Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
57.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes yine değişik bir şeyler deniyor gibi Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

• Mercedes yine bir şeylerin bokunu çıkarmış, böyle bir sidepod legal olamaz.

• 2 sene önce das sistemi şimdi de sidepodsuz araç. Fia resmen mercedes'e çalışıyor.

Ekleme: Ayrıca hamilton fia'dan 8. şampiyonluk sözü almış olmalı. Önce masi şimdi de bu araç. Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 10 Mart 2022; 16:28:51 >
  • Mercedes in ön kanatları da inanılmaz esniyor bu sene tasarımlar üzerinden çok kavga çıkacak belli oldu. Toto wolf fia herşeyden haberdardı diyor arabanın legal olduğunu söylüyor. Gerçekten garip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S sports'un F1 yayın hakları ne zamana kadar? Premier Ligi kaybetmişler, F1'i de kaybetmesin bunlar??

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

En azından bu sene yayınlayacaklar. Daha sonrasını bilmiyorum. Bu sene 1 yıllık üyelik aldım, sezon öncesi testler için bir de f1 tv pro almak zorunda kaldım. Böyle olacağını bilsem ssport plus hiç almazdım. 1 yıllık f1 tv pro alırdım.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Serhan Acar için değer hocam.

Bu sene son yılların en keyifli sezonu olacak diye hissediyorum. Harika bir kaos ortamı olacak bence.

Ferrari'nin de zirve iddası işleri kızıştıracaktır.

• Kapışma erken başlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Mart 2022; 20:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Premier ligi mi kaybetmişler? Ben hiç görmedim haberlerde yeni mi oldu bu olay kesin mi?

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Alonso ve Stroll'ün yarışı da iyiydi. Denk gelmediyse;

Lance Stroll And Fernando Alonso's On-Track F1 Battle! | 2022 Bahrain Testing - YouTube

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Keyifliymiş harbiden. Ne yazık ki hayatın en yoğun dönemlerinden birine denk geldi, izleyemiyorum hiç birini. Başka güzel görüntüler de denk gelirse paylaşırsanız en azından buradan takip ederim Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

İngilizce varsa şunu da izleyebilirsin. Alex Albon commentary boxdayken Latifinin arabası yanınca yaptıkları muhabbet komiğime gitmişti. Yarın da kayda değer bir şey olursa youtube'a düştüğü gibi paylaşırım Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

Williams of Nicolas Latifi on fire causes red flag | Bahrain #F1Testing Day 2 - YouTube

• Beyler selam. Şu yeni 18 inçlik tekerlerin iç yakınından ve içeriden kavisli bağlandığı parça yeni kural mı?

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Evet, lastiklerin dönüşünden kaynaklanan kirli havanın azaltılması içinmiş o parça.

• -RAUL kullanıcısına yanıt

Evet Bein Sports almış.

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabiwww.hurriyet.com.tr
    beIN Sports Premier Lig maçlarının yayın hakkını satın aldı! 2022 - 2023 sezonuyla başlıyor...
    https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/bein-sports-premier-lig-maclarinin-yayin-hakkini-satin-aldi-2022-2023-sezonuyla-basliyor-41879907

Eco moddaki Lewis ile Pierre yarışı. Pek heyecanlı olmadı ama yine de izlemeye değer Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu DhabiMotorsport.com Türkiyetwitter
    “Yeni bir test günü, yeni bir mücadele 🏎 Pierre ve Lewis'in keyifli anlarını izliyoruz. 📺 https://t.co/dIyrq25YmY”
    https://twitter.com/motorsportcomtr/status/1502642440699887619?s=20&t=YC04nel1AGia9hEUzP_mOQ
  • İlk videodaki muhabbetler bayağı eğlenceliydi Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

Bu da yoktan iyi, arada kapışma görmek istiyoruz, yoklukta gideri var Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

Teşekkürler.

@programmer_onur'un sorduğu "şeyleri" ben de merak etmiştim ama sezon öncesi test içindir deyip sallamamıştım. Bunlar yeni aracın tüm karizmasını almış götürmüş Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

• Rusya yerine Türkiye yi verirlerse on numara olur.

• Red Bull da sidepod değiştirmiş, hepsi Ferrari'ye benzemeye başladı. O, ızgaralı kavisli yapı anlaşılan doğru tasarım.

• Geliyoruz...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.