende bulamadığım bir kaç oyun var. Ama orjinal oyunda oynuyorum yanında. Şimdi o bulamadıklarımı orjinal alacağım.
  • ızmrlı mert kafan gırmıs yıne..yaa ben ntsc-j kullanıyorum.. neden j alma dedın ucuz oldugu ıcınmı..j de hangı oyunu bulamadıgımı bı soylermısın..zaten kafa oyunlarıda regıon free cıkıyor..anlamıyorum sızı dogrusu... ve baslıgı acan arkadasım ben makınemı satıyorum..tertemız 0 gıbı.3 kırmızı falan hıc yasanmadı..ıstersen anlasırız.. ılgılenırsen msn adresım.. muratercan2004@hotmail.com
    iyi oyunların hemen hemen hepsi regıon free...cok kasma kendını u olsun pal olsun dıye...bak ntsc u sahıplerı hala pes cıksın dıye beklıyor...j ve pal olanlar oynuyor...o yuzden bence ılk dıkkat etmen gereken uretım tarıhı olsun...
  • valla ps3 e cok sıcak bakmıyorum cunku tam verım almak ıcın hdtv sart oda cok pahalı su an ıcın wıewsonıc 19 ınc monıtorumde xbox360 yetıyordu bana ama cıhaz bozuldu su an cok dıkkatlı olmak ıstıyorum ama kafam karısıyor ntsc-j alıp sonradan pısman olmak ıstemıyorum oyun konusunda
  • kardesım kasımda askerım 1cısı bu.. ıkıncısı dukkandan gece 1 de cıkıyorum yanı alet yatıyor..parama yazık dıye dusundum..satıcam..askerden gelınce yıne alcam zaten.ben makınesız duramam..satmamın tek sebebı budur..

1- Aksu elektronik/kadıköy 720 ytl
    2-valla ne diyim bakmayı unuttum dvd ne marka diye
    3-benimkisi 6-2-2006 üretimli

Oyunlar ise aksu elektronikte 15-20 tane region free oyun vardı hepside yeni çıkan güzel oyunlardı (gow,rainbow,lost planet vs..)

Isınmasına gelince fazla ısınmıyor el yakıcak kadar,ama tabi belli bir ısınma var.Hatta ilk gün makinayı 10 saat açık bırakıp demo indirmiştim.Bir daha bu kadar fazla zorlamam,ne olur ne olmaz ara verip dinlendirmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 16 Ocak 2007; 17:01:07 >

quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

Merhaba cihazı alalı 4 gün oldu.Şimdilik sadece winning eleven var :) demo falanda indirdim.Çok memnununm cihazdan,her geçen gün saygım artıyor alete

Oyunlar ise aksu elektronikte 15-20 tane region free oyun vardı hepside yeni çıkan güzel oyunlardı (gow,rainbow,lost planet vs..)

Isınmasına gelince fazla ısınmıyor el yakıcak kadar,ama tabi belli bir ısınma var.Hatta ilk gün makinayı 10 saat açık bırakıp demo indirmiştim.Bir daha bu kadar fazla zorlamam,ne olur ne olmaz ara verip dinlendirmek lazım.

• pekı kardes bu premıum cıhazmı fırmware kaca yaptırdın taksıtlemı aldın yoksa pesınmı bıde cıhazı almadan once uretım tarıhıne bakmana ızın verdılermı

Orjinalden alıntı: halukjohn

Merhaba cihazı alalı 4 gün oldu.Şimdilik sadece winning eleven var :) demo falanda indirdim.Çok memnununm cihazdan,her geçen gün saygım artıyor alete

fw li fiyat mı bu arkadasım?

• evet banada cok ucuz geldı fıyat belkı core pakettır cunku 720 ytl = 496$ cok ıyı fıyat bırde fw varsa oo fıyat super
  • Arkadaşlar makina premium.Evet firmwareli fiyatı bu.Zaten japonya amazona girdiğinizde core paketlerin 250 dolar,premiumların ise 320 civarı olduğunu göreceksiniz.Aksu elektroniğin yeri kadıköy reks sinemasının karşı sokaklarından birinde olan alf cafenin sağındaki L şeklindeki pasajın içinde.Bu fiyat peşin fiyat taksit yaparsa kredi kartına fiyat baya artıyor,900 gibi bişey oluyor neredeyse,ben de peşin aldım bu yüzden.Makinayı almadan sormuştum son üretim mi diye adam da evet demişti.Ve doğru çıktı.Sonuçta oranın sahibi ibrahim beye güvenebilirsiniz,ben tavsiye ediyorum.
  • benimde makinem ntsc-j 900 ytl 3 taksit aldım, 2006 6. ay üretim,1 aydırda sorunsuz kullanıyorum oyun bulma sorunun ise kesinlikle yok + 3kırmızı ışık hatası ntsc-j makinelerde pek kulağıma gelmedi şimdiye kadar

zaten yakın bir tarihte muhakkak bir firmware update veya freeloader disc ile bölge sorunu ortadan kalkacaktır makineni gönül rahatlığı ile al güle güle oyna
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.