Mercedes yine değişik bir şeyler deniyor gibi |
Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (9. sayfa)
-
-
Mercedes yine bir şeylerin bokunu çıkarmış, böyle bir sidepod legal olamaz.
-
2 sene önce das sistemi şimdi de sidepodsuz araç. Fia resmen mercedes'e çalışıyor.
Ekleme: Ayrıca hamilton fia'dan 8. şampiyonluk sözü almış olmalı. Önce masi şimdi de bu araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 10 Mart 2022; 16:28:51 > -
Mercedes in ön kanatları da inanılmaz esniyor bu sene tasarımlar üzerinden çok kavga çıkacak belli oldu. Toto wolf fia herşeyden haberdardı diyor arabanın legal olduğunu söylüyor. Gerçekten garip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S sports'un F1 yayın hakları ne zamana kadar? Premier Ligi kaybetmişler, F1'i de kaybetmesin bunlar??
-
En azından bu sene yayınlayacaklar. Daha sonrasını bilmiyorum. Bu sene 1 yıllık üyelik aldım, sezon öncesi testler için bir de f1 tv pro almak zorunda kaldım. Böyle olacağını bilsem ssport plus hiç almazdım. 1 yıllık f1 tv pro alırdım.
-
Serhan Acar için değer hocam.
Bu sene son yılların en keyifli sezonu olacak diye hissediyorum. Harika bir kaos ortamı olacak bence.
Ferrari'nin de zirve iddası işleri kızıştıracaktır.
-
-
Premier ligi mi kaybetmişler? Ben hiç görmedim haberlerde yeni mi oldu bu olay kesin mi?
-
Alonso ve Stroll'ün yarışı da iyiydi. Denk gelmediyse;
Lance Stroll And Fernando Alonso's On-Track F1 Battle! | 2022 Bahrain Testing - YouTube
-
Keyifliymiş harbiden. Ne yazık ki hayatın en yoğun dönemlerinden birine denk geldi, izleyemiyorum hiç birini. Başka güzel görüntüler de denk gelirse paylaşırsanız en azından buradan takip ederim
-
İngilizce varsa şunu da izleyebilirsin. Alex Albon commentary boxdayken Latifinin arabası yanınca yaptıkları muhabbet komiğime gitmişti. Yarın da kayda değer bir şey olursa youtube'a düştüğü gibi paylaşırım
Williams of Nicolas Latifi on fire causes red flag | Bahrain #F1Testing Day 2 - YouTube
-
-
Evet, lastiklerin dönüşünden kaynaklanan kirli havanın azaltılması içinmiş o parça.
-
Evet Bein Sports almış.
www.hurriyet.com.trbeIN Sports Premier Lig maçlarının yayın hakkını satın aldı! 2022 - 2023 sezonuyla başlıyor...https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/bein-sports-premier-lig-maclarinin-yayin-hakkini-satin-aldi-2022-2023-sezonuyla-basliyor-41879907 -
Eco moddaki Lewis ile Pierre yarışı. Pek heyecanlı olmadı ama yine de izlemeye değer
Motorsport.com Türkiyetwitter“Yeni bir test günü, yeni bir mücadele 🏎 Pierre ve Lewis'in keyifli anlarını izliyoruz. 📺 https://t.co/dIyrq25YmY”https://twitter.com/motorsportcomtr/status/1502642440699887619?s=20&t=YC04nel1AGia9hEUzP_mOQ -
İlk videodaki muhabbetler bayağı eğlenceliydi
Bu da yoktan iyi, arada kapışma görmek istiyoruz, yoklukta gideri var
Teşekkürler.
@programmer_onur'un sorduğu "şeyleri" ben de merak etmiştim ama sezon öncesi test içindir deyip sallamamıştım. Bunlar yeni aracın tüm karizmasını almış götürmüş
-
Rusya yerine Türkiye yi verirlerse on numara olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Red Bull da sidepod değiştirmiş, hepsi Ferrari'ye benzemeye başladı. O, ızgaralı kavisli yapı anlaşılan doğru tasarım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X