Şimdi Ara

Foruma üye olunca yazdığımız ilk mesaj..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl buluyorduk bunu geçen birileri söylüyordu fakat olmamıştı.. bakabiliyormuyuz acaba

• Aramaya gir kim tarafından olan yere nickini yaz arama yap.En son sayfaya gel en alttaki ilk mesajın :)
  • Aramada kendi adını arat son sayfaya git.
  • 10 marta kadar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Aramaya gir kim tarafından olan yere nickini yaz arama yap.En son sayfaya gel en alttaki ilk mesajın :)

2009 mesajını buldu en son. 2005 üyesiyim ben
  • Olmuyor.
  • Aramaya gel.Arama terimine hiç birşey yazma.2. kısma nickini yazıp arat.Adres kısmındaki sayıyı 10000 yapıp tekrar arat.Son sayfaya gel ilk mesajını bulursun.
    edit:
    küçük bir ayrıntı daha var.Eğer ilk mesajınızı oyun bölümüne attıysanız oyun bölümünde aratın.Konu dışına attıysanız konu dışında aratın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 16 Haziran 2010; 1:33:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH özel mesaj alamıyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazılanların hepsini yaptım.. Hiçbirşey olmadı

Deneyen ve tutturan varsa haber versin çözelim şu işi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon

quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Aramaya gir kim tarafından olan yere nickini yaz arama yap.En son sayfaya gel en alttaki ilk mesajın :)

2009 mesajını buldu en son. 2005 üyesiyim ben

iki yere de nickini yaz ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Aramaya gel.Arama terimine hiç birşey yazma.2. kısma nickini yazıp arat.Adres kısmındaki sayıyı 10000 yapıp tekrar arat.Son sayfaya gel ilk mesajını bulursun.

Adres kısmı nerede hocam.30 marta kadar olanları bulabildim ancak
  • quote:

Aramaya gel.Arama terimine hiç birşey yazma.2. kısma nickini yazıp arat.Adres kısmındaki sayıyı 10000 yapıp tekrar arat.Son sayfaya gel ilk mesajını bulursun.

yaptım ama farketmedi
  • Bi gün kızın biri eve gelmiş.Evde kimse yokmuş.Mutfağa girip bi bakmış.Ailesini peri ısırmış.Bunu 10 tane konunun altına yapıştır.3 takla at 2 kere ayağını kaşı.Arkana dön ve bak hiç birşey görmeyeceksin.Üzgünüm yapıştırmak zorundaydım.

Böyle yapın %100 oluyor.DH onaylı %100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sercan__

Bi gün kızın biri eve gelmiş.Evde kimse yokmuş.Mutfağa girip bi bakmış.Ailesini peri ısırmış.Bunu 10 tane konunun altına yapıştır.3 takla at 2 kere ayağını kaşı.Arkana dön ve bak hiç birşey görmeyeceksin.Üzgünüm yapıştırmak zorundaydım.

Böyle yapın %100 oluyor.DH onaylı %100.

yaptım yine olmadı.

çık
    bu
    konudan
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Adres kısmı nerede hocam.30 marta kadar olanları bulabildim ancak

Link yazdığımız yer.
    Arkadaşlar küçük bir ayrıntı daha var.Eğer ilk mesajınızı oyun bölümüne attıysanız oyun bölümünde aratın.Konu dışına attıysanız konu dışında aratın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 16 Haziran 2010; 1:33:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.