Şimdi Ara

Forumda ki Kız Konularını...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuları açan arkadaşlara tavsiye niteliğinde bu videoyu kenara bırakıyorum dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 13 Ocak 2018; 20:52:25 >

• Adam gülüyor bi de. Hiç de komik bi şey değil. Yani tamam komik ama gülünmemesi lazım. Yazık eşeğe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez mi eşek zken adam olduğunu duyuyorsunuz? Köylere bir gidin; eşek, keçi, köpek, tavuk ne varsa hallenir ergen tayfası. Gerçi bu eleman 30unda var ama o da büyük ihtimalle başlık parası ve geçim derdi yüzünden evlenememiş.(asgari ücretle evlen de göreyim) Şehirdeki de Allah(cc)'tan korkmuyorsa ya geneleve, eskorta gidiyor para biriktirip, ya da yakışıklıysa ve okuyorsa bir motor düşürüyor üniden. Köydeki de böyle acayip işlere girişiyor demek ki. BBC'de daha önce hayatında hiç başka insan görmemiş bir Papua Yeni Gine kabilesini seyreden İngiliz tepkisi vermeyin. İddia ediyorum, dünyanın en çok cinsel açlık çeken ülkelerinden biriyiz. Memleket gerçekleri bunlar. Acı ama gerçek. Dalga geçmenin lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 13 Ocak 2018; 21:59:40 >
  • 1 ay önce açtığım konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.