Bildirim
Forum elden gidiyor 3.5M € .....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
TL hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayir hocam euro
ki tl de olsa yine isyan ederim ben bu ne abi sirf biz futbolu bu kadar abarttigimiz icin boyle oluyor aslinda tuttugumuz bir takim yenilgi aliyor tasli sopalarla birbirmize giriyoruz adamlarda hakli tabi kendi ceblerini bize dogru gulerek dolduruyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani hocam biraz daha açarsanız seviniriz. -
hocam soyle soyliyim
futbolu degerli kilan taraftarlardir yani biz. Aslinda hic yere cabaladigmizi bilet alip maca gittigimizi biliyoruz ornegin 2013 yilinin mayis ayinda izledgimiz bir superlig macini eminim hicbirimiz hatirlamiyoruz yani bize bir katkisi yok
Aslinda olay buraya kadar kalsa bence bir sorun yok yani mac izlemeye gitmek bir takim tutmak guzel seyler sosyal ortamlara girebilmek icin bir anahtar gunumuzde (keske olmasa) Ama gel gelelim fanatiklere, onlar futbolu hem cekilmez, hemde gereginden degerli kiliyor. Takimi yenilince aglayan koca koca adamlar takim otobuslerini taslayanlar futbol klubunun kaldigi otelleri basmalar ve daha niceleri. Yani bu kisiler turkiyede futbolun aslinda cok daha degerli oldugunu istemeselerde kabul ediyorlar yani onlar icin spordan da ote. Sirf takim mevzularindan birbirlerini olduren gruplari hepimiz duymusuzdur. Ornegin ulkemize milyon paralar dokulerek gelen yabanci futbolcular hic bir ulkede bu kadar tutkulu futbol gormemistim felan demistir cogu kez hepimiz kulak asinasiyizdir.
Yani verilen deger arttikca donen sermaye artiyor hocam. Sermaye arttikca (uzulerek soyluyorum) yolsuzluklar artiyor. Bir ingiltere liginde de paralar donuyor ama sanmiyorum bizim gibi bir duruma dustuklerini yani malum kisi orda olsa 3.5 m alip gitmezdi herhalde yada gidemezdi
Sonucta biz elimizin yaptigini cekiyoruz daha (parasal) ahlak olarak gelismemis bir toplumuz (bana gore ,farkli dusunceler olabilir saygi duyarim) Bu kadar paralarin dondugu bir sporu el ustunde tutmamiz da ne yazik ki bizim hatamiz gibi duruyor derim
son olarak tuttugum takim 2 senedir sampiyon oluyor yillar sonra ama mutlu olamiyorum cunku ortada donen paraya bakiyorum futbolcularin aldigi paraya felan uzuluyor insan
penaltilar kaciyor tribunde adamin agzinda dis yok agliyor penaltiyi kaciran finale cikabildigi icin alacagi prim ile teslelli oluyor
Artik takim da tutmuyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 1 Ağustos 2017; 10:50:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu arkadaşın aklı karışmış okumanıza gerek yok. -
Senelerdir futbol basketbol ile alakam yok 3-4 takım ismi 5-6 oyuncu ismi biliyorum sadece. O oyuncular da hangi takımda onu da bilmiyorum
Üniversite sınavı vardı arkadaşlar her hafta bir günü maça ayırırdı ben o gün horul horul ders kasardım.
Kızlarla konuşacak muhabbetleri yok böyle olan arkadaşlarımın, kızlara çamur atıyorlar bir de. Ben bile bazsn uzak duruyorum sürekli maç konuşulunca, kızların yanına gidip got falan konuşuyoruz. Bu zevksizler de got izleyeceğine zorno izle diyorlar bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X