Şimdi Ara

Formula 1 Yayınları Artık TRT3'te !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Serhan Acar kendi sitesinde Formula 1 yayınlarının bu haftadan itibaren TRT3'te olacağını duyurdu.

    Serhan Acar: "TRT’deki spor yayınlarının yeniden yapılanması çerçevesinde, Formula 1 ile ilgili tüm yayınlar, sezon sonuna kadar TRT3’te yer alacak
    TRT yönetiminin aldığı karara bağlı olarak, TRT bünyesindeki tüm spor programları yavaş yavaş TRT3’e kaydırılıyor. Dolayısıyla bu haftaki İtalya Grand Prix’inden itibaren, sene sonuna kadar tüm F1 yayınları (yarışlar, sıralama turları, F1 Kulübü, Limit Yok) TRT3’te yapılacak. Kısa süre içinde TRT3’ün de TRT-Spor kanalına dönüşmesi planlanıyor

    Aslında bu değişikliğin F1 yayınları açısından olumsuz bir tarafı yok. Aksine TRT3’te, zaman açısından çok daha rahat olacak yayın programı. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi TRT1’e girmesi gereken başka bir program yüzünden, bizim yayınlarımız sekteye uğramayacak.

    Şu anda şifreli olan Türksat Doğu Beam’indeki TRT3’ün de açılacağını öğrendim. Yani izlenecek platformlar açısından herhangi bir değişiklik olmayacak. TRT de, tanıtımlar ve altyazılar vasıtasıyla yarışların TRT3’e alındığını duyuracak. Ama şu anda bu yazıyı okuyan F1 fanlarının da, eşe dosta haber vermesinde fayda var…"



    http://www.trf1.net/index.php/formula1_haberler/16470-formula-1-yayinlari-artik-trt3te-haberi.html



  • olamaz .
  • dayaklık bu TRT
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobo.1903

    olamaz .


    +1
  • Serhan Acar anlatsında nerde olursa olsun
  • Bu F-1 in popülerliğinin gittikçe düştüğünün kanıtıdır. 2006 dan sonra ivme düşüşe geçti ve halen düşüyor maalesef
  • nasıl düşüyor ben anlamıyorum ya.. 2006'dan sonraki sezonları ele alalım,

    2007'de şampiyon son yarışta belli oldu.. kimi son 2 yarışta 17 puandan gelip imkansızı başardı..
    2008 son yarışı geçtim son turda son virajda belli oldu.. f1'in en dramatik finaliydi
    2009 nispeten daha sönük bi sezon oldu ama sezonun 2. yarısında müthiş bi çekişme vardı.. sezon boyunca 6 farklı yarış kazanan isim var.. yine yanlış hatırlamıyorsam f1 tarihinin en çok farklı sayıda en hızlı tur atan pilot rekoru kırılmıştı..
    2010 tarihde ilk defa son 4 yarışa 5 pilot 1 galibiyet puan barajında girdi.. bu yarışla bu baraj 31 puana çıktı ama hala 5 pilotun matematiksel olarak şampiyonluk şansı var..

    neyini beğenmiyorsunuz ben harbi anlamıyorum.. 2006 yılı fena bi sezon değildi ama olaylı macaristan yarışını saymazsak bütün galibiyetler renault-ferrari arasında geçti şampiyona alonso-schumi arasındaydı.. bu 2 takım diğerlerinden çok dominanttı.. neredeyse aynısı 2005'te kimi-alonso ve renault-mclaren arasında gerçekleşti.. 2004 ve 2002 rezaletti zaten.. arada 2003 güzel bi sezondu..

    f1'in trt1'den verilmeyip aynı kurumun spor kanalından verilmesi nasıl popülerliğin düştüğünün kanıtıdır.. ntv döneminde sıralama turları bazen banttan verilirdi, yarışa formasyon turunda bağlanıldığı olurdu.. böyle olunca çok mu popüler oluyor
  • şifreye giriyor mu?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.