Bildirim
Forum niye böyle ya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aylardır böyle, aylardır hesaba girince beyaz ekran veriyor. Ancak uzun süre önce başka platformlara başvurdum, mutluyum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dh'yi düzeltsinler bu platform önceden beri en çok üyenin olduğu yer o yüzden diğer platformlar sıkıyor beni ama son zamanlarda konulara msj yazıcağım zaman göndermemesi yada bir 10 dk sonra deneyince göndermesi benide bu siteden soğutuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Tavşanist
Aylardır böyle, aylardır hesaba girince beyaz ekran veriyor. Ancak uzun süre önce başka platformlara başvurdum, mutluyum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 30 Haziran 2018; 16:26:14 > -
Pcden niye girmiyor siteye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Revanty
Hocam dh'yi düzeltsinler bu platform önceden beri en çok üyenin olduğu yer o yüzden diğer platformlar sıkıyor beni ama son zamanlarda konulara msj yazıcağım zaman göndermemesi yada bir 10 dk sonra deneyince göndermesi benide bu siteden soğutuyor.
Eskiye oranla üye sayısı yüzde 80-90 civarı azalmış gibi. Bir çok haksızlık vs yanında uzun yıllar düzeltilemeyen hatalar. Yeniliklere açık olun bence√
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dhyi sıfırdan yaptırsalar yeridir. Ama Türklere yaptırmasınlar. Sadece veritabanı yedeğini alıp geri kalan her şeye sıfırdan başlasalar. Yepyeni bir forum olsa. Bu şekilde sorun bitmeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dhyi sıfırdan yaptırsalar yeridir. Ama Türklere yaptırmasınlar. Sadece veritabanı yedeğini alıp geri kalan her şeye sıfırdan başlasalar. Yepyeni bir forum olsa. Bu şekilde sorun bitmeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X