Şimdi Ara

Fortress war daki haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kimseden böyle birşey duymadım sadece benim şahsi görüşüm düşüncelerim.

Jangan da kale var da jangan da vergi varda neden costantinople de yok ? neden eu charlar vergi ödemiyo da biz ödüyoruz ? chinese lar enayi mi ? mağdem sadece jangan dan vergi alınıyor costantinople den de alınsın.
    Chinese char açmamak için bir sebep daha işte insanı chinese dan soğutuyolar . oyuna yeni başlayan adam 8 lvl oluyor misal ki bi glavie alacak ama parası eksik 1 k sı yok alamıyo ama eu da 1 k sı eksik olsa da türünde olan silahı alıyor.
    Not : Hiç bir fortress war etkinliğinde bulunmadım sadece gözümde olan eksikliği getirdim lütfen gelipde bana beğenmiyosan oynama vs. demesin kimse ben sadece oyundaki dengesizliği ortaya söyledim.
    saygılar.

• eheheheh çokgüzel yaw

ezilenlerin sesi FeteLi0
  • ARKADAŞIM ONA BAKACAK OLURSAK 64+ TÜM ÇİNLİLERDE eski serverlarda hep sun sos som var ama hiçbi r eu da göremedim ve varsada nadirdir bizede sos sun som haksızlığı yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

eheheheh çokgüzel yaw

ezilenlerin sesi FeteLi0

ne yani haksız mıyım 1k için millet nelere giriyor o 1 k ların 5 tanesi 5k olur bu sayede 5k pliz ciler azalır. Ben düşünüyosan 5k cılar düşünüyorum yoksa öderim 1k mı
    Arkadaşım ben Eu 2 h warrior ya da 80 lvllık bir wizard a sosun verildigini düşünemiyorum vurdugunuz damage zaten çok yüksek ayrıca Sosun düşen eu lular var oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 20 Ocak 2008; 17:16:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

eheheheh çokgüzel yaw

ezilenlerin sesi FeteLi0

Bu çok guzeldi cidden.
  • Olaya ciddi yaklaşım :
    Aslında bir zamanlar bu kalelerin sayısı oyundaki şehirlerin sayısı ile aynı olacaktı yani en azından kesin olmamakla birlikte bir hotan ve downhang fortress war npc lerinin lafı geçiyordu ama sizinde tahmin edeceğiniz gibi J.M elindeki bütün kartları aynı anda sürmüyor yani her yere olacaktı ama kabak janganın başına patladı diyebiliriz ayrıyeten de + %20 ve - %20 arasında seçeneklerin olduğunu düşünürsek sanırım suç kaleyi elinde tutan guildin oluyor .
    Gayrı-ciddi yaklaşım :
    Bundan sonra janganda potlar beleş olacak , itemler 1k olacak , Cem uzan başbakan , Fetelino fortress war adminastor olacak , falan fişman .
  • Valla çok haklısın haksız yere haksızlık yapıolar hakkımızı yiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haksızlık yönü vergilendirme olayında değil..

Kaleyi ele geçiren Guild / union veya, kaybetmesi çok zor çünkü kapıyı kırmak bile saatler alıyor.. ve zamanlaması AVRUPA bölgesinde yaşayanlar için çok ters.. ama gaymax bunları asla umursamıyacaktır..

size söylüyorum biraz yabancı dil öğrenin yabancı forumları ( en kötü silkroadın orjinal forumunu inceleyin) bunların hepsi sürekli tartışılıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

Haksızlık yönü vergilendirme olayında değil..

Kaleyi ele geçiren Guild / union veya, kaybetmesi çok zor çünkü kapıyı kırmak bile saatler alıyor.. ve zamanlaması AVRUPA bölgesinde yaşayanlar için çok ters.. ama gaymax bunları asla umursamıyacaktır..

size söylüyorum biraz yabancı dil öğrenin yabancı forumları ( en kötü silkroadın orjinal forumunu inceleyin) bunların hepsi sürekli tartışılıyor..

Konuyla ilgili olarak :
    Ordaki 1k mevzusunu anlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Olaya ciddi yaklaşım :
    Aslında bir zamanlar bu kalelerin sayısı oyundaki şehirlerin sayısı ile aynı olacaktı yani en azından kesin olmamakla birlikte bir hotan ve downhang fortress war npc lerinin lafı geçiyordu ama sizinde tahmin edeceğiniz gibi J.M elindeki bütün kartları aynı anda sürmüyor yani her yere olacaktı ama kabak janganın başına patladı diyebiliriz ayrıyeten de + %20 ve - %20 arasında seçeneklerin olduğunu düşünürsek sanırım suç kaleyi elinde tutan guildin oluyor .
    Gayrı-ciddi yaklaşım :
    Bundan sonra janganda potlar beleş olacak , itemler 1k olacak , Cem uzan başbakan , Fetelino fortress war adminastor olacak , falan fişman .

zeki müren de bizi görecek mi

• madem 1 k vermek istemiyosun git istanbul da samarkand da kas
  • Anlamadığım birşey var,Kaleyi elinde tutan guild'e kalenin gelirinden kazanç sağladığını biliyorum..
    Anlamadığım nokta ise şu;jangandaki efenime söleyim pot,silah, ve bilimum alışverişlerde,kaleyi elinde tutan guildin yaptığı ayarlamaya göre bir zammı oluşuyor?

yani normalde 50 tane potu 5kya alıyorsak,vergiyle beraber buna %lik zammı geliyor?gelmiyorsa bu bahsettiğiniz olay kıskançlıktan öte değilmidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellocan

Anlamadığım birşey var,Kaleyi elinde tutan guild'e kalenin gelirinden kazanç sağladığını biliyorum..
    Anlamadığım nokta ise şu;jangandaki efenime söleyim pot,silah, ve bilimum alışverişlerde,kaleyi elinde tutan guildin yaptığı ayarlamaya göre bir zammı oluşuyor?

yani normalde 50 tane potu 5kya alıyorsak,vergiyle beraber buna %lik zammı geliyor?gelmiyorsa bu bahsettiğiniz olay kıskançlıktan öte değilmidir

Maximum %20 zam koyabiliyor kazanan guild.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

madem 1 k vermek istemiyosun git istanbul da samarkand da kas

eheuhe buda farklı bi bakış açısı :D
  • İyi de bizim serverda eular daha fazla ödüyor. Buna ne diceksin peki. Adamlar gitti -20% olarak ayarladılar vergileri
  • quote:

Haksızlık yönü vergilendirme olayında değil..

peki savaşın saati kimin için uygun???
    uzak doğu bölgesi için akşam saatlerine denk geliyor ve o bölgeden isro oynayan çok fazla kişi yok...
    avrupada gün ortasına denk geliyor, amerikada sabaha karşı...
    ewt joymax'ın belirlediği saatler gerçekten berbat fakat bu kalenin alınması yada alıanmaması için bir sebeb değil çünkü oynayanların %80 ine uymayan bir saat...

sanırım 2. savaşta 4 yada 5 serverda kale el değiştirdi buda saldıran taraf işi biliyorsa kaleyi alabilir anlamına geliyor.
    ewt kale sahibinin savunma bakımından çok fazla avantajı var fakat saldıran taraflar bunu sayı üstünlükleriyle dengeleyebilirler...

birde hatırladığım kadarıyla joymax tüm isro oyuncularını düşünerek saatlerde değişiklik yapabiliriz gibi birşeyler demişti buda ilerliyen zamanlarda savaş saatlerinde değişiklik olabileceğini gösteriyor...

*birde bold ile işaretlediğim cümlen nedense çok itici geldi bana, daha önce başka bir konudada ben yabancı forumları geziyorum gibisinden bişeyler yazmıştın.tamam yabancı dilin ile övünmen güzel bişey ve insanlara buna yöneltmende iyi ama cümlende anlayamadığım bir şekilde insanları ezici birşey var*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 20 Ocak 2008; 19:49:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

İyi de bizim serverda eular daha fazla ödüyor. Buna ne diceksin peki. Adamlar gitti -20% olarak ayarladılar vergileri

demek ki o server daki guild master i sosyalist miş halkın fazla para harcamasını istememiş
    Ayrıca Silkroad ın forum sitesinin adresi nedir acaba birisi verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 20 Ocak 2008; 19:53:54 >
  • silkroadonline.net sitesine girdiğinde yandaki menüde "FORUM" u tıklayarak ulaşabilirsin...
  • çok ilginç bi yere takılıyorsun...

Hatta hatalısın bile diyebilirm.

%90 ının Türklerden nefret etme nedenlerinden birnin CEHALET olması ve KENDİNİ SAVUNUCAK kadar bile yabancı dil bilmemesi ( ki orda kendi bildiğim dili övmek kendimi övmek değil insanların bunalrada biraz yönelmesi ile alakalıydı.)

daha sonra insanlar sizi o yada bu şekilde suçlarken onlara sadece "F*CK U" & "Your Mom.." gibi cümlelerle başlayan karşılıklar vererek yapmayımı düşünüyorsun/uz?

açıçası bu tepkiden irkildim. yaş oranı düşük olabilir Türk oyuncularında ( ki çoğu oyununcunun bu oyunu oynayan böyle ) ama eğitime verilen değer yurt dışında buranın sanırım 1oo katı olduğu için 1o yaşında oynayan çocuk bile BENDEN daha iyi dil biliyor..

Saatlerin uygun olması kime göre derken bu serverlar ABD serverı olarak geçmesine rağmen yüksek oranda Avrupa / Orta Doğu oyuncuya sahip demekki, madem ortak payda bulunmuyor o zaman çoğuunluğa uygun bir zaman belirlenir.

• quote:

çok ilginç bi yere takılıyorsun...

Hatta hatalısın bile diyebilirm.

%90 ının Türklerden nefret etme nedenlerinden birnin CEHALET olması ve KENDİNİ SAVUNUCAK kadar bile yabancı dil bilmemesi ( ki orda kendi bildiğim dili övmek kendimi övmek değil insanların bunalrada biraz yönelmesi ile alakalıydı.)

daha sonra insanlar sizi o yada bu şekilde suçlarken onlara sadece "F*CK U" & "Your Mom.." gibi cümlelerle başlayan karşılıklar vererek yapmayımı düşünüyorsun/uz?

açıçası bu tepkiden irkildim. yaş oranı düşük olabilir Türk oyuncularında ( ki çoğu oyununcunun bu oyunu oynayan böyle ) ama eğitime verilen değer yurt dışında buranın sanırım 1oo katı olduğu için 1o yaşında oynayan çocuk bile BENDEN daha iyi dil biliyor..

Saatlerin uygun olması kime göre derken bu serverlar ABD serverı olarak geçmesine rağmen yüksek oranda Avrupa / Orta Doğu oyuncuya sahip demekki, madem ortak payda bulunmuyor o zaman çoğuunluğa uygun bir zaman belirlenir.

sanırım yanlış anladın ben ingilizce yi özendirmenin güzel bişey olduğunu söyledim bunun yararlı olduğunu söylemende hoş sadece o cümlede bir iticilik var sanırım sebebide cümlenin başındaki "size söylüyorum biraz yabancı dil öğrenin" kısmı nedense bana biraz yabancı dili olmayan insanları eziyormuş havası verdi...

yabancı dil sadece oyun için değil tüm hayatımız için çok önemli ve şahsen bana ingilizcemi geliştirmemde en çok sronun faydası oldu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.