Arkadaslar sadece forumdaki metinlerle role playing yapmak ister misiniz? Peki bu konuda aranizda deneyimli DM ler var mi?
Bana mesaj atin veya daha iyisi buraya mesaj atin. Katilim olursa ve kaliteli bir DM bulursak boyle bir oyun yapalim DH de x)
Herseyi konusup belirleriz. Ozgunluge gore sekillenen bir geribildirime haiz DM imiz olursa da harika vakit geciririz.
Ilgilenen olur mu acaba?
Kolay gelsin
Fena fikir değil ama olur mu bilemem. Olursa ben katılırım. DMlik konusunda tecrübem sıfır.
Cok eskilerde DM'lik yapmisligim var, ancak uzerinden baya bir zaman gecti ve bu konuda vakit ayirabilir miyim, bilemiyorum. Ancak bu ise gonullu birisi olursa, RP'de yer almaktan buyuk keyif alirim. Gerci forum RP'si hic yapmadim ve bu olaya cok sicak bakmiyordum ancak, yeterli ilgi olursa, neden olmasin?
Ayrica, madem ki WoW basligi altinda bir RP'den bahsediyoruz, hem de seninle ayni guildde, birlikte birseyler yapmaya caba gosteriyoruz; o zaman raid saatleri disinda wow-ici RP yapmaya baslayalim yavastan, ne dersin Deniz ? Bu konuda, bu kadar ilgili oldugunu bilmiyordum ve bunu duymak hosuma gitti. Her ne kadar bir PvP realminda olsak da, guild ici aktivitelerimize keyifle katilacak arkadaslar da olacaktir saniyorum. Bu konuda bircok senaryo tasarlamis oldugum gibi, uzun suredir de RP realmlarindan kopamamis olmamin bir faydasi olacagini umuyorum.
Selam x)
Oyun icinde degil de sadece metin bazli , yaratici dusuncelerle sekillenen ve dunyanin wow dunyasi oldugu herkesin kendisine bir hikaye yaratip katilabilecegi.. Guruh Muttefik farketmeksizin arada sirada karsilasabilecegimiz *ortak gorevler yapabilecegimiz )) vsvs gibi bir orgusu olan (DM in acayip hakimiyeti ve hikayeleri ortak noktada gerektiginde bulusturma yetisine sahip olabilecegi) birsey dusunuyorum/
Bu ise soyunmak istersen ben de cani gonulden desteklerim.. Bu mesajlarda sadece bu olusumu gerceklestirebilir miyiz DH olarak diye dusundum. Tekrarlamam gerekirse sadece metin bazli olacak ve her okuyucu buraya gelip hikayeyi okuyabilecek x)