Şimdi Ara

formula-1 patronu olsanız takımı hangi sürücülere emanet ederdiniz????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben f-1 patronu olsaydım takımı m.schumacher ile f.alonso ikilisine emanet ederdim nedeni ise schumi kendisini şampiyonluklarıyla kanıtlamış birisi bu tecrübesini alonsoya aktarıp onunda kendisinin izinden yürümesini isterdim buyrun arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• Button ve Montoya...Bence ikisi F1 in en heyecan verici pilotları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sum 41 -- 9 Temmuz 2005, 17:22:25 >
  • Çok param olsaydı Michael Schumacher' i ayartmaya çalışırdım. Fakat o Formula 1' i büyük ihtimalle Ferrari' de bırakacak. Bu nedenle şansım yok.

Kimi Raikkonen ve Nick Heidfeld olabilir. Luca Badoer de müthiş olurdu aslında bir test pilotu olarak.
  • ben schumi ve raikonen diorum
  • şu an için en mantıklı karar raikonen ve monty şeklinde olurdu
    her ne kadar alonso bu sezon çok yarış kazanmış olsa da onun çok hızlı bir pilot olduğunu sanmıyorum
    trulli de fena değil
  • BUTTON RAİKKONEN MONTOYA

3 oldu ama olsun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 11 Temmuz 2005, 18:01:57 >
  • Kesinlikle ve kesinlikle Schumacher ve Fisichella.Tecrübeyi hiçbirşey ile deişmem...Ben pilot seçerken sadece sürüşüne deil onun mekanik birikimi ve bu birikimi mekanikerlere geri bildiriminide düşünürdüm.Zira mühendisler iyi bir otomobil yaratabilirler ancak mühendislerin o otomobili yenilmez seviyeye çıkartması ancak pilotun makinenin hatalarını kusursuz sonderece net bir şekilde kavraması ve en kısa sürede geri bildirmesi ile mümkündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Kesinlikle ve kesinlikle Schumacher ve Fisichella.Tecrübeyi hiçbirşey ile deişmem...Ben pilot seçerken sadece sürüşüne deil onun mekanik birikimi ve bu birikimi mekanikerlere geri bildiriminide düşünürdüm.Zira mühendisler iyi bir otomobil yaratabilirler ancak mühendislerin o otomobili yenilmez seviyeye çıkartması ancak pilotun makinenin hatalarını kusursuz sonderece net bir şekilde kavraması ve en kısa sürede geri bildirmesi ile mümkündür.

shumi yi anladımda fisichella ne oluyor
    herkes bu adama hızlı diyor
    madem o kadar hızlı neden büyük takımlarda yarışmadı
    hadi hızlı onu geçtik diyelim,hız tek başına yetmez.arabayı finish e kadar götürmekte önemlidir
  • takagi ve sato
  • Montoya
  • Fisichella.yı şimdiden sonra izlemeye başlayın. Takıma ve araca iyice adapte oldu. Üstelik bu yıl yaşadığı şanssızlıklar pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Dediğim gibi Türkiye.de olsa bir hocaya okuttururduk onu. Sen hiçbir sorun olmayan yarışta ve üçüncülüğün garanti ve takım arkadaşınla aranda sadece 3 sn varken motorun stop etsin ve dördüncü ol.

Diyecek hiçbirşey yok çünkü motorsporları sonuçta. En azından yarışın en son turunda motoru stop etmemiş buna sevinmesi lazım.

Bunun dışında Fisichella.nın mekanikerlere geri bildirim konusunda Alonso.dan daha iyi olduğu bence aşikar. Hızı konusunda ise Alonso dışında şimdiye kadar yarıştığı tüm takım arkadaşlarından daha hızlıydı. Bence matematik istatistiksel olarak çok önemlidir. Şuna inanıyorum ki Alonso Fisichella.dan bu sezon itibariyle gerek sıralama turlarında gerekse de yarışta daha hızlıydı.

Ancak bence şu an pistlerdeki en hızlı pilot Raikkonen.dir. Bu kesinlikle tartışmaya açıktır buna birşey diyemem ancak Mclarende yarıştığı yıllarda Coulthard.a hiç geçilmedi ve Montoya.dan da daha hızlı olduğunu bence kanıtladı. Raikkonende eksik olan tek şey İSTİKRAR. Zaten bu problemi de aşarsa yeni bir Senna, Prost, Schumacher olmaması için bir sebep yok. Aynen Alonso da öyle. Ancak Alonso daha istikrarlı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Fisichella.yı şimdiden sonra izlemeye başlayın. Takıma ve araca iyice adapte oldu. Üstelik bu yıl yaşadığı şanssızlıklar pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Dediğim gibi Türkiye.de olsa bir hocaya okuttururduk onu. Sen hiçbir sorun olmayan yarışta ve üçüncülüğün garanti ve takım arkadaşınla aranda sadece 3 sn varken motorun stop etsin ve dördüncü ol.

Diyecek hiçbirşey yok çünkü motorsporları sonuçta. En azından yarışın en son turunda motoru stop etmemiş buna sevinmesi lazım.

Bunun dışında Fisichella.nın mekanikerlere geri bildirim konusunda Alonso.dan daha iyi olduğu bence aşikar. Hızı konusunda ise Alonso dışında şimdiye kadar yarıştığı tüm takım arkadaşlarından daha hızlıydı. Bence matematik istatistiksel olarak çok önemlidir. Şuna inanıyorum ki Alonso Fisichella.dan bu sezon itibariyle gerek sıralama turlarında gerekse de yarışta daha hızlıydı.

Ancak bence şu an pistlerdeki en hızlı pilot Raikkonen.dir. Bu kesinlikle tartışmaya açıktır buna birşey diyemem ancak Mclarende yarıştığı yıllarda Coulthard.a hiç geçilmedi ve Montoya.dan da daha hızlı olduğunu bence kanıtladı. Raikkonende eksik olan tek şey İSTİKRAR. Zaten bu problemi de aşarsa yeni bir Senna, Prost, Schumacher olmaması için bir sebep yok. Aynen Alonso da öyle. Ancak Alonso daha istikrarlı.

alonso ve raikonen i karşılaştıracak olursak aslında kimi nin ki istikrarsızlık değil
    alonso genelde önündeki pilotları zorlamadan yarışır yani yerine razı bi görüntü çizer
    ama kimi her zaman zorlar daha hızlı olmak ve önündeki pilota yetişebilmek için
    alonso nun birinciliklerin dikkat edin geçiş yaptığı yarış sayısı cok cok azdır
    ama kimi çok gerilerden başlasa bile mutlaka kendini gösterir ve geçiş yapar
    yeni puan sisteminden dolayı artık çoğu pilot geçiş yapmayı düşünmüyor ve yerlerini korumaya çalışıyorlar

• mc-laren arabası aerodinamik açıdan bütün arabalardan daha iyi ve yere çok iyi tutunuyor ama renault şu an en hızlı araç.raikkonen ise şu an formula 1 deki bence en hızlı ve en yetenekli pilot.renault daha hızlı olmasına rağmen raikkonen in alonso dan daha hızlı olması tekniğinin daha iyi olduğunu gösterir...ben alonso nun çok hızlı olduğuna inanmıyorum ama aracı temiz kullanıyor... ben olsam raikkonen ve webber e teslim adardım takımı...
  • ben şumi ve baricello diyorum ferraride geçen senelerde hep şumi nin arkasında oldu ama podyumda hep unun yanındaydı hiç hafife alınmayacak bi pilot
  • raikonen montoya...
    biraz taraflı mı oldu ne??Evet mclarenciyim....
  • Michael SCHUMACHER ve Felippe MASSA benim ikilim olurdu..3. piot olarak da Jos VERSTAPPEN'i kullanırdım...

Ross'suz bir F1 takımı olmaz , kesinlikle onu da teknik kadroma dahil ederdim
  • ben olsam button ve alonso'yu takıma alırdım bence önümüzdeki senelerin şampiyonu bu iki pilot olacak.
    arada villenuev gibi şampiyon çıksın diye raikoneni almazdım.
  • alonso
    heikki kovalainen
  • Hiç Düşünmeden Raikkonen ve Montoya Button da fena olmazdı ama...
  • Montoya ve Alonso diyorum ikiside çok hırslı hatta bazen m.schumacher den bile
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.