Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
27
Favori
79.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arama bölümünde kim tarafındana nickini yazarken haberdar etme sisteminde ki gibi otomatik olarak tahmin gelmesi yapılsa iyi olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz bahseder misiniz, örnek verir misiniz ?

Hepsini tespit etmemimize imkan yok.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Neden bulamıyor onu bulmamız gerek önce.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Evet ekleyeceğiz listeye eklemişim ama size yazmayı unutmuşum pardon.

Öneriniz içinde teşekkürler.
  • İsmi bir yerden genelde copy paste yapmıyor musunuz ?

Ne amaçla kullanıyorsunuz merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Evet ekleyeceğiz listeye eklemişim ama size yazmayı unutmuşum pardon.

Öneriniz içinde teşekkürler.

Rica ederim

İsmi bir yerden genelde copy paste yapmıyor musunuz ?

Ne amaçla kullanıyorsunuz merak ettim.

Yapıyorumda copy paste yapmakla uğraşana kadar direk çıksa başını yazdığımızda daha kolay olur diye düşünmüştüm

Orijinalden alıntı: Pippi

Mobil sürümde arkadaşlık isteklerini göremiyoruz.
    Ya da ben mi bulamadım

Adres defterine girince istek varsa gorunur
    [sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe

The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix

• Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    Önceden yoktu sanki

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Küfür hakaret vb konularda mesajların silinmesi cezanın verilmesi çok uzun sürüyor tüm konulara oylama gibi bir buton koyun küfür hakaret incitici mesajları oylayıp biz silelim veya spam olarak işaretleyelim böyle birşey yapmanız münkünmü?

Böyle olursada kargaşa çıkar ama :D

Benim önerim küfür içeren bir mesaj şikayet edildiğinde o sırada online olan bir yöneticiye bildirim gitmeli. Tabi lüzümsuz kullananları da 15-30, kafanıza göre çizin gitsin.

Where are they taking Joe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Küfür hakaret vb konularda mesajların silinmesi cezanın verilmesi çok uzun sürüyor tüm konulara oylama gibi bir buton koyun küfür hakaret incitici mesajları oylayıp biz silelim veya spam olarak işaretleyelim böyle birşey yapmanız münkünmü?

Böyle olursada kargaşa çıkar ama :D

Benim önerim küfür içeren bir mesaj şikayet edildiğinde o sırada online olan bir yöneticiye bildirim gitmeli. Tabi lüzümsuz kullananları da 15-30, kafanıza göre çizin gitsin.

Kargaşa kötüye kullandıklarında çıkar o yüzden her bölümden 4-5 kişiye yetki verilmeli.

• Bir konuda topladım forumdaki gözlemlerim ile ilgili önerilerimi

http://forum.donanimhaber.com/m_81723805/f_//tm.htm
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80950249&p=1#81682066

• Benimde aklıma birşey geldi admin bey. Mesela bazı kişiler kız konularını görmek istemiyor.Bazılarıda CSB görmek istemiyor.Bazılarıda Din konuları görmek istemiyor.Görmek istemediğimiz maddeleri bloklama seçeneği olsa fena olmaz.Saygılar
  • Merhaba hocam geçen hafta gta bölümü ve xbox bölümüne playstation bölümündeki gibi Gruplar - Topluluklar - Turnuvalar açılması konusunda mutabakata varmıştık hatta grand theft auto bölümünü açmıştınız (teşekkür ederim), tek eksik kaldı o da xbox bölümüne gelmesini beklediğim ve bölüm, öneriyi kabul etmiştiniz hatta sanırım birçok istekten ve yoğunluktan dolayı geride kaldı, tekrar hatırlatayım dedim iyi akşamlar.

Konuyu hatırlatma açısından konuşma geçmişi.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Merhabalar Gün bey bundan 3-4 gün önce xbox bölümüne Gruplar / Topluluklar / Turnuvalar bölümünün eksik olduğunu söylemiştim

[sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe

Malumunuz GTA 5 çıktı ve crew-clan (çete kurma gibi) online etkinlikler mevcut olacak.Playstation bölümünde bu tarz konular o alt konuya açılıyor ve düzen açısından çok iyi görünmekle beraber kullanıcılar herhangi bir gruba, turnuvaya, etkinliğe katılmak isterse bu konuya tıklayarak anında görebiliyor tüm turnuva ve etkinlikleri.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_726/tt.htm

Xbox bölümünde ise bu tarz etkinlik konuları Gruplar / Topluluklar / Turnuvalar bölümü olmadığı için diğer konulara açılmakta ve etkinlikler,gruplar,turnuvalara katılmak isteyenler böyle bir bölüm olmadığı için, bu tarz konuları bulmakta zorluk çekebiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_81388007/tm.htm

2 hafta sonra GTA 5 online server açılacak + Fifa 14 gibi online'ı yoğun olan ve etkinlik kısmı çok olan oyunlar geleceği için bu tarz Gruplar / Topluluklar / Turnuvalar kısmına uyan konular açılacak.

Daha önce o bölümü açarız demiştiniz, tekrardan hatırlatayım dedim umarım açılır, iyi günler.

quote:

GTA için özel forumumuz yok mu bizim ?

30 sn sonra ...

Baktım yokmuş.

Açılmasını düşünür müsünüz ? Onun altına xbox pc ve playstation etiketi koyarız daha makul olur.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

GTA için özel forumumuz yok mu bizim ?

30 sn sonra ...

Baktım yokmuş.

Açılmasını düşünür müsünüz ? Onun altına xbox pc ve playstation etiketi koyarız daha makul olur.

Açılması forum adına yararlı olabilir, çünkü bildiğiniz gibi en popüler oyunların en başında geliyor xbox ps pc etiketi ile daha da iyi olur + dediğim gibi xbox bölümüne alt başlık açabilirsiniz gruplar topluluklar vs (çünkü tek gta değil fifa,call of duty, battlefield, gta, pes, forza gibi oyunlar için gruplar etkinlikler turnuvalar düzenleniyor)

quote:

Olabilir ikisinide açalım o zaman.

• Kesinlikle spor bölümüne yaş sınırlaması yada, takım sınırlanması gerekiyor. Gereksiz 2'li tartışmaları görmek hiç hoş değil. Elbet fake üyelik denen birşey var fakat, Onay sistemiyle, (TC.No olursa daha bi hoş olur) Mükemmel olur, gereksiz yorumları, gereksiz tartışmaları, ateşlendirmeleri görmemiz gerekmez.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.