Şimdi Ara

Foruma Veda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler,yaklaşık 2-3 aydır bu ortamda takılıyorum.
    Aranızda çok çok iyi gençler var. İnşAllah hepsi sınavda başarılı olurlar. Hepsine teşekkürü borç bilirim.
    Fakat onlardan fazla boş insan var.
    sınava bu kadar az kalmışken kendimi buraya daha fazla bağlamak istemiyorum.
    İnşAllah sınavdan sonra buraya bir ss atmak için geleceğim.(Şu çok bilen tayfalar (onlar kendilerini iyi biliyorlar.) sakın ygsden buradan kayıp olmayın.)
    Neyse,ben herkesin yaptığı gibi küfür ederek çıkmayacağım.
    Bu arada bana terörist-pkklı kürt diyenler de çıktı doğrudur kürtlüğüm vs. ben bunun lafını etmek de pek istemem ama pkklı filan değilim.
    kürtler pkklı değillerdir bunu o kafalarınıza iyi sokun.
    öyle bir şey iddia eden var ise de bir dönün mit müsteşarına bakın eğer şuanda hepiniz evlerinizde rahat uyuyorsanız o adam yüzündendir. Kendisi van kürdüdür.
    Onun dışında birkaç gündür açtığım konularda bu netler imkansız troll filan dediler kusura bakma kardeşim sen lise yıllarında sokaklarda sürterken ben ders çalışıyordum bu netleri yapmak en doğru hakkım.
    Ben kimin ne yapacağını sınavda az buçuk kestiriyorum inşAllah bu forumda pm aracılığıyla sohbet ettiğim o güzel kardeşlerimin çoğu hukuk vs. kazanacaklar öyle görünüyor.
    Bir de boş tenekeler var onlar da yaratılış amaçlarını "teneke olarak yaşamak." çok iyi bir şekilde yerine getirmeye devam edecekler.

Hepiniz Allah'a emanet.
    sağlıcakla kalın,hayatta başarılar.

Boş tenekelere güzel bir not: istediğiniz kadar dalganızı geçebilirsiniz. zaten sizin işiniz bu bunu bildiğim için yazıp çıkıyorum. size de hayat görevinizde başarılar umarım daha iyi makamlara gelirsiniz tenekecilikte.

Allah yâr ve yardımcınız olsun.

• Mit mustesarindan sonra okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen neden takılıyorsun millete hep boyle olur ki.İnanan inanır inanmayan inanmaz.Ben seni baska bir siteden bildiğim icin zaten ne kadar başarılı olduğunu biliyorum,Amacına da ulasacagına eminim.Sadece birileri yüzünden gitme Zaman harcıyorsan falan sen bilirsin.Yine de gidiyorsan kendine iyi bak başarılar insallah istediğimiz sonucları alırız

• hayırlısı olsun hakkında hocam allaha emanet ol

• sonuna kadar haklısın.
  • hocam mit müşteşarı ne alaka onu anlamadım ayrıca güvenlide değiliz, dünyada en çok terör olaylarının olduğu 7 ülkeden biriyiz, isteyen istediği an bomba patlatabiliyor, insan öldürebiliyor. ayrıca hakan fidan hakkındaki iddaalarda hiç iç açıcı değil, aç youtubeden oslo görüşmelerini dinle.
  • Son bir sorum var bak gidiyorsun, Hayatlı mısın bro

• Okumadım ama elveda koca yürekli adam

• Max 120 banko 1 e 5 oynarım

• Allaha emanet inşallah hedefine ulaşırsın

• güle güle kardeşim bu arada hataylıdın dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.