Şimdi Ara

Forumda beni kanser eden numune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi oldum olası aklımdaki duvarları yıkmaya çalışır yerlerine yapabildiğimce büyük pencereler koyarım.

Saygı duymak bence hayatın her açıdan önceliğidir. Her fikre saygı duymak. Olabildiğince alttan alırım bunu yapabildiğim her zamanda. Asla birilerini birilerine genellememek ...

İsim nick vermem. Prensibimdir. Saygı duymak ilkemin devamıdır. Bugün biriyle biraz sohbet ettim. Yemin ediyorum kanser oldum. Başkalarına fenellememek içinde kendimi zor tutuyorum.

Kanser etti yahu. Cem yılmaz diyordu ya : "Beyni yok fikri var" . Bunun fikri de yok.

İnsan utanır biraz yav. Tam numunelik. Allah mı beni sınıyor diye düşündüm bir ara .

Bari yazdıklarımı okudun mu diye sorduğumda yalan at he de. O da yok. Okumadan karşılık verdiğinide reddetmiyor numune.

Neyse sinirimi alıyor biraz ota b.ka konu açmak benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blokla geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Blokla geç.

Sinirini alamazsan blogu kaldır bidaha blokla KAFASINA KAFASINA

• Bazı tipler var forumda tartışırken 212352365324 satır yazıyorum adam aradan 1 tane kelime seçiyor sırf onun üzerine yazıyor. Ben en az 4 5 paragraf yazıyorum her birine farklı bir maddeden bahsediyorum onlar için en ufak bir yanıt yok. Sonra birde çok mühim bir iş çıkarmış tartışmayı yiyip bitirmiş gibi sonuna koyup ben her şeyin doğrusunu bilirim moduna girdimi tamam. Ben artık tartışmayı bırakıp trollemeye özellikle onun sinirini bozacak paragraflar kurmaya başlıyorum. Ne yapıyım adamla tartışıp zaman kaybetmek boşuna bari trolleyeyimde eğleneyim diyorum.
  • Çok şairik olmuş, teşekkür ediyorum.

• tatava yapma,uza kürd.
  • itiraf et beni kastettin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Et beni aldıran oldu mu ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi konu hakkında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.