Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
15
Favori
24.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şahsen sadece arka kanattaki 1-2 mm lik oynamanın bu kadar hız farkı getireceğine pek inanmıyorum.

Hatırlarsanız Verstappen Hamiltonun arka kanadında 0.3 mm lik bir açıklık gördüğü için kanat DRS mekanizması düzeltilmişti.

MacLaren'in kanadının değiştirilmesi bence sadece kurallar içine almak için yapıldı, yasal sınırlar içinde kalsın sorun olmasın mantığı.

Sizce Mercedes'in DRS kanadındaki 0.3 mm lik açıklık yarış kazandırır mıydı ki hemen şikayet oldu?

Tabii ki hayır. Olay tamamen rakibin bulduğu gri bölge avantajını en aza indirmek.

McLaren uzun yıllardır geride kaldı, geçen sene iyi yatırımlar yaptı, yeni ekip, yeni rüzgar tüneli falan derken bu başarı eninde sonunda gelecekti.

Umarım Ferrari de kendini topparlar da eski günlerdeki gibi rekabet görürürz.

Bakü'de de hem yanlış zamanda yapılan pit, hem Ferrarinin sert lastikle çok iyi olmaması hem de Leclerc'in kapıyı açık bırakması birleşince böyle bir sonuç oldu.

Tabii ki tifosi olarak Leclerc'in kazanmasını isterdim ama yapacak birşey yok.

Sainz ve Perez kazası da bana göre yarış kazasıydı, olmasaydı Verstappen daha az puan alacaktı ama şans ona da güldü.

• Sainz yine arabayı mahvetti. Size diyorum bu adam yarışmayı bilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna kasap demiyoruz sainz a geçen hafta Checo nun podyumuna maloldu bu hafta Q3 te bariyerlere bodoslama daldı kasap herif

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Hocam öyle demeyin üstteki çok bilmişler yarış kazası ve perezin hatası diyorlar. Sainz bebek gibi adam hata yapamaz :)

• Ahahahahha max’ın turunu sildiler. Derin ingiliz fia lobisi iş başında

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Onları boşverin onlar lobileri ne derse onlara göre doğru olan o

Bu arada kasap bariyerlerle buluşmadan bizim Max çizgiyi geçmişti yanlış görmediysem tabi lobi spora rekabet getirmek için için bütün tuşlara basıyor

• Bitti mi sıralama?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Lando 1, Max 2....

Start ilginç olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Lando yine kesin kaybeder. Pole başladığı hangi yarışı kazanmış ki Baktım da Leclercle Sainz çok geride kalmış. O zaman bu yarışı Max kazanır, sürprizim Russell.

Griddeki en kötü arabayla bile 2.liği kaptı. Max gerçekten insan değil. Tarihin en iyi pilotu. Senna falan halt etmiş yanında

• Verstappen'en bu sene sampiyon olmamasi için dügmeye Hollanda grand prix'inde basildi malesef..

Startta ritüel olarak Max'ın tokatlama ihtimali yüksek.

Yarın norris eşşeği kalkamaz zaten. Ham da aradan sıyrılır sonra. Ham max kapışması izleriz artık  

• tiscali kullanıcısına yanıt

Adam bu sene şampiyon olacak zaten. Buradan bu araçla vermesi için beceriksiz olması lazım.

Hala çok iyi bir araca sahip, diğerleri belli pistlerde iyi.

onu özetlerde ben de gördüm carlos çarptığı sırada max birinciliğe çıkmıştı

sonraki ekranda gerilere düştü, demek kazayı bahane edip turunu sildiler.

yapıyolar abi herkese işlerine geldiği gibi ayar veriyolar.

• tiscali kullanıcısına yanıt

bi vidyo izledim miami den sonra redbull düştü diyor.

newey tee mercedesteyken 2002 de virajın iç tarafındaki lastiğe ayrı dıştakine ayrı şiddette fren uygulatıyordu farkedildi ve yasaklandı.

şimdi de o sistemin daha gelişmişini elektronik olarak redbull da yapmış o da farkedildi ve miami den sonra yasaklandı ondan beri araba diğerleri ile aynı diyor.

"Any system or mechanism which can produce systematically or intentionally, asymmetric braking torques for a given axle is forbidden."

The rule explicitly prohibits braking systems on the front or rear axles that generate asymmetric braking torques, which would brake one wheel more than the other based on the driver’s intended steering direction.

şu linkten aldım

https://www.si.com/fannation/racing/f1briefings/news/max-verstappen-confronts-f1-asymmetric-braking-ban-and-red-bull-allegations-01j5zcrasy7f#:~:text=The%20rule%20explicitly%20prohibits%20braking,the%20driver's%20intended%20steering%20direction.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 22 Eylül 2024; 12:9:11 >

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt

Kırmızı bayrak çıktığında max çizgiyi geçmişti zaten. Miamiden itibaren max’ın fişi çekildi. Her konuda ters düşüyorlar artık. Kamu cezası bile başlı başına bir olay. Adamlar 350 km hızla hayatını riske atıyor çocuklar için bu problem değil ama küfür problem.  Benim gibi daha birçok kişi bu formula 1 yüzünden hıza merak sarmış durumda kimileri reel hayatta yapıyor kimileri de sanal simülasyonda. Reel hayatta problem çıkmasın diye gittik 200k bayıldık simülatör kurduk. Akşama kadae yarış yapıyorum simdi.  

• Hay “P” harfinize…

• Piastri 2 Mercedes'i de aynı virajda tokatladı. Geleceğin şampiyonu bu çocuk. Net.

• Norris lider yine
    Adım adım geliyor gelmekte olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 22 Eylül 2024; 16:37:34 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.