Şimdi Ara

FORTNITE (Epic Games) | PS4 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
10
Favori
32.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendinden iyi birini görünce hemen yapıştır damgayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

Kendinden iyi birini görünce hemen yapıştır damgayı
    Küçük dostum aramızda 10 yıl yaş farkı var. Yani sen doğduğunda benim elimde Play station vardı. O yüzden ds' yi iyi kullanırım. Oyunda kimin ds kimin klavye mouse ile oynadığını ayırt edebilecek düzeydeyim diye düşünüyorum.
  • cyborg88 kullanıcısına yanıt
    Büyük dostum yaş ile olmuyor ki :) bana hergün km diyorlar ama ben ds de oynuyorum biliyorum konuşuyorum fortnite da aa yok ondan dolayı başka oyunlarda da aasız oynayanlar coşturuyor bu arada aim assist

• her zaman bu oyunu deneyemeyi istiyorum ama oyun videolarını izleyince çok detaylı bir oyun görüyorum. Oyun oynamaya çok vaktim olmadığı için böyle detaylı oyunlardan uzak duruyorum.

Sizce oyuna başlarsam oyunu hızlı bir şekilde öğrenebilir miyim? Çok karışık bir oyun mu?
  • ultrasturk U kullanıcısına yanıt
    2 haftadır felan oynuyorum dediğin gibi biraz detaylı fazlasıyla dikkat istiyor ama alışıyorsun ve o detaylar rutin hareketler olmaya başlıyo kısa sürüyor alışman kesinlikle dene

• quote:

Orijinalden alıntı: BuGraY58

2 haftadır felan oynuyorum dediğin gibi biraz detaylı fazlasıyla dikkat istiyor ama alışıyorsun ve o detaylar rutin hareketler olmaya başlıyo kısa sürüyor alışman kesinlikle dene
    tavsiye için sağol dostum. Bu ay sonu satın alıp deneyeceğim inşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasturk

tavsiye için sağol dostum. Bu ay sonu satın alıp deneyeceğim inşAllah.

Satin almaniza gerek yok, oyunun battle royale modu ucretsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4de iki kolla çoçuklar beraber bunu online oynama şansım varmı

• Arkadaşlar oyunu bir süredir oynamıyordum fakat tekrardan geri döndüm son bir kaç gündür oynamaktayım.Squad ya da duo oynayacak var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selyon

Arkadaşlar ps4de iki kolla çoçuklar beraber bunu online oynama şansım varmı
    Maalesef.
  • Arkadaşlar aldığımız sezon biletinden kazandığımız skinler, danslar vs. sezon bitince yok oluyormu yoksa sonsuza kadar bizdemi kalıyor.
  • TheMute23 T kullanıcısına yanıt
    Sonsuza dek sende kalıyor.
  • bakın bu bir dramdır lütfen bilgisi olan yardım etsin.

psne bağlı fortnite hesabı nasıl silinir? hesabı satacağım bizim ufaklık açmış benim psne bağlamış lanet gelsin ki silemiyorum satacağım kişi fortnite oynayacakmış ve bu durumu nasıl düzeltebilirim? daha önce hiç pc den fortnite a falan bağlanılmadı sadece ps4 prodan girildi.

Allah adı veriyorum bilen yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-151CCB885

bakın bu bir dramdır lütfen bilgisi olan yardım etsin.

psne bağlı fortnite hesabı nasıl silinir? hesabı satacağım bizim ufaklık açmış benim psne bağlamış lanet gelsin ki silemiyorum satacağım kişi fortnite oynayacakmış ve bu durumu nasıl düzeltebilirim? daha önce hiç pc den fortnite a falan bağlanılmadı sadece ps4 prodan girildi.

Allah adı veriyorum bilen yardım etsin
    Pek fazla bilgim yok ama epicgames.com üzerinden giriş yapınca bağlı hesaplar kısmı olması lazım. O bağlantıyı kesmeyi dener misiniz?
  • https://www.epicgames.com/fortnite/tr/buy-now/battle-royale

buradan psn seçip giriş yapın,ardından ayarlar kısmından e posta kısmı var oradan e posta ekleyin sonra çıkış yapıp tekrar giriş yaparken pc seçin sonra şifremi unuttum seçip şifreyi sıfırlayın sonra giriş yapın ardından bağlı hesaplardan psn kaldırabilirsiniz.
  • @sabirmusti @Zeadia

teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim arkadaşlar
  • Oynayanlar ekleyebilir. Her gün oyundayım.

• Daha yeni başladım yardimci olacaklar ekliyebilir psn xolid23

• arkadaşlar bende onay tuşu kontroller vs değişmiş alışamıyorum. ayarlar kısmından değiştiremedim de. daha doğrusu kontrolleri eskisi gibi yaptım ama oyun x yerine o onay tuşu olmuş. ps4 asya ama oyunlarda bir sıkıntı çıkmıyordu bu zamana kadar. bunu nasıl çözebilirim oyun içinden?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.