Şimdi Ara

FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BU COCUK EKİM AYINDA 110+ YAPTIGINI IDDIA EDIYORDU BI KONUSUNDA HEPSI SILINMIS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selçuk tıp istiyordu galiba ama 118 netle zor özellikle bu sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karambanın konusuna girdiğimi fark ettiğim an konudan ayrılıyorum FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR 

• hiçbir şeyi silmedim. mf 5k konumda netlerimin resmi var sadece.

ÖZÜR DİLERİM SELÇUK MAKİNE İSTEMEDİĞİM İÇİN. hey alahım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 23 Mart 2021; 18:38:32 >
  • O kişiyi biliyorum netlerini de takip ediyorum. İnşallah çok iyi bir derece yapar ve öyle de umuyorum.

• karambanın konusunu başlığından anlayamıyorsanız selcuk makine hayırlı olsun hocam FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

saolun hocam. inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef insanların bir kısmı ve iyi olanlara karşı bir düşmanlık besliyorlar:(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C

Bu mesaj silindi.

dostum adam seni pohpohladı diye burada onu savunmana gerek yok. adam bariz troll zaten millet adamın ne b.k olduğunu biliyor FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR 

• tamam hocam zaten belli oluyordur sitede yeniyim kafa dağıtayım diye giriyordum artık onu da girmeyeceğim sürekli trollük ve kaos ortamı var :/

• quote:

Orijinalden alıntı: bekareeksidörtace

karambanın konusunu başlığından anlayamıyorsanız selcuk makine hayırlı olsun hocam  

FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C

tamam hocam zaten belli oluyordur sitede yeniyim kafa dağıtayım diye giriyordum artık onu da girmeyeceğim sürekli trollük ve kaos ortamı var :/

arada troller veya trol sırf milleti bezdirmek için konu açanlar var ama düzgün kullanırsan forum çok işine yarayabilir. bu forumdan ne dereceler çıktı FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.