Şimdi Ara

Forum Ahalisi Ryzen mi diyor yoksa Intel mi?(Anket)(239 DH'cinin 195'i Ryzen dedi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyu Ryzen 1700'den yana kullanarak forum anketimizi başlatıyorum. Bakalım hakikaten ne düşünüyoruz. Ben forumda aklı selimin galip çıkacağını bu sebeple de Ryzen 1700'ün ezici bir şekilde üstün geleceğini düşünüyorum. Oyunuzu kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.strawpoll.me/13496632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 24 Temmuz 2017; 12:44:22 >

• G4560 nerede? Ryzenin rakibi g4560dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel trolleri şimdi "Azınlığız, bizi ezüyürlar!" demeye başlamasın? Ne dersiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 21 Temmuz 2017; 19:3:41 >
  • 37 oyun %82'si Ryzen 1700 demiş, iddia makamının başka sorusu yoktur hakim bey...
  • Ryzencileri akplilere benzeterek ryzene zarar veriyorsunuz ama haberiniz olsun...

• Periah kullanıcısına yanıt
    AKP nerede almış %83 oy? Buradan çıksa çıksa Intel'cilerin HDP'ye benzeyişi çıkar.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Intel daha cok mhpyi andiriyor su an

• Periah kullanıcısına yanıt
    Haziran sonrası eriyen MHP oyları gibi, muhabbetimizin başlangıcından bu yana %3 düştü 7700k :) Sonunda Meral Akşener'e yeni partiyi kurdurtup %7-8'lere getireceğiz
  • Zevkine Intel e basayim diye girdim , elim titredi yapamadım :P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Senin gibi geyik düşünen arkadaşlar olmasa %10'u geçemezdi zaten 7700k hocam. Bazıları sesleri çok çıkınca dediklerinin doğru olduklarını düşünüyorlar. Onlara ders olmalı bu anket...
  • Ryzenin performansinin belirsizligi kabylake'i bitirdi intelin bi sonraki serisi gelene kadar tabi ki ryzen.

• emirhanayh E kullanıcısına yanıt
    Azınlıkta da olsa hala bir kesim Intel alınması gerektiğini savunuyor, ve bilmeyen insanlara da o yönde tavsiyeler veriyor. O beni deli ediyor.
  • Intel i7 6700K kullanıyor ve kesinlikle Ryzen alınmasını tavsiye ediyorum. Sadece oyun oynayacak arkadaşlar Intel alabilirler FPS fetişleri varsa şayet. Onun dışında var mı Ryzen gibisi. İşlemciyi aldın B350 anakartı aldın hiçbir sorunun yok OC yap keyfince stabil olduğu düzeyde, soğutucu geliyor yanında daha ne olsun! Yani masraftan kurtarıyor şükürler olsun Ryzen. Ben de değişim için Ryzen 2' yi beklerim muhtemelen
  • Hocam sizin gibi insanlar lazım bize. Bir tanesi i5 almış, çekemiyor, yediremiyor onun verdiği hınçla gidip Ryzen 1600 yerine i5 7500 öneriyor şaka gibi. Biri Cinebench'ten 570 puan alıyor 1600'ü stok soğutucusuyla 3,7 Ghz'e OC ediyorsunuz 1250 puan alıyor. 2 katından fazla. Yazıktır günahtır.
  • Forum Ahalisi Ryzen mi diyor yoksa Intel mi?(Anket)(239 DH'cinin 195'i Ryzen dedi!)

• Bir 1700 de benden hocam.Hayırlısı
  • 1700 Daha iyi bir seçenek ancak 7700k dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Bana göre kim bana elimdeki parayla alabileceğimin en iyisini sunarsa ona yönelmektir doğru olan. Neticesinde ne AMD ne Intel ne de Nvidia benim babamın oğlunun şirketi değil. Hepsinin iyisi olduğu gibi kötüsü, eksisi de var haliyle. Diyelim 4 yıla Intel yeni mimarili işlemcisini çıkardı ve Ryzen' in çıkışı gibi ses getirdi bir kısım için, o vakit gider Intel alırım dediğim gibi elimdeki paraya en iyisini kim veriyorsa ona giderim

Bu arada bu sizin için de geçerli bir markanın fanı olmayın. AMD yeni ve başarılı bir işlemci çıkartmış olabilir piyasaya ama bu demek olmuyor ki AMD başarısını ömür boyu sürdürecek.. Belki Ryzen 2 çöp olacak kim bilir.

İnsanlar nasıl biliyorsa da bırakın öyle yapsın, para adamın parası keyif de onun ne de olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 21 Temmuz 2017; 23:51:46 >

• Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı ile kombo olmuş

• Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    Isıtıcı olarak düşündün herhalde aynı zamanda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.