< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (20. sayfa)
-
-
psikopat
-
Cuma günü Pazar günkü yarışın sıralaması, Cumartesi günü de hem Sprint sıralaması hem Sprint yarışı yapılmış. FIA garip denemelere devam ediyor. Tek seans antrenman yeter demişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Perez 15.başladı zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam o zaman. Ben yarışı izleyemedim. Baktım üçüncü bitirmiş, yok artık dedim. Güzel yardırmış o zaman 12 sıra birden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takımlar ayar bulamasın kaos çıksın istiyo fia, olayı iyice reytinge çevirdiler. Tamam yine yap sprinti ama 2 antreman seansı koy cumaya, cumartesi sabaha tek sıralama koy hem sprinti hem ana yarışın sıralamasını belirlesin ki çok daha canlı kımıl kımıl bi sıralama seansına sebep olur bu, sprint yine ana yarıştan bağımsız olsun. Olay bu kadar basit aslında, tek seans antreman büyük saçmalık.
Geçen sene bizim rb a sorun oluyordu tek seanslı sprint haftasonları, lec in pist üstünde max ı 3 kere geçtiği avusturyanın sebebi de oydu ama bu sene aracın çalışma aralığı konya ovası gibi maşallah, hiç ayar sıkıntısı da yaşamıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 2 Temmuz 2023; 23:39:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verstappen tüm zamanların en iyi pilotu. Bir insan 1 puan için yarışın birinciliğini riske atmak istemez. Bu ruhsuz robot onu da göze alıyor şaka gibi. Adamı bu yüzden seviyorum hem agresif, hem disiplinli hem de heyecan arıyor. Cidden ne senna ne schumacher şu anda tüm zamanların en iyi pilotunu canlı canlı izliyoruz gençler.
-
evet hakkaten maxa -tüm zamanların en iyi pilotu gençler, diyenler çok genç,
tüm zamanlar olayı biraz heyecanla alakalı sanırım,
şampiyonluk sayısı olarak karşılaştırsan yine en büyük değil, kaldı ki efsaneler çağı geçti tıpkı jordan gibi istatistiksel olarak iyi olsa bile hiçbir zaman max schumi den büyük olamayacak.
bişey görmediklerinden eski arabalar nasıldı ve pilotajın çok çok daha önde olduğu yarışlar nasıldı konuşuyolar adam 1. başladı 1. bitirdi.perez 15. başladı 3. bitirdi hadi bakalım hangisi daha büyük iş yapmış?
şimdi güvenlik te daha ilerde ve yakıt alma yok o yüzden son piti göze alabiliyorlar çünkü fark 26 saniye pitte kayıp 22 saniye 4 saniye bile gecikme olsa risk almış sayılmıyolar bu basit hesaba göre ortada efsanelik bir durum yok akıllı yapılmış alkışlanıcak bir iş var.
-
Bu çılgın pilot adeta bir hırs küpü.
Dün net teyit edildi bir kez daha.
Kesinlikle dostum. Bu adamı izlerken yükseliyorum. Öyle böyle değil.
Max'ı ben 2015'ten beri izliyorum. Çocuk ta o zamandan beri iyiydi yeteneği vardı. Örnek olarak 2016 Brezilya dışarıdan rosberg'i geçişi. 2020 yılında tur başına 0.8 saniye hızlı olan mercedesleri yakalayıp geçmesi ve 2 galibiyet alması. 1. başladı 1. bitirdi diyorsun da sen geçen seneyi izlemedin sanırım geriden yükselip kazanmışlığı var? Hayır f1'e yeni mi başladınız anlayamıyorum. Ben schumacher'i de izledim o da hırslıydı yeri geldiğinde çifkefleşiyordu. Aynısı max'ta da var. Hatta daha fazlası var.
Max istatiksel olarak geçmese bile şu anda bile tarihin en iyisi. heyecanla falan da alakası yok bu işin
-
Evet heyecanla çok alakası var bu işin çünkü adam izlerken yükseliyorum diyen ben değildim Şu anda Maxa tarihinin en iyisi demek Fenerbahçe'li Arda Güler'e tarihin en iyi istemek gibi bir şey çünkü tüm kariyer daha ortada değilken böyle konuşmak doğru olmaz seneye Max'ın bir sakatlığı geçirip yarışıp yarışmayacağını kimse bilemez O yüzden şu anda tarihini en iyisi demek yanlış olur.Keskin sirke küoüne zarar,kariyerlerine fişek gibi başlayıp çabuk sönen çok sporcu gördük potansiyel anlamda Max müthiş fakat daha henüz erken.
Benim fikrim Formula izleyenlerin sayısı arttıkça 10 yıllık dominasyonları artık sürdürmeyecekler bu iş daha kısa sürecek Çünkü global tüketim dünyasında 10 yıllık dominasyon süresi fia nın işine gelmeyecektir. Bu arada Red Bull'un Hakkını yemeyelim çünkü girdikleri her spor dalında başarılı olan renk katan bir örneği daha olmayan harika bir organizasyon onlara hayran olmamak elde değil.
Yarışlar zevksiz geçiyor denmesine de katılmıyorum çünkü formula'nın kendi zevki var Sezon bittiğinde hepimiz yarış olsa da izlesek diye bakıyoruz Ayrıca seneye Audi'nin hamlesi olacak Ayrıca Honda da tekrar motor vermeye devam edeceğini söyledi O yüzden izleyelim görelim diyorum ben herkese bol seyirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sporun en iyisi diye bişi olmaz, zamanında adamlar bi elle vites atarken bi elle yağmur altında monako caddelerinde araç sürüyolardı, gel de bu adamlarla max ı ham ı fln kıyasla. Max win sayısı olarak sennayı geçti de misal fiaya kalsa seneye 30 yarışlık takvim yapacak, bu gazla 2026ya hamı yakalar o istatistikte de. Dönem dönem bakmak lazım olaya, max çıkıp 10 şampiyonluk alsa da bu işin zirvesidir demem ben, bunları max ın hayranı olarak söylüyorum. Gereksiz bi kıyaslama bence.
Pilot zaten yetenekli olacak mental anlamda da güçlü olacak bunlar olmadan şampiyon olamazsın ama bu işin %80i araçsa 20si pilotaj kuru zeminde, yağmurda 60-40 bence ki yağmurda max daha da acımasız oluyor, yeteneği zaten ortada ama hamı da izliyoruz işte altında yüzdelik dilimlerde olmayan araç olduktan sonra 20 şampiyonluğun olsa 21i yine alamazsın.
Bu işin goatlığı moatlığı yok,dönem dönem işini iyi yapan mühendislerin olduğu garajlar ve bu nimeti de yeteneğiyle birleştiren pilotlar var o kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Konu başlığı Kanada GP'de kalmış.
Hocam sen şu turu izleyince cidden heyecanlanmıyor musun? Gridde kaç tane böyle bir adam var sayabilir misin? Aşırı agresif sınırları zorlayan ama hata yapmayan kim var? Ben size söyleyeyim Alonso. Diğerleri gözümde pilot bile değil. Son 2-3 virajda 0.3 ve pole'u almak her yiğidin harcı değil. Keza 2021 jeddah sıralama turu. 2021 yılında mercedesten daha yavaş bir araçla adam şampiyon oldu. 15. sıradan geldi kazandı 10. sıradan geldi kazandı. 20. sıradan geldi 2. oldu. Verdiğin Arda Güler örneği de çok saçma olmuş bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 4 Temmuz 2023; 1:25:44 >
-
Perez karşılaştırabileceğiniz bir rakip değil bence. Perez RB'de tamamen Max'in hegomonyasına ses çıkarmayacak, susup pusup, sindirildiği için var olan biri yeteneği ortada. Altında F1 tarihinin en hızlı aracı var şüphesiz ve çoğu sıralama turunda Ferrari ve sütçü beygirinden hallice Mercedeslere geçiliyor. Yarışlarda ve sıralama turlarında sürekli elenip, saçmalıklar yapıyor.
Pilotaj yeteneği yok adamın, altındaki arabayla 15 ten 3. olması da DRS (!) sayesinde şunu getirdiler geçiş kalitesi diye bir şey kalmadı he bir de, pite 5 tur geç girse araç hız farkını orada konuştururak zaten, pit çıkışında 5 turda 6-7 saniye koyup birkaç kişiyi hamlesiz geçiyor. 15ten 3 e değil, kaç geçişi hakkıyla yaptığına bakmak lazım.
Ben dominasyonun kırılmayacağını düşünüyorum. Bu böyle birkaç sene daha gidecek gibi. Para babaları şimdilik RB'ye ses çıkarmıyor nasıl Mercedes'i budayıp, biçtiler zamanı geldiğinde, RB'ye de aynı son yapılacak.
-
yorumları okuyup fikirleri paylaşmak güzel oluyo sadece yarış zamanı şöyle oldu böyle oldu vay nasıl olur demek yerine aynı veya ayrı fikir paylaşmak farklı bakış açılarını görmek faydalı, umarım kimseyi rahatsız etmiyoruzdur.
perez lafı sadece o yarış içindi genel değil tabi ki, 8. şampiyonluğu lewis u mekke ye götürüp hacı ettirmedikleri sene 2021 yarışlarda perez de gayet iyiydi hatta maxa baya faydası olmuştu.
drs çıktı mertlik bozuldu abi o drs işi de bi acaip bazen bi bakıyosun öndeki de drs açıyo
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X