benim gittiğim sene istanbul büyükşehir beledeiyesi bedava dağtmıştı hatta onları össde test çözerken hatta bende 5 kutu fln vardı onları öss hazırlanırken test ççözerken kulanıyordum
500 lira verip izleyen 10 lira verip tıkacı da alır be:D
İlginç bir ürün
Arkadaşta bunu kullanılmışı vardı...Ben de niye yapış yapış bu alet ne işe yarar diye bakıyordum
Ben bunun benzerini üst kattaki komşumuzun hiperaktif çocuğu emeklemeye başladığından beri uyurken kullanıyorum
Saat sesine bile takılıp uyuyamayan bünyeler var. İhtiyaç duyabileceğinizi düşünüyorsanız ve henüz keşfetmediyseniz bir deneyin derim.
pamuk tıkayınca padokta bile rahat ediyosun
bunlardan alıp alt ve üst komşulara verip tıkayacaksın kulaklarına sosyal hayatımın içine ettiler ne müzik dinlettiriyorlar nede gitar çaldırıyorlar nasıl bir kulak varsa bunlarda ben anlamadım.
gold tribün için lazım demişsiniz o tribüne 600 ytl verebielecek insan ??? bu kulaklığı da orada 20 ytl deseler de alır
Bedava dağıttılar. İyiki para vermemişiz. Anadolu sağlık merkezi ve bir kaç firma reklam amaçlı bedava dağıtıyordu.
istanbul parkın girişinde 2 liraya satıolardı yani sıcak deilmiş bu fırsat
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalkerr
istanbul parkın girişinde 2 liraya satıolardı yani sıcak deilmiş bu fırsat
hatta soğuk
Bnce rahatsızılgıı olmayan için takılması pekte mantıklı degıl sahsen ben hayatta takmam zaten ınsanı mst eden o aletlerın sesı degılmı
Pamuk en iisi
Bende 40 - 50 tane var hepsini alana tanesini 1 YTL den vereyim PM den mesaj atın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme