Şimdi Ara

formula-1 patronu olsanız takımı hangi sürücülere emanet ederdiniz???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATO VE raikonen

• Birinci arabaya---------->Kimi Raikonen

İkinci arabaya----------->Jenson Button

Test Pilotu---------------->Justin Wilson
  • M.Schumacher
    K.Raikkonen
  • BEN BİR F1 PATRONU OLSAYDIM KİMİ RAİKONEN VE MONTAYA YI SEÇERDİM DAHA DOĞRUSU BEN MCLAREN TAKIM PATRONU OLMAK İSTERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi raikonen -- 29 Kasım 2005, 16:23:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Fisichella.yı şimdiden sonra izlemeye başlayın. Takıma ve araca iyice adapte oldu. Üstelik bu yıl yaşadığı şanssızlıklar pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Dediğim gibi Türkiye.de olsa bir hocaya okuttururduk onu. Sen hiçbir sorun olmayan yarışta ve üçüncülüğün garanti ve takım arkadaşınla aranda sadece 3 sn varken motorun stop etsin ve dördüncü ol.

Diyecek hiçbirşey yok çünkü motorsporları sonuçta. En azından yarışın en son turunda motoru stop etmemiş buna sevinmesi lazım.

Bunun dışında Fisichella.nın mekanikerlere geri bildirim konusunda Alonso.dan daha iyi olduğu bence aşikar. Hızı konusunda ise Alonso dışında şimdiye kadar yarıştığı tüm takım arkadaşlarından daha hızlıydı. Bence matematik istatistiksel olarak çok önemlidir. Şuna inanıyorum ki Alonso Fisichella.dan bu sezon itibariyle gerek sıralama turlarında gerekse de yarışta daha hızlıydı.

Ancak bence şu an pistlerdeki en hızlı pilot Raikkonen.dir. Bu kesinlikle tartışmaya açıktır buna birşey diyemem ancak Mclarende yarıştığı yıllarda Coulthard.a hiç geçilmedi ve Montoya.dan da daha hızlı olduğunu bence kanıtladı. Raikkonende eksik olan tek şey İSTİKRAR. Zaten bu problemi de aşarsa yeni bir Senna, Prost, Schumacher olmaması için bir sebep yok. Aynen Alonso da öyle. Ancak Alonso daha istikrarlı.

alonso ve raikonen i karşılaştıracak olursak aslında kimi nin ki istikrarsızlık değil
    alonso genelde önündeki pilotları zorlamadan yarışır yani yerine razı bi görüntü çizer
    ama kimi her zaman zorlar daha hızlı olmak ve önündeki pilota yetişebilmek için
    alonso nun birinciliklerin dikkat edin geçiş yaptığı yarış sayısı cok cok azdır
    ama kimi çok gerilerden başlasa bile mutlaka kendini gösterir ve geçiş yapar
    yeni puan sisteminden dolayı artık çoğu pilot geçiş yapmayı düşünmüyor ve yerlerini korumaya çalışıyorlar

arkadaş madem alonso hep yerine razı yarışıyor neden kimi alonso 20 sn fark yapana kadar fisicoyu geçmeye kalkmadı çünkü kimi hiçte mücvadeleci değil
    yarış tarihine bakarsak kiminin hep kilit noktalarda gerekl,i mücadelyi göstermediğni görürüz oysa alonso asla vazgeçmez bişey yapamayacağını anladığında bile kaya gibi sağlamdır ve öylece yarışabilir buna örnek küçük şumi ön kanadını kırdığında puan alamayacağğı halde yarışmıştı
    ama en önemlisi japonyada artık şampiyopn olduğu halde ve takım olarakda tekrar mclarenin önüne geçtikleri halde üçüncü olduğu için üzgün olan haliydi bu onun yarışçı karakterinin kuvvetini gösteriyor
    önce bir renault f1 pilotu olarak işini yaptı ve şampiyon oldu sonra alonso olarak birinci olmak istedi ve olamayınca üzüldü

alonso sadece bu sene gerçekten hızlı bir otomobil kullanma şansına sahip oldu oysa kimi sadece bir yıl sauberde yarıştı yani kimi nin başladığı ve devam ettiği takımlar alonsonun başladığı ve devam ettiği takımlardan daha buyuk ama alonso ondan daha çabuk şampiyon oldu ve bunda sadece hızı değil zekasıda etkili o işini biliyor yani sadece gaza basabilen biri değil düşünebilen biri de aynı zamanda

eğer bu sene mclaren kadar hızlı bir arcı olsaydı bütün poleri alır ve kalan herkese tur bindirebilirdi
    ama renaultu ile bile hep önlerde yeraldı geçmnesi çoğu zaman gerekmedi önünde mclarenler olduğunda ise daha hızlı olan bu makinaları yakalayamadığı için geçemedi
    oysa hep gerilere düşen kimi geçmesi gereken kişiler olduğu halde ve pistteki en hızlı araca sahip olduğu halde onların pite girmesini bekledi

şu anda kimi hayranlarının sayısı bişr hayli fazla ama inanın bana kabul etsenizde etmesenizde şu bir gerçektirki alonso kimi ile aynı takımda olsa kimi buz dolabından çıkarılıp ocağın kenarına bırakılmış bir buz kadar hızlı erir

• schumi + kimi ( mika'nın emekli olduğunu düşünürsek)

@etusch, hıncal uluç gibi yorumlar yapıyorsun, çok ilginçsin valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_
    şu anda kimi hayranlarının sayısı bişr hayli fazla ama inanın bana kabul etsenizde etmesenizde şu bir gerçektirki alonso kimi ile aynı takımda olsa kimi buz dolabından çıkarılıp ocağın kenarına bırakılmış bir buz kadar hızlı erir

sen hayal aleminde yaşamaya devam et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakid

schumi + kimi ( mika'nın emekli olduğunu düşünürsek)

@etusch, hıncal uluç gibi yorumlar yapıyorsun, çok ilginçsin valla...

ilginç olabilirimde ne olur bir daha beni hıncala benzetme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Kesinlikle ve kesinlikle Schumacher ve Fisichella.Tecrübeyi hiçbirşey ile deişmem...Ben pilot seçerken sadece sürüşüne deil onun mekanik birikimi ve bu birikimi mekanikerlere geri bildiriminide düşünürdüm.Zira mühendisler iyi bir otomobil yaratabilirler ancak mühendislerin o otomobili yenilmez seviyeye çıkartması ancak pilotun makinenin hatalarını kusursuz sonderece net bir şekilde kavraması ve en kısa sürede geri bildirmesi ile mümkündür.

shumi yi anladımda fisichella ne oluyor
    herkes bu adama hızlı diyor
    madem o kadar hızlı neden büyük takımlarda yarışmadı
    hadi hızlı onu geçtik diyelim,hız tek başına yetmez.arabayı finish e kadar götürmekte önemlidir

o zaman sen niye raikkoneni seçtin (finise götürmek önemliyse)

• quote:

Fisichella.yı şimdiden sonra izlemeye başlayın. Takıma ve araca iyice adapte oldu. Üstelik bu yıl yaşadığı şanssızlıklar pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Dediğim gibi Türkiye.de olsa bir hocaya okuttururduk onu. Sen hiçbir sorun olmayan yarışta ve üçüncülüğün garanti ve takım arkadaşınla aranda sadece 3 sn varken motorun stop etsin ve dördüncü ol.

Diyecek hiçbirşey yok çünkü motorsporları sonuçta. En azından yarışın en son turunda motoru stop etmemiş buna sevinmesi lazım.

Bunun dışında Fisichella.nın mekanikerlere geri bildirim konusunda Alonso.dan daha iyi olduğu bence aşikar. Hızı konusunda ise Alonso dışında şimdiye kadar yarıştığı tüm takım arkadaşlarından daha hızlıydı. Bence matematik istatistiksel olarak çok önemlidir. Şuna inanıyorum ki Alonso Fisichella.dan bu sezon itibariyle gerek sıralama turlarında gerekse de yarışta daha hızlıydı.

Ancak bence şu an pistlerdeki en hızlı pilot Raikkonen.dir. Bu kesinlikle tartışmaya açıktır buna birşey diyemem ancak Mclarende yarıştığı yıllarda Coulthard.a hiç geçilmedi ve Montoya.dan da daha hızlı olduğunu bence kanıtladı. Raikkonende eksik olan tek şey İSTİKRAR. Zaten bu problemi de aşarsa yeni bir Senna, Prost, Schumacher olmaması için bir sebep yok. Aynen Alonso da öyle. Ancak Alonso daha istikrarlı.

ilk sene couldhard raikkonen'den daha iyiydi.
    Sauberde de heidfeld raikkonen'e üstünlük kurmuştu.
    benim pilotlarım
    1-Alonso
    2-Heikki Kovalainen
    test pilotuda Raikkonen(dayanıklılık açısından)

• yaw şu fisichellanın neresi iyi anlamıyorum bu adamın ezildiği an japanyo gp indeki andı o geçişi hayatı boyunca unutamaz bence hep bir eziklik içinde yaşayacaktır. raikkonenin muhteşem geçişi karşısında hiçbirşey yapamadı.

Ben f1 takımı patronu olsaydım. Raikkonen ile Pedro delarosa yarıştırırdılm. Bu delarosanın mücadelesi önündeki rakibini zorlaması stiline hayranım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

ilk sene couldhard raikkonen'den daha iyiydi.
    Sauberde de heidfeld raikkonen'e üstünlük kurmuştu.
    benim pilotlarım
    1-Alonso
    2-Heikki Kovalainen
    test pilotuda Raikkonen(dayanıklılık açısından)

sen başkasın beee

• ALONSO
    WEBBER
  • hatırlıyorum da bir zamanlar sırf kimi yi mika yı eleştirmek için finliler araba kullanmayı bilmiyo gibi saçma sapan tezler ortaya atıyordunuz. şimdi kovalainen i takımınıza almışsınız. arabanızı patlatmasın sonra ne de olsa finliler araba kullanmayı bilmiyor.

gerçi o tarihi tezinizden sonra,sizle oturup pilotlar,takımlar,f1 vs. hakkında konuşmak ne kadar doğru ama.. dayanamadım yine...
  • quote:

hatırlıyorum da bir zamanlar sırf kimi yi mika yı eleştirmek için finliler araba kullanmayı bilmiyo gibi saçma sapan tezler ortaya atıyordunuz. şimdi kovalainen i takımınıza almışsınız. arabanızı patlatmasın sonra ne de olsa finliler araba kullanmayı bilmiyor.

gerçi o tarihi tezinizden sonra,sizle oturup pilotlar,takımlar,f1 vs. hakkında konuşmak ne kadar doğru ama.. dayanamadım yine...

kovalainen aslında slovak asıllı Fin vatandaşıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 1 Aralık 2005, 12:36:57 >
  • quote:

hatırlıyorum da bir zamanlar sırf kimi yi mika yı eleştirmek için finliler araba kullanmayı bilmiyo gibi saçma sapan tezler ortaya atıyordunuz. şimdi kovalainen i takımınıza almışsınız. arabanızı patlatmasın sonra ne de olsa finliler araba kullanmayı bilmiyor.

iyi bir yerden yakaladın ama biz renault uz onu altını kalın ve kırmızıcaman çizerek belirteyim

ama olurda beceremezse mclarene satabiliriz
  • off hocam lafı gediğine koymuşun..o finli muhabbeti bana da çok saçma gelmişti..nba'den anladığın kadar f1'den de anlıyomuşun

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

off hocam lafı gediğine koymuşun..o finli muhabbeti bana da çok saçma gelmişti..nba'den anladığın kadar f1'den de anlıyomuşun

quote:

ee olsun o kadar

• montoya ve sato
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.