Şimdi Ara

FOrumda garip kafalar yaşanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son iki maçtır oynanan futbolun etkisiyle falan pereiraya söven adamlar birazcık dönmeye başlamış.Forumun nabzını tutuyorum genelde ve bu dikkatimi çekti şuan pek yüksek bir oranda değil ama ifadelerde yumuşamalar var.Bu saatten sonra şampiyonluk gelmeyecek ama olaki gelirse.Forumda Pereiraya sövenler yüzde 10 yüzde 20 lik azınlık haline düşecekler o belli oldu.Bundan sonraki bütün maçlarıda kazanırsak kupa lig dahil şamipyon olmasakda ligde.Pereiraya sövenler yüzde 40 lara kadar gerileyecek gibi görüyorum.

Herşeyi zaman gösterecek.Lakin şu da bir gerçek ki bizim ülkede iyi oynadığın gün kahraman ertesi gün hain ilan edilebilirsin.

Volkan şen gene gol attı ama düşüncelerim hala değişmedi.Gene ezdiği toplar takdire şayen

• Volkan sen suan fb yi rakip kaleye taşıyan tek adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya git işinie gücüne kardeşim Kaç maç izladin baştan sona defalarca volkan şenin oyun yapısın döktüm ortaya hala ne konuşuyosun arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Ya git işinie gücüne kardeşim Kaç maç izladin baştan sona defalarca volkan şenin oyun yapısın döktüm ortaya hala ne konuşuyosun arkadaş

Lig tv şampiyonlar paketi var. Her haftasonu önemli bir işim yoksa tüm maçları izliyorum.

• İşte sana tavsiyem sen izleme sen izleyince birşey olmuyor çünkü.

Dünya üzernide Volkan şen denilen topçuyu iyi futbolcu olarak görmek için(İyi topçudur lakin Fener için yeterli değil)Ya futbolu afedersiniz başka bir tarafınızla izlemeniz veyahat futbolu başka tarafı ile izleyen aspor gibi yerleri izlemeniz gerekir saygılar
  • quote:

İşte sana tavsiyem sen izleme sen izleyince birşey olmuyor çünkü.

Dünya üzernide Volkan şen denilen topçuyu iyi futbolcu olarak görmek için(İyi topçudur lakin Fener için yeterli değil)Ya futbolu afedersiniz başka bir tarafınızla izlemeniz veyahat futbolu başka tarafı ile izleyen aspor gibi yerleri izlemeniz gerekir saygılar

Google Translati acilen birakmalisin.

• Yalnız translate'i olacak o neyse konumuza dönelim.Çok sevgili Bjk li dostum sen Olcay şahanın takımınız için olan önemi ve yararını hiç dşündün mü bu soruyu kendine hiç sordun mu yoksa olcaya sövenlerdenmisin ki bence onlardansındır yinede soruyorum.Olcaşla ilgili görüşünün nedir olcaydan yola çıkarak seninle bir yerlere varıcaz çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olcay takım oyuncsu , bireysel yetenekleri sınırlı. Her hoca bu tip oyuncuları kadroda ister. Ben futbolcu olarak begenmesemde takım oyunu içindeki rolü nedeniyle olcayı takımda görmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Olcay takım oyuncsu , bireysel yetenekleri sınırlı. Her hoca bu tip oyuncuları kadroda ister. Ben futbolcu olarak begenmesemde takım oyunu içindeki rolü nedeniyle olcayı takımda görmek isterim

Olcay en az oguzhan kadar degerli gozumde. Hatta laf edenleri gorunce inan uzuluyorum.

Dikkat edin bazi gollerde hep barca gibi attik diyoruz. O paslasmalarin cogu olcayda bitiyor ve hep cok iyi yapiyor. Her mac bunu yapiyor. Kosuyor. Pas oyununda olcay cok iyi. Bam gun oynarsak olcay kotu oynamaya basliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt
    Tek top oyununda iyi ama Set oyununda beceriksiz. Sivas maçında da kerime pası o verdi oyunun yönünü iyi değiştirdi. Tabi eksikleri çok ama bu fiyatà anca bu kadarı olur

Olcay şahanın yetenekleri sınırlı demiş ulvi deniler arkadaş.Şöyl açıklayayım Volkan şenin çok mu yeteneği var sadece çalım atamk yetenek demek değil.OlCAY şahan volykandan daha yetenekli demiyorum ama çok daha zeki bir futbolcu.Kendisinin sınırlarını biliyor.Volkan şen bilmiyor bu yüzden ikisinin arasında takımı batırma takıma destek olma farkı var

Bjk takımında ileri noktalarda topu kullanana oyuncular kimlerdir.1Gomez 2sosa 3Q7 bu adamlar takımın en yetenekli ve gole en yakın isimleri (Barcadakim mesela MSN Realde BBC) Her takımda bu adamlar yoğun şekilde top kullanır.Geri kalan oyuncular hucumcu dahi olsalar takıma destek oyuncusudur diğerlerine alan oluşturur üzerine adam çeker pas noktalarında durrur ve zaman zaman top kullanır(Top kulanmak nedir şut atmak ara pası denemek orta açmak iki üç kişeye çalıma girmek vs)Bjk deki destek oyuncusuda olcaş şahandır ve görevini layımı ile yerine getirir(Atibayı çok sevenler neden olcaydan nefret eder anlamıyorum)Eğer olcay şahan q7 kadar kadar gomez kadar top kullanmaya çalışsa idi gerek piskolojk gerekse oyun olarak bjkyi darmaduman eder gomez gibi adamların üretkenliğini yer bitirdi.Olcay şahan gerek hocanın emirleri gerek kendi zekası ile bu şekilde oynuyor çünkü kenidisinin bu üçlü kadar yetenekli olmadığını biliyor.Olcaşy şahanı kaç kere şut atarken gördünüz her maç volkan şen gibi en az 3-4 tane deniyor mu?Ben izlediğim maçlarda görmedim.

İşte Fenere gelelim Fenerde takımda top kullanması gereken adamlar öncelikle Rvp Nani Diego Alperdir(Alperde açık net volkandan daha bitirci daha iyi pasör)Diego ilerdde çok fazla topla buluşamıyor ben diegyu sizin kadar eleştirenlerden değilim ben diegfoyu tek eleştirdiğim nokta defansif anlamda mücadelesi az hemen bırakıyor koşmayı.İşte öyle bir ortamda bütün topları fenerde volkan şen kullanmaya çalışıyor.Bjk maçını hatırlayın rvp 3 pozisyona girdi volkan şen 6 veya 7 attığı gol sadece bir tane oda Delgado tolganın görüşünü kapattı top yavaş yavaş gol oldu.Volkan şen olcay gibi destek oynaması gerekirken takımda atakları yiyip bitiren adamı oynuyor.Naniden daha çok iş yapıyor olsa Rvpden daha yetenekli olsa kızarmıyım hayır o zamanda aniye alpere derim top eziyolar diye.Ha bakınız Alpere volkan şen kadar pozisyon denemiyor neden adam akıllı adam biliyor kendini ve takımının yapısını.Volkan şeni eleştirme nedenlerim budur bunu düzeltemediği sürece sadece küçük takımların oyuncusu olarak kalacaktır(Braga maçında bir tane düzgün çalım atamadı niye orası avrua bizim lige benzeme ora)

İşte dediğim olay budur bu ülknin futbol zihniyeti düzgün olsa Olcay şahanı övüp volkanı kötülerlerdi ama işte olay şow yapmada yatıyor burda şow yaparsan iyi topcusundur gibi bir algı var.(Nitekim bunu yıllarca alt yapılarda da gördüm gençlerbirliği gibi biryşerin altyapısında hemde(Tamamıyla böyleydi demiyorum ama)büyük oranda bu şekildeydi)

• quote:

Olcay şahanın yetenekleri sınırlı demiş ulvi deniler arkadaş.Şöyl açıklayayım Volkan şenin çok mu yeteneği var sadece çalım atamk yetenek demek değil.OlCAY şahan volykandan daha yetenekli demiyorum ama çok daha zeki bir futbolcu.Kendisinin sınırlarını biliyor.Volkan şen bilmiyor bu yüzden ikisinin arasında takımı batırma takıma destek olma farkı var

Bjk takımında ileri noktalarda topu kullanana oyuncular kimlerdir.1Gomez 2sosa 3Q7 bu adamlar takımın en yetenekli ve gole en yakın isimleri (Barcadakim mesela MSN Realde BBC) Her takımda bu adamlar yoğun şekilde top kullanır.Geri kalan oyuncular hucumcu dahi olsalar takıma destek oyuncusudur diğerlerine alan oluşturur üzerine adam çeker pas noktalarında durrur ve zaman zaman top kullanır(Top kulanmak nedir şut atmak ara pası denemek orta açmak iki üç kişeye çalıma girmek vs)Bjk deki destek oyuncusuda olcaş şahandır ve görevini layımı ile yerine getirir(Atibayı çok sevenler neden olcaydan nefret eder anlamıyorum)Eğer olcay şahan q7 kadar kadar gomez kadar top kullanmaya çalışsa idi gerek piskolojk gerekse oyun olarak bjkyi darmaduman eder gomez gibi adamların üretkenliğini yer bitirdi.Olcay şahan gerek hocanın emirleri gerek kendi zekası ile bu şekilde oynuyor çünkü kenidisinin bu üçlü kadar yetenekli olmadığını biliyor.Olcaşy şahanı kaç kere şut atarken gördünüz her maç volkan şen gibi en az 3-4 tane deniyor mu?Ben izlediğim maçlarda görmedim.

İşte Fenere gelelim Fenerde takımda top kullanması gereken adamlar öncelikle Rvp Nani Diego Alperdir(Alperde açık net volkandan daha bitirci daha iyi pasör)Diego ilerdde çok fazla topla buluşamıyor ben diegyu sizin kadar eleştirenlerden değilim ben diegfoyu tek eleştirdiğim nokta defansif anlamda mücadelesi az hemen bırakıyor koşmayı.İşte öyle bir ortamda bütün topları fenerde volkan şen kullanmaya çalışıyor.Bjk maçını hatırlayın rvp 3 pozisyona girdi volkan şen 6 veya 7 attığı gol sadece bir tane oda Delgado tolganın görüşünü kapattı top yavaş yavaş gol oldu.Volkan şen olcay gibi destek oynaması gerekirken takımda atakları yiyip bitiren adamı oynuyor.Naniden daha çok iş yapıyor olsa Rvpden daha yetenekli olsa kızarmıyım hayır o zamanda aniye alpere derim top eziyolar diye.Ha bakınız Alpere volkan şen kadar pozisyon denemiyor neden adam akıllı adam biliyor kendini ve takımının yapısını.Volkan şeni eleştirme nedenlerim budur bunu düzeltemediği sürece sadece küçük takımların oyuncusu olarak kalacaktır(Braga maçında bir tane düzgün çalım atamadı niye orası avrua bizim lige benzeme ora)

İşte dediğim olay budur bu ülknin futbol zihniyeti düzgün olsa Olcay şahanı övüp volkanı kötülerlerdi ama işte olay şow yapmada yatıyor burda şow yaparsan iyi topcusundur gibi bir algı var.(Nitekim bunu yıllarca alt yapılarda da gördüm gençlerbirliği gibi biryşerin altyapısında hemde(Tamamıyla böyleydi demiyorum ama)büyük oranda bu şekildeydi)

Katiliyorum valla nokta atisi yorum atmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eyvallah hocam arada destek olun şu fanatik renktaşlarıma laf anlatamıyorum adamlar Gözlerini bir boyamışlar.Bi volkan şen bi ersun yanal başka birşey demiyorlar
  • Sen en iyisi kop gel Beşiktaşa volkan şene beraber sovelim

• Jackie Boy kullanıcısına yanıt
    Volkan şenine Fernanadosuna rağmen ölümüne Fener.
  • Forum tarafından özellikle Persie hayranları tarafından vitor'cu ilan edilsem de şampiyon olsa dahi gönderilmeli diye düşünüyorum.

Maalesef Terrenao 'nun belirlediği antrenörlerden biriydi, tabi ki yönetim de burada hatalı. Bu Mourinho sayesinde herkes Portekiz'li hocaların iyi olduğunu zannediyor galiba. Bjk zaten denedi bunu ve kötü bir deneyim oldu. Tabi iş işten geçtikten sonra yorum yapmak en kolayı, orada o kararları almak bambaşka bir olay.

Ben şahsen memnun değilim. Özellikle Diego'yu sezon başında yetersiz görmeyen bir td ve ona çok bel bağlaması beni direk olumsuzluğa itmişti. Valla üşenmeyen varsa sezon başında transfer konusuna baksın ne dediğime, aynı doğrultuda konuştum. Diego - Nani değişikliği için çok geç kaldı.

Ayrıca bir hatası daha, Alves - Ba değişikliğini kullanmaması, şahsen Ba 'yı tercih ederim. Hiç olmadı Topal'ı Alves'in yanına çekip, Josef - Ozan ikilisi daha çok denenirdi.

En basit örneği ise Kadıköy'deki Gs maçıdır, ilk golden sonra takımı o kötü gs'ye karşı geri çekmesini ben kabul etmem.

Transferlere bakalım.

Kjaer - Yönetim(Aykut ve İsmail hoca'ya teşekkür etmemiz lazım bence) Çünkü bu ikisi bu adamı zaten uzun süredir istiyordu.

Ozan, Fernandao, Volkan - Yönetim (bana bu adamları Vitor ve terrenao getirdi demeyin)

Nani, Persie ( Terrenao-yönetim) bu transferleri direk Vitor'un istediğini pek düşünmüyorum, istediği derken onay vermiştir tabi ki ama direk o istememiştir. . Hatalı olabilirim.

Josef ve Fabiano - direk hocanın istedikleri diye biliyorum. Kaleci konusunda eminim, josef belki değildir.

Yaptırdığı transferlerde kötü.

Zaten tahminim, sezon sonunda büyük ihtimalle gidecek. Ama o zamana kadar destek olacağız yapacak bir şey yok. Sonuçta lig daha bitmedi ve muhtemel artık süpriz olmazsa kupada derbi maçı görünüyor.

• Yazmayı unutmuşum : Volkan Şen konusunda katılıyorum, bende nedense gol atmasına ve istekli olmasına rağmen Fenerbahçe'yi sezon boyunca taşıyacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Dediğin gibi çok top eziyor, takım zaten Alper, Nani ve Volkan ile kimlik değiştirdi. Bunlar ayağa pas yapan ve yapmayı seven adamlar değil pek, basketbolda vardır ya koş koş stili onlara benzetiyorum daha çok.

Neyse yinede şuanda takımı ateşleyen oyunculardan biri umarım daha da iyi olur, sonuçta yaşını başını almış bir oyuncu değil.
  • Takımı ateşleyişi batsın ateşlemesede olur ehr maç 7-8 tane şut atıyo iki tanesi anca kaleyi buluyo attığı gol çok nadiren
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.