Şimdi Ara

Forumca Toplanıp Araba Alıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam başı bir lira beyler dokunmaz size elinizin kiri be.Her bindiğimde dua edeceğim size söz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-berlinetta-motors-2009-s2k-134199879/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu forumu seviyom ya
  • Apaçi arabası.

• Çok eskiden severdim şu arabayı da artık apaçi arabası oldu be.
    Boşver onu o paraya başka bişey alalım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Adam başı bir lira beyler dokunmaz size elinizin kiri be.Her bindiğimde dua edeceğim size söz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-berlinetta-motors-2009-s2k-134199879/detay

Daha temizinide bulabiliriz...

Edit : Bu yaz Şile Kumbaba'da görmüştüm bir tane siyah S2000 sahibi buradaysa ona selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 20 Ağustos 2013; 16:21:39 >

• Çekilişle hergün birinde durur araba 1 lira lan yolda görseniz gelişine vurursunuz.

• forumca toplanıp akraba oluyoruz diye okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshat

Apaçi arabası.

hangi apaçinin o kadar parası var
  • quote:

Apaçi arabası.

+999999
  • o araba olmazda bi şahin alalım
  • galerinin sahibini tanıyorum galeridekileri arabaların hepsinin anasını belliyorlar sonra satıyorlar
  • quote:

Apaçi arabası.

hmm s2000 müslüman bi kere .s
  • o değil de gün her üyeden yıllık on lira alsaydı şimdiye milyonerdi ha 
  • kanka para biriktirip ferrari alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı_

quote:

Apaçi arabası.

hangi apaçinin o kadar parası var

Baba parasıyla böyle araçlar alıp,bunlara şahin-doğan muammelesi yapan çok apaçi var.Apaçiler sadece kenar mahallelerdeki isyankar,değişik giyimli,şahini modifiye eden tipler değil,böyleleri de var.İnsanın ruhu apaçi olmasın.

Şunu izle hak verirsin.

Aracı kullanan kişi de bu.Kendin karar ver apaçi mi değil mi ?

https://www.facebook.com/harun.tastan.7

Transit sürücüsü de muhtemelen bu sonradan görmüşlerin trafikteki bu davranışlarından oldukça sıkılmış ki onlara kafa tutuyor ve bazı bölümlerde önlerine geçip frene dokunup bırakıyor korkmaları için.Transit'in bu yaptığını doğru bulduğum anlaşılmasın bu cümleden,ticari bir araçla o makasları yapmak hem kendi hem diğer insanlar için büyük bir risk,ama bu apaçilerin yaptığı transit sürücüsünün yaptığından 10 kat daha yanlış bir davranış.o da muhtemelen bunlardan bıktığı ve onlara bir ders vermek için bu davranışta bulunmuş.

• Beyler şunu istiyordumda satışı verilmiş bugün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-silverstone-eiv-s2000-134788930/detay

Neye bir lira vermiyorsunuz arkadaşlar sizi biliyoruz yakışıklı sosyal boylu poslu adamlarsınız bir lira lan bir lira
  • Bu elaman bu videodan sonra polisle başı belaya girdi arabasını flan değiştirdi aslında iyi çocuk kendini yollarda harcıyor, daha neler var s2000 onların yanında şahin kalır, yukarıdaki linki verilen galerini sahibinide biliyorum o da galerideki arabalarla hiç rahat durmuyor

• Ben gonderirim 1tl.

• S2k'm olsunda apachi olmaya raziyim saka maka kendini olume atmak ne ara apacihilik oldu baska birsey olmali bunun adi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.