FORUMDA 118+NET YAPAN BİRİ VAR

-
-
Selçuk tıp istiyordu galiba ama 118 netle zor özellikle bu sene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karambanın konusuna girdiğimi fark ettiğim an konudan ayrılıyorum
-
hiçbir şeyi silmedim. mf 5k konumda netlerimin resmi var sadece.
ÖZÜR DİLERİM SELÇUK MAKİNE İSTEMEDİĞİM İÇİN. hey alahım ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 23 Mart 2021; 18:38:32 > -
O kişiyi biliyorum netlerini de takip ediyorum. İnşallah çok iyi bir derece yapar ve öyle de umuyorum.
-
karambanın konusunu başlığından anlayamıyorsanız selcuk makine hayırlı olsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saolun hocam. inşallah
-
maalesef insanların bir kısmı ve iyi olanlara karşı bir düşmanlık besliyorlar:(:(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C
Bu mesaj silindi.dostum adam seni pohpohladı diye burada onu savunmana gerek yok. adam bariz troll zaten millet adamın ne b.k olduğunu biliyor
-
tamam hocam zaten belli oluyordur sitede yeniyim kafa dağıtayım diye giriyordum artık onu da girmeyeceğim sürekli trollük ve kaos ortamı var :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: bekareeksidörtacekarambanın konusunu başlığından anlayamıyorsanız selcuk makine hayırlı olsun hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629491C4Ctamam hocam zaten belli oluyordur sitede yeniyim kafa dağıtayım diye giriyordum artık onu da girmeyeceğim sürekli trollük ve kaos ortamı var :/
arada troller veya trol sırf milleti bezdirmek için konu açanlar var ama düzgün kullanırsan forum çok işine yarayabilir. bu forumdan ne dereceler çıktı
En Beğenilen Yanıtlar

Selçuk tıp istiyordu galiba ama 118 netle zor özellikle bu sene
|
hiçbir şeyi silmedim. mf 5k konumda netlerimin resmi var sadece. ÖZÜR DİLERİM SELÇUK MAKİNE İSTEMEDİĞİM İÇİN. hey alahım ya |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X