Şimdi Ara

forum yenileniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu başlıklarına dafa fazla göster diyorum sayfa yenileniyor sil baştan bir daha sonra birdaha bir daha bir daha foruma tık kotası konulsun sizde düzgün bir site verin en azından kafa dağitalım diye girdiğimiz sitede sinir hastası olmayız

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 11:7:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Artık aylık 10₺-20₺ vermeye razıyım ya. Yeterki su her 15 snde bir reklamlar cıkmasın ve buglar düzeltisin. Paranızmı yok? Bu kadar üye 10₺ verse çözerler heralde. Valla çok yorucu artık su sitede takılmak.

Aylık 10 TL. Bütün üyeler vermez zaten. 3000 üye verse 30000 TL. Yıllık 360.000 TL

3000 kişinin vermesi imkansız bu arada. Max 500 diyorum. Onu da sıcak fırsatlar bölümündekiler verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • requizm kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 11:6:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Artık aylık 10₺-20₺ vermeye razıyım ya. Yeterki su her 15 snde bir reklamlar cıkmasın ve buglar düzeltisin. Paranızmı yok? Bu kadar üye 10₺ verse çözerler heralde. Valla çok yorucu artık su sitede takılmak.

Aylık 10 TL. Bütün üyeler vermez zaten. 3000 üye verse 30000 TL. Yıllık 360.000 TL

3000 kişinin vermesi imkansız bu arada. Max 500 diyorum. Onu da sıcak fırsatlar bölümündekiler verir

Sıcak fırsatlardakiler onu avantajix enpara vsvs 1.5 liraya felan alır ben söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

niye verelim ki? sonuçtu bu forumu forum yapan bizleriz, günde milyonlar tıkı bizim sayemizde alıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.