Şimdi Ara

Forumda Birinden Pasport Kaydı Yaptırdım,Telefonum Kapandı Ne Yapabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
9.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya telefon 6 gündür ipod a döndü adam oyaladıkça oyalıyor
  • sonunda kaydedildi peki sinyal ne zaman gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

sonunda kaydedildi peki sinyal ne zaman gelir

6 ile 24 saat icinde arada kapat ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak, cihazım ayın 24'ünde simfree olarak ingiltereden geliyor. ben kuzenimden cihazın kutusunun arkasında yazan imei nosunu önceden istedim, şu ara müsaitim ve kayıt işini aradan çıkartayım dedim ve pasaport kaydını forumdan birisine yaptırttım yarın akşama kadar açılacak. Merak ettiğim ise şu, telefona hattımı takmadan da imei numaram imei.tk.gov.tr den kayıtlı olarak görünür mü? yoksa kayıtlı olarak görünmesi için telefonun açılması mı gerek? bu konu hakkında tecrübesi olan var mı?
  • Görünmesi lazım sanki.. Operatörlerin ithal ettikleri telefonlar da sonuçta açılmadan kayıt ediliyor..
  • yurt dışından gelen telefonlara yetecek kadar pasaportu bu adamlar nerden buluyor arkadaş?

ayrıca ben de yaptıracam :) kim kaça yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

bestahmet
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=541504

ben bu arkadaştan yaptırdım kapandı..

ama aradığımda tekrar kayıt işlemini yapacağını belirtti. ve telefonlarıma da çıkıyor yani kaçtığı falan yok gibi geldi. hatta aradığımda telefon meşgulse kendi dönüyor aradığım numaraya.. kaydı yenilerse güvenimi kazanır tabi ki..

daha önceki yazımdan alıntı yaparak devam edeyim..

ben bu arkadaştan pasaport kaydı yapmıştım kapanmıştı. irtibata geçtim tekrar. herhangi bir dolandırıcılık, kandırma gibi bir durum yok bu arkadaşta açıkcası. bu kişiden yapan bir kaç arkadaşın daha iptal olmuş benimle birlikte ama onlara yardım ettiğini belirtmekte. benim kayıtta biraz problem oldu ama sağolsun tekrar kayıt işlemini yeniledi. bende bir problem yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

geldi sinyal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

geldi sinyal

eyi hayırlı ola :D

dediğim tuttu mu yani

• quote:

ya bu kayıt eden havaalanında mı ne çalışıyormuş.hatta kapanmama garantili dedi.kimlik fotokopisini vs gönderin adınıza kayıt dedi.gönderdim.sonra sorgulattım adıma kayıtlı değildi.adam dedi bir yanlışlık olmuştur ama merak etmeyin kapanmaz dedi.ben de pek umursamadım.şu an kapanmış.az önce forumda gördüm mesajını değiştiriyordu.aradım online diye.saat 1 dedi bu saatte aranır mı gibisinden.yarın ara dedi.

hocam bir an önce kimliğini yeniletsen iyi olur gibime geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

quote:

ya bu kayıt eden havaalanında mı ne çalışıyormuş.hatta kapanmama garantili dedi.kimlik fotokopisini vs gönderin adınıza kayıt dedi.gönderdim.sonra sorgulattım adıma kayıtlı değildi.adam dedi bir yanlışlık olmuştur ama merak etmeyin kapanmaz dedi.ben de pek umursamadım.şu an kapanmış.az önce forumda gördüm mesajını değiştiriyordu.aradım online diye.saat 1 dedi bu saatte aranır mı gibisinden.yarın ara dedi.

hocam bir an önce kimliğini yeniletsen iyi olur gibime geliyor...

ya yaptıranlar vardı sorun olur mu sizce. kimliği yeniletmekten çok polise tutanak tuttursam da olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

yurt dışından gelen telefonlara yetecek kadar pasaportu bu adamlar nerden buluyor arkadaş?

ben sana söyleyim nerden buluyorlar ülkeye giriş yapmış habersiz vatandaşın pasaport bilgileriyle yapıyorlar!
    Abim en son kendine telefon aldı geldi pasaportuna yazdıracak bir bakmışlar pasaport kayıtlı başka telefona! Emniyet müdürliğüne gidip suç duyurusunda bulunun dediler hemen kayılar bulunuyormuş da neye fayda kendininkini yazdıramadı!! böyle işlem yapan insanlara paranızı emanet etmeyin! büyük ihtimalle başkalarının canını yakıyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmzz

quote:

yurt dışından gelen telefonlara yetecek kadar pasaportu bu adamlar nerden buluyor arkadaş?

ben sana söyleyim nerden buluyorlar ülkeye giriş yapmış habersiz vatandaşın pasaport bilgileriyle yapıyorlar!
    Abim en son kendine telefon aldı geldi pasaportuna yazdıracak bir bakmışlar pasaport kayıtlı başka telefona! Emniyet müdürliğüne gidip suç duyurusunda bulunun dediler hemen kayılar bulunuyormuş da neye fayda kendininkini yazdıramadı!! böyle işlem yapan insanlara paranızı emanet etmeyin! büyük ihtimalle başkalarının canını yakıyorsunuz!

kendi pasaportunuzda olan bu kaydı sildirebiliyorsunuz.. buna engel teşkil eden bir durum yok ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

quote:

kendi pasaportunuzda olan bu kaydı sildirebiliyorsunuz.. buna engel teşkil eden bir durum yok ki?

kaydı sildirmeye engel bişi yokta bi kendini bilmez adam yüzünden neden insanlar emniyet müdürlüğüyle savcılıkla uğraşsın??
    bende bu adamlar tutturabildiklerinin pasaportlarını doldurarak haksız kazanç elde ediyorlar vede sizde buna alet oluyorsunuz diyorum. yapılan işlemin yanlış olduğunu söylemek istedim

• quote:

Niçin macera arıyorsunuz anlamıyorum.Bu forumda adı duyulmuş, aylardır kayıt yapan 1-2 arkadaş var, imuratk ve pasha23. bu kişiler ile işlem yapanların sorun yaşadığına şahsen ben rastlamadım.forumun 2. el kısmına bi göz atın derim..

Macera mı ? Bende pasha23'den aldım pasaport kaydını benimde telefonum kapandı hala bekliyoruz 4. gün bitti.
  • Ben telefonumu turkcellde kaydettirdim.Sonra hiç kullanmadım telefonu satmayı dusundugum ıcın.hala gecerlı olup olmadıgını nasıl ogrenebılırım?Yanı kullanmazsam ıptal olma gıbı acma bı durum olabılır mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaydı sildirmeye engel bişi yokta bi kendini bilmez adam yüzünden neden insanlar emniyet müdürlüğüyle savcılıkla uğraşsın??
    bende bu adamlar tutturabildiklerinin pasaportlarını doldurarak haksız kazanç elde ediyorlar vede sizde buna alet oluyorsunuz diyorum. yapılan işlemin yanlış olduğunu söylemek istedim

konu anlaşılmıştır. eğer biri benden habersiz pasaportuma telefon kayıt ettirirse bunu sildirmek vakit ve nakit alıyor mu?

ayrıca yapılan bu habersiz eylem bir suç olmuyor mu? en azından pasaportunu kullandığınız adama komisyon verin kardeşim :)

havaalanında diceksinki adama'' senin şu pasaporta bi tel kayıt edelim 50 tl anında cebinde '' banka reklamı gibi oldu ama olabilir :)

neyse yaza 2 tane 4s geliyor pasaportuyla hemde, bende diyordum yaza kadar beklemeden hallederim diye ama iş sürümcemeli görünüyor, takipteyim...

• Benim de bir yakınım geldi hac dan.
    Bir telefon kayıt edecektim üzerine ki telefon bayisi bu pasaport daha önce kullanılmış dedi.

Peki o yapılan kaydı nasıl sileceğim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Benim de bir yakınım geldi hac dan.
    Bir telefon kayıt edecektim üzerine ki telefon bayisi bu pasaport daha önce kullanılmış dedi.

Pasaport sahibinin dilekçesi ile yada başka operatöre başvuru yapın Otomatik olarak o kaydı silerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Benim de bir yakınım geldi hac dan.

iide senin yakının hacdan gelmiş hakkını bir başkasına vermiş sen simdi o kaydı sildiricen hakkınıu kime verdiyse hacdan gelen yakının diger adamı magdur edicen kendin için mantıksız bir davranış bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.