Şimdi Ara

Forum Ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen seneden bile daha kötü olmuş. Sınav-eğitim için var mıdır acaba forum gibi olan yardım alabileceğimiz yer. Geçen sene bile daha fazla kişi vardı yardımı baya dokunmuştu buranın bana.

• 2018 zamanları türkiye'nin en iyi kaynak tavsiyeleri verildiği yerdi. youtube'daki hocalar türkiye'nin en zeki gençleri, forum donanımdaki tyt-ayt forumu derdi. uruk hai falan vardı diş bırakıp tıp kasıyordu. bazen hocalarla dalga geçilirdi hatta bir hoca buraya gelip ağlamıştı. ne günlerdi. o zamanlar tyt çalışıyordum şimdi bilgisayar mühendisi oldum.

• Yani varsa da burası kadar kaliteli bir ortamın olduğunu sanmıyorum. Forum gözümüzün önünde ölüyor ve tek yapabildiğimiz seyretmek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buradaki ortam kaliteli ama neredeyse kimse kalmamış geçen sene bile daha çok fazla kişi vardı ki o zaman bile forum ölmüş diyordu çoğu kişi. Yine de çok yardımı oldu forumun. Keşke buradaki gibi yardım alabileceğimiz bir forum gibi bir yer olsa. Dün yazmıştım 2 senelik okul önerisi kpss için 1 yanıt bile gelmemiş malesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2018 zamanları türkiye'nin en iyi kaynak tavsiyeleri verildiği yerdi. youtube'daki hocalar türkiye'nin en zeki gençleri, forum donanımdaki tyt-ayt forumu derdi. uruk hai falan vardı diş bırakıp tıp kasıyordu. bazen hocalarla dalga geçilirdi hatta bir hoca buraya gelip ağlamıştı. ne günlerdi. o zamanlar tyt çalışıyordum şimdi bilgisayar mühendisi oldum.

Forum yine öldü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt

eski konulara bakmıştım. baya iyi tavsiyeler ve ayrıntılı konular vardı. Uruk hai olayını da gördüm ama sonunda ne oldu acaba uruk haiye en çok merak ettiğim olay bu forumda. Birisi geçen sene yazmıştı mühendislik bitirmiş filan diye ama nerede filan diyince cevap vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Libgen muhabbetleri falan güzel zamanlardı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.