Şimdi Ara

FormülsüzFizik KULLANILIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
11.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandım, gerçekten olmazsa olmaz formüller dışında formül yok.
    Ama esas olay formülsüz olmasında değil, mantığa dayalı anlatılmasında.
    Formüllerin bazılarının ispatlarını da yapıyor ki akılda kalsın.
    10 Doğru 0 Yanlış geldi AYT fiziğim.
    Tavsiye ederim.
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    tyt paketi var mı varsa ne kadar sitesinde sadece konuların veya ünitelerin fiyatı yazıyor paket satmıyor herhalde ?
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Hocam lidibu konusunda da vardınız sanırım, sizce hangisi mantıklı duruyor ne dersiniz?
  • Umut öncül odtü mezunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pippuri

Hocam sadece kitap değil aslında videolu anlatım normal. Videoda çözdüğü sorular kitapta bulunuyor.

https://video.formulsuzfizik.com/
    Ya videolarının olduğunu biliyordum ama videolu yapmazlar diye düşünmüştüm :/ şimdi bir de videoları almak zorunda kalıcaz sırf bir kitap için
  • hiç bir fikrim yok lidibunun sadece vektörlerini izledim gayet güzeldi ama formülsüz fizik kanalınıda merak da etmiyor dğeilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 12 Ağustos 2018; 2:2:21 >
  • Fizikten konu öztei konu anlatımına gerek yok.Çünkú Umut Öncül yeter.Geçen sene 30 da 11 netim vardı bu sene fizikten 1 y var sadece.Bütün videolarını yazarak çalışın defter tutar gibi.Sınavlarda yanlış çıkarsa tekrar edin.En önemlisi ise farklı soru tarzlarına sahip kitaplar çözün.Örneğin ben ygs fizikten 3 lys fizikten 5 kitap çözdüm.1 konu tekrar soruları olan 1 sınav seviyesinde 1 de seviye üstünde çözünBu arada 8 kitabı tamamen bitirmedim.İhtiyacım olanı aldım.Boş yere modern fizikten 3 kitap çözmedim.Konu konu ilerleyin o 1 y da bildiğim halde gidip sabit hızlıyı ilerleri işaretlemişim kazayla o kadar.İyi çalı?malar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdekikumulus Y kullanıcısına yanıt
    formülsüzfiziğin konuyu özet anlattığını kim söyledi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xms2k

Bal gibide olur.Mantığını anlatan görmemişsin demekki ?
    Fizikte yapacağın mantık fiziğin alt dallarının ve formüllerinin birbirleriyle alakasını anlamaktır.formül kullanmadan rasyonel bir cevaba varamazsın anca yorum soruları çözersin

Formülleri ezberlemek ne kadar yanlışsa formüllere düşman olmak da o kadar yanlıştır.o formüller bir sorunun ardından doğan çözümlerin ispatların çıktısıdır.

• serzenisteyim S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fakat bu kanalı da merak ettim o yüzden sordum.
  • Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Hocam olmazsa olmaz formülleri veriyor zaten adam.Yanlış anlaşıldım herhalde mantığı anlatıyor derken tam dediğini bahsediyordum aslında. Haklısın.
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Kararsız kaldım ben de hocam.
  • Umut öncül neyinize yetmiyor hocam. Umut onculun üstüne MEB kitabını okuyup soru çözmek lazım. Bu kanal hakkında bilgim yok ama umut öncülun yeterli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca umut öncül de bu tarz bir kitap çıkartacak diye biliyorum. Denemek lazım. Ama umut öncül varken denemeye değmez.

• Umut öncül kim bilir ne zaman çıkaracak bir şey atıyo ortaya haber verdiği falan yok videolarda eski bakılabilir bence ff ye

• Up

• Gece up'ı.
  • Günceldir güncellll
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

tyt paketi var mı varsa ne kadar sitesinde sadece konuların veya ünitelerin fiyatı yazıyor paket satmıyor herhalde ?
    Tmciler için tyt paketi var hocam 140 tl, sitede yazıyor

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    eyw hocam
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Kitabı alabileceğim link var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.