Şimdi Ara

Formula 1 için Kulak Tıkacı 3,50 YTL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz değişik bir ürün ama biliyorsunuz bu hafta sonu Formula 1 yarışı İstanbulPark'ta. Her sene pist önünde 10 YTL'ye satın aldığımız kulak koruyucu özel tıkaçlar bu işi yapan işitme cihazı firmasında 3,50 YTL'ye satılıyor!

Hemde online alışveriş mağazalarından hem de satış noktalarından temin etmek mümkün. Ben kredi kartı ile satın aldım ve bir gün sonra kargo ile elime ulaştı :)

Formula 1 için Kulak Tıkacı 3,50 YTL!

Artık gürültülü ortamlarda yüksek sesten rahatsız olmayacaksınız!
    Quiet tip tıkaç sayesinde gürültülü çalışma ortamlarında yüksek sesten rahatsız olmayacaksınız. Özellikle fabrikalarda kullanılan bu tıkaçlar dünyanın büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1 araba yarışlarında da seyirci ve teknik personeller tarafından tercih edilmektedir.

Paket bir çift (2 adet) tıkaç içermektedir.

3,50 YTL (Kredi Kartı)
    3,19 YTL (Havale/EFT)

Online Alışveriş Sitesi :www.duyuyorum.com
    Firmanın Sitesi :www.idis.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 7 Mayıs 2008; 12:08:57 >

• güzelmiş te nereden alacağız bunu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiper

güzelmiş te nereden alacağız bunu ???

Kusura bakma, hemen ekledim bilgileri..
  • alacakları etkilemek için söylemiyorum ama şahsi fikrim, o motor sesini duymak için gidiyorum neden kulaklarımı tıkayayım ki...
  • Doğru diyorsun, o Ferrari'lerin sesini duymak için gidiyorum valla bende :)

Ama işin farklı tarafı uzun süreli yüksek gürültüler ileride işitme sorunlarına ya da işitme kayıplarına sebep oluyor. Zaten bu turuncu tıkaçlar ses seviyesini düşürmek için, yani taktığın zaman sesler tamamen kesilmiyor, kesilemez de :)
  • kargo ücreti ne kadar?
  • Kargo ücreti olarak 5 YTL yazıyor ama kendi satış noktalarından almakta mümkün, o zaman kargo parası ödemeye gerek yok.

Satış noktalarının adresleri burada var >http://www.idis.com.tr/subeler/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tamamen sağır gibi olmuyorsunuz merak etmeyin yine arabayı duyarsınız ama işitmenize zarar vericek seviyede olmaz.
  • biletimiz olsa da keske tek derdimiz tıkaç olsa..
  • Geçtiğimiz senelerde hem moto gp hem de formula 1 e giden biri olarak şunu tavsiye edebilirim, moto gp için kesinlikle bu tıkaçlar gerekli ama formula 1 de de yanınızda bulunsa iyi oluyor, o arabaların seslerini çok seven biri olsam da bi yerden sonra biraz insan kulaklarını dinlendirmek istiyor, zaten bu alet sesi tamamen kesmiyor sadece azaltıyor. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam formula gunu de bu aletlerden satılıyordu...
  • ilk yapıldığı sene belediye girişte bunlardan ve bi kaç tane daha zımbırtıdan dağıtıyordu.
    tabi bunlar daha kalitelidir ama dağıtyorlardı kulak tıkacı.
    hem o sesleri zaten hep duymicam ki az buçuk zarar versin artık atın ölümü arpadan olsun
  • walla 3 senedir gidiyorum..ilk sene açık alana sonra silver geçen senede ana trbüne. ilk iki seferde kulaklık kullanmadım..çnkü o sesler için oraya gdiyrduk fakat gold trbünde mutlaka lazım.ben üst katta olmama rağmen ilk turlarda araçlar yanyana olduğu için dehşet bi grltü vardı..cidden hasar verecek cinsttendi..onun için gold trbnde kulaklık şart
  • Katılıyorum, Gold tribüne gidecekler için gerekiyor ama gold tribünde değilseniz gereksiz, harcadığınız zamana değmez geçtim verdiğiniz parayı.. O motor sesleri var ya o sesler..

Konu dışı:
    Ah o sesler diyorum kuzen Osman; bunu da hemen aktar Ahmet'e, oğlun sesleri tartışıyor de

Aktardim be abijim, sen istersin de ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 8 Mayıs 2008; 1:51:48 >
  • Ürün sıradan iş güvenliği techizatları satan yerlerde yada nalburlarda bulunuyor ben işim gereki 2 takım almıştım fiyatı 2-2.5 ytl. Kullanışlı bir ürün sesi baya kesiyor sağır moduna giriyorsunuz.
  • İki senedir gidiyorum ve hiç tıkaç takmadım.
    Kulağımda rahatsız olmadı.
    O sesi duymadıktan sonra ne anlamı kalıyorki
  • iDİS kadıköy de boğanın orada, Şükrü saraçoğlune giden yolun hemen başında Solda Türk Telekomun üstünde ;) Elden almak isteyenler :)
  • start anında çıkan ses ısınma turu başlangıcında bile çıkmıyor ..bu an için tıkaç felan takılmaz ama 30 lu turları geçtiğinizde aralarına mesafe girmiş araçlar soldan o düzlükte hızla gelirken gene eyvah diyorsun sol kulağını gerçekten zorluyor ..
  • cidden kulakları mahvediyor ilk sene ana tribünde seyretmiştim yanıma tıkaç felan almamıştım 1 hafta kulaklarım zonkladı o yüzden gidicekseniz tıkaçsız gitmeyin.
  • Gerçekten Çok Sıcak Fırsat...
    Firmalar anneler günü kampanyaları düzenleyip, insanların duygularından yararlanıp FIRSATÇILIK yapıyorlar.
    Bu Formula 1 FIRSATÇILIĞI da güzel olmuş.
    Kaçırmayalım Alalım 1 er Adet de firma çalışanları sevinsin...

Bu sıralar bir firmanın reklamlarını çok seviyorum.
    Tam bizim insanımızı yansıtıyor...

AL AL AL AL
    SAÇ SAÇ SAÇ SAÇÇÇÇ
    SAÇMAAA SAÇMAAA...
    B İ R İ K T İ R...

• Speedo nun yüzücüler için olan tıkaçları var şefaf ben onlardan alın derim.
    Yada pamuk
    Gerçi bilet ücretleri bende geçici sağırlık yaratıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.