arkadaşlar öncelikle bunun için bir topik açtığım için üzgünüm ama bazı mesajlarda yazmama rağmen bir türlü cevap alamadım. notbook larlar ilgili mesaj atacam link ekleyebiliyorum ama resim ekleyemiyorum bazı şeylerdede bilg. resmini koyarak soru daha netleşiyor hemde forumumuz daha canlı oluyor diye düşünüyorum
bu yüzden buraya direkt olarak bilgisayarımdaki bir resmi naıl ekleyebilirim [simage] ..... [/simage] şu olayı bilen varsa lütfen açıklayabilir mi..
belkide gereksiz yere bir topik açtım tekrar kusura bakmayın...
arkadaşlar neden kimse cevap vermeye değer bulmuyor yaaaaaa
Hocam,
[image ] komutunu kullanarak resmi eklemen için önce o resmin internet üzerinde bir server'da yer alması lazım. imageshack'e falan yükleyerek bunu sağlayabilirsin. Sonra da o linki [image ] yapacaksın..
bak şimdi ben sana adım adım yazayım yanlış oluras düzeltende olur elbet bende çok sordum bi ara önce bilgisayarında bulunan resmi imageshack adresinde upload et yani bu şu oluyor: o adreste gözat var ona tıkla resmini bilgisayarından seç ve en alttaki host it i tıkla uploading yazacak sonra karşına bir sürü http:/ falan gibi yazılar geliyo o sıranın en altında direkt link to image var onu kopyala yazdığın msj kısmına ve o kopyaladığını seç yukarda image yi tıkla yani başına ve sonuna image....image yazıyoruz ya noktalı yere kopyaladığın şey gelecek yani bu kadar daha ayrıntılı yazılmaz bu artık inşallah yardımcı olmuşumdur
valla ne diyeyim allah razı olsun
bende çok aramıştım avatr yüklemeyi imzayı resim eklemeyi cevap veriyorlardı ama işte öyle sallama gibi birşey anlamıyordum senide görünce yardımcı olmak istedim inşallah yapabilirsin