< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (41. sayfa)



-
-
Sainz keşke Leclerc'i de geçmeyi zorlamasaydı. Perez'i geçtikten sonra çizgisinde kalsa bir sonraki tur Leclerc'i de geçecekti bence.
-
Ferrari'nin Sainz'ı şutlaması isabetli olmuş. bu ne saçma sapan hareketler. hadi bir fırsat buldun Perez'i geçtin, daha ne zorluyorsun. hemen arkasından takım arkadaşını da geçmeye çalışıp hem kendi avantajını yitirdi, hem de takım arkadaşını zor duruma soktu. sonra da perez'in üstüne kırıp her ikisini de yarış dışı bıraktı. zorlamasaydı en kötü 3. olurdu, şimdi yarış dışı. üstelik verstappen 7. olacakken durduk yere 5. sıraya çıktı. Neyse Sainz'la ne yapacağını bundan sonra Williams düşünsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 15 Eylül 2024; 15:43:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Perez emekli mi olsan artık
Bak Colapinto, Bearman pırıl pırıl gençler geliyor geriden.
-
kazanın sebebi ceko... geçildiğini algılayamadı...
-
bana sanki perez, sainz'ı geçmeye çalışıyordu ve perez'in önünü kesmek için sainz hafif sola kırdı ve çarpıştılar gibi geldi ama tam da emin olamadım. garip bir kaza oldu. ama bu olayların bu hale gelmesi sainz'ın aşırı hırsı ve arka arkaya 2 arabayı geçmeye çalışmasıyla başladı. 2. geçiş için zorlamayıp kendi çizgisinde kalsaydı perez'in sainz'ı yakalaması çok zordu. rahat bir 3. lük alıp ferrari 2-3 ile yarışı bitirebilirdi. tabii en başta lastik değişimini doğru zamanda yapsalardı 1-3 belki de 1-2 bile bitirebilirdi ferrari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FLAŞ | MAX VERSTAPPEN CEZA ALABİLİR!
Red Bull sürücüsünün “sanal güvenlik aracı” altında ihlal yapmış olabileceği belirtiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 15 Eylül 2024; 16:0:3 > -
Leclerc'i de geçecekti büyük ihtimal. Leclerc'in lastikler tamamen bitmişti.
Bu arada Leclerc'in sert hamurdaki performansı yıllardır rezalet.
-
Carlos öne geçiyor Charles için ataktayken yanına gelip kör noktadan daldı üzerinede çıkabilirdi...
-
yanlış görmediysem ikisi de hızlanırken perez'in sağ önü sainz'in sol arkasının tam önüne geliyor,sainz daha hızlı hızlanıyor ve perez'in lastiğine çarpıp dengesi bozuluyor ve perez'in önüne kapaklanıyor...yarış olayı der geçerler büyük ihtimalle.
-
Adamı resmen sabote etti la. Yazık oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle sabote etti. Sainz belkide strollden sonra gridin en aptal insanı olabilir. Perez’in onboard görüntüsüne bakarsak bilerek isteyerek adamın üstüne çıkmak istemiş. Ben hayatımda bu kadar çirkin bir sürücü görmedim. Ferrari sainz’ı göndererek ilk defa doğru bir karar vermiş.
x (formerly twitter)
Motorsport Türkiye (@motorsportcomtr) on Xhttps://x.com/motorsportcomtr/status/1835300218767630738?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mclaren’e bakın adamlar resmen mini drs ile yarışmışlar. 2021 senesinde red bull esnek arka kanat kullanıyorlar diye yarışın ortasında yasaklayan fia bakalım buna ne yapacak :)
ama pardan norris ingilizdi onu unuttum
x (formerly twitter)
Motorsport Türkiye (@motorsportcomtr) on Xhttps://x.com/motorsportcomtr/status/1835336040598430071?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X