Şimdi Ara

Downton Cartel | XBOX 360 CREW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle tüm Donanımhaber ahalisine selamlarımı ileterek , konuya giriş yapıyorum. Bildiğiniz gibi son yılların en büyük efsanesi olan Grand Theft Auto serisinin son oyunu merakla bekleniyor. Hem bizim tarafımızdan , hemde tüm dünya tarafından. Uykusuz gecelere , Los Santos'un yüksek binalarından base jump yapmaya , DonanımHaber olarak suç dünyasının altını üstüne getirmeye var mısın? Yapman gereken şey basit , crew'a katılmak istiyorsanız aşağıya direk XLIVE Gamertag'lerinizi , Social Club profil linklerinizi aşağıya yazınız. Ben şuan için buradan crew'ın social club üstünden linkini atacağım , crew'ı yaklaşık 1-2 saat önce açtığımız için detaylı bir düzenleme söz konusu olmadı. Yukarıda dediğim gibi eğer yeterli sayıda , katılım olursa daha doğrusu ilgi gösterilirse müthiş bir crew olacağının sözünü verebilirim size... Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar , crew'ın linkini ve social club profilimi son olarak ise XLIVE gamertag'imi aşağıya yazıyorum. Katılmak istiyorsanız , sizde aşağıya yazınız ve social club üstünden crew'ımıza katılma talebi gönderebilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Forum nicki: Berkince - XLIVE Gamertag: Heisenberk110 - Social Club nicki: Heisenberk

Forum nicki: CrankierTiger - XLIVE Gamertag: sevimbarkin - Social Club nicki: CrankierTiger

Forum nicki: Batsyrise - XLIVE Gamertag: Batsyrise - Social Club nicki: Batsyrealm

Downton Cartel | XBOX 360 CREW

http://socialclub.rockstargames.com/crew/downtown_cartel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeeyk -- 17 Eylül 2013; 0:50:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE LAST OF US ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.