Şimdi Ara

FORUM ZAMAN KAYBI OLMAYA BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet her ne kadar burda geçirdiğim her dakkadan zevk alsamda gsliba bırakmak zorundayım bende çünkü git gide bağlanmaya başladım iyice ve bunun sonu iyi gözükmüyor başta kafa dağıtmak için girerdim ama şimdi sadece geyik için nerdeyse insanlara yardım etmeyi de seviyordum. Ayrıca öğrenmem gereken her şeyi de öğrendim sınav hakkında sınava çalışma konusunda kaynak konusunda o yüzden artık geyik ve boş yapmak dışında pek bir anlamı kalmadı. Bunları whatsapp da arkadaşlarımla da yapıyordum. Zaten o sosyal medya hesaplarını silmemin nedeni de buydu. Artık tercih zamanı görüşürüz diye düşünüyorum hesap siliniyor ise direk silmeyi düşünüyorum Allah a emanet olun arkadaşlar umarım hepiniz istediğiniz yere gelirsiniz. Seboya da ayrı teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim için fazla vakti öldürme mekanı

• Ben sana demedim mi demek istemezdim ama Ben sana demedim mi?!

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Bunu yazacağını biliyordum.d Buna kendim karar vermem lazımdı sen o gün bana bin kez bile söyleseydin ben dinlemezdim

• O zman Allah yolunu açık etsin umarım gönlünden geçen olur :)) seneye paylaş bizimle sonucunu

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) dört gözle bekliyorum o günü

• YOLUN AÇIK OLSUN DOSTUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 31 Ağustos 2016; 0:42:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende cizicem haftaya kendimi cok zaman yiyor meret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kendimi banlayacağım sanırım, burası yarardan çok zarar getirmeye başladı, bakalım hayırlısı.
    Yolun açık olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.