Bildirim
FormülsüzFizik KULLANILIR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Formülsüz fizik olmaz boşuna kanmayın. -
Hocam zaten örnek videolarında falan formülsüz anlatmıyor ki ama adı öyle.
Umut oncul varken bu piyasa adamlarina paramı kaptırmam
Up
Doğrudur hocam da Şahin Kandaz (Formülsüz Fizik) Boğaziçi mezunuymuş sanırım.
Up
Kendim kullanıyorum. Kullanılır. Sadece adı felan formülsüz fizik değil,giriş videolarında formülleri gösteriyor ama formüllerin %70 i kullanmıyor. sadece mantık. -
Bal gibide olur.Mantığını anlatan görmemişsin demekki ? -
Zamanında çok çok iyi öğrendim. Formülsüz hiçbir şey olmaz. Git bir fizikçiye sor bakalım fizik formülsüz olur mu diye sana ne cevap verecek. Fizikçi derken fizik öğretmeni değil.quote:
Orijinalden alıntı: xms2k
Bal gibide olur.Mantığını anlatan görmemişsin demekki ? -
Ayrıca öğrencileriyle telefonda saatlerce konuşan başka hocaya sayılı rastlarsınız. kesinlikle tavsiye ediyorum. -
Dostum Lise müfredatında fizik adına öğrenmen gereken formüller sana öğretilenin %30 u kadar felan. -
Diğer türlü %100 haklısın. -
Ne %30 u %1i bile değildir de bununla ne alakası var fiziğin formül olmasının? Benim bahsettiğim fizik bilimi fizik dersi değil.quote:
Orijinalden alıntı: xms2k
Dostum Lise müfredatında fizik adına öğrenmen gereken formüller sana öğretilenin %30 u kadar felan. -
öyle diyenlere kanmayın demişsin. :D -
-
Teşekkürler cevaplar için, başka kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
İçeriğini gösteren bir pdf var mı yoksa da sahip olup paylaşabilecek var mı merak ettim de. Ve de tyt-ayt birleşik mi? -
Hocam sadece kitap değil aslında videolu anlatım normal. Videoda çözdüğü sorular kitapta bulunuyor.
https://video.formulsuzfizik.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pippuri -- 11 Ağustos 2018; 22:33:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yks derece bursları
- ayt 60 net kaç puan
- ayt edebiyat notları pdf
- galatasaray lisesi yorumları
- veteriner kliniği ne kadar kazanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X