Şimdi Ara

FORMULA 1 2020 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
15
Favori
37.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtcrc

    Evde iki televizyonum var. Biri türksat kablo tvden yayın alıyor diğeri normal uydu. Kablotvden açınca paketiniz izlemeye yetkili değil diyor ama normal uydudan bütün kanalların olduğu listede s sport var. Oradan ücretsiz yayınlıyorlar izlenebiliyor.

    Lg b9 oled tv'de kanalın frekans tp sini doğru girdiğime eminim. Gözümden kaçmış olmasın diye isme göre de sıraladım. Tvnin bulamamasi gibi bir sorun olabilir mi? Başka sorun yaşayan var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 yıllar sonra TR'ye adım atıyor, onda da asfalt mevzuları ortaya çıkıyor...


    Cidden bir şeyde de sorun çıkmasın, hesaplanarak yapılsın be kardeşim...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepingawake

    Hayal kurmayan. Bu kafadkakiler bu ülkede soz sahibi oldukça bu ülkeden hic bir sey olmaz.


    Yiyorsa ramazan da şampiyonlar ligi yapilmaz desin de göreyim. Asfaltta vurgun yapıldı. Şimdi herkes otursun yerine.



    Alıntıları Göster

    Vural AK'ın sahibi olduğu Tersanede iki sene iş güvenliği uzmanlığı yaptım. Ramazan ayı boyunca oruç tutan çalışanlar havasızlıktan sıcaktan ne zor şartlarda çalıştı o kadar öneri yazmamıza rağmen sağlam bir havalandırma sistemi kurduramadık Tekne içine.


    Araba süren adamları izlerken ne gbi bir zorluk çekebilir Oruç tutanlar. O zaman bütün sektörler durmalı Ramazan ayında.


    Bu açıklamalarına hiç inanmadım başka bir iş var.





  • Aslında bazı arkadaşlar eleştirici / olumsuz yorumlar yapmış kısmi olarak haklılar fakat güncel F1 koşullarında en eğlenceli ve en iyi yarış olabilir izleyeciler için.

  • Adam zaten derdini açık olarak söyled. ramazan ayında insanlar oruç tuttuğu için yeterli sayıda ilgi olmaz diye düşünüyor. Bunun haricinde 1 den çok sebepde var F1 çok para istiyor 20milyon dolar civarı bi para istiyor intercity den adamda bunu bilet satışlarıile çıkaramayacağını düşünüyor bence haklıda. 20 milyon dolar ortalama şuanki kurla 150milyon tl eder. 100bin kişiye ortalama 2000tl den bilet satsalar 200milyon tl eder 50milyon tl kalıyor bide bu işlin bol bol masrafı var intercity e para kalır mı ki herşeyi geçtim hanginiz çıkıp 2000tl ye bilet alacak. Burda o yüzden adamı eleştirecek durum yok ülkenin hali belli insanlar her tülü işi yapması zorlaştı.

  • ne alaka lan


  • Aynen izlemesi aşırı keyifli. 80 kmh ile düz yolda duramayan arabayı izlemek tarihte görebilecek en iyi şey.


    https://streamable.com/povar2

  • Asfalt olayı sosyal medya da olduğu gibi değil bu arada asfaltlama işllemi f1 taraından istenip f1 kontrolünde yapıldı yani günün suçlusu yine f1 boşuna kendi ülkenizi karalamayın.


    Peki asfaltlama nasıl yapılıyor?

    Biraz önce Herman Tilke'den bahsetmiştik. Intercity İstanbul Park yönetimi özel olarak yapılması gereken bu işlem için Herman Tilke'nin ekibini İstanbul'a getirdi. Uzman ekip Ulaştırma Bakanlığı ekipleri ile birlikte koordineli olarak çalışmalarına devam ediyor. Pistin alaşımı için Türkiye genelinde bir kaç maden gezilmiş ve en uygun bileşenler tespit edilerek asfalt hazırlanmış. 5.3 km uzunluğundaki pistimizin asfaltının tamamı yenilenecek ve yeni teknolojilere göre ilk günkünden çok daha iyi şekilde kullanıma devam edilecek.

    Eski asfaltın bir kısmı kazılıyor ve üstüne tamamen yeni alaşımdan elde edilen yeni bir katman dökülüyor. Asfaltlama işleminin 10 gün içinde tamamlanması bekleniyor.


    kaynak:https://tr.motorsport.com/general/news/istanbul-park-asfalti-yenileniyor-ama-nasil/4891305//





  • Umarım yarış yapılır. Şartlar çok kötü ama yapılmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LampdaLamp

    pirelli ekibi kontrolunde yapılmış pist, baştan sona fakat pistin yenileceğini önceden bilseydik ona göre soft lastik getirirdik diyor, biz eski asfaltı düşünüp üstüne9 senedir yarış yapılmadığı için sert lastik tercih ettik diyor pirelli, yeni asfalt + eksik kauçuk + asfaltın tam oturmamasıyla ve sert lastikle yanyan gidiyor hepsi, hamilton herzamanki gibi

    Ee peki jet kargoyla 1 günde hemen uçakla getiremezlermi soft lastik? Yada maslak oto sanayide Pirelli servisinden alsınlar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meReek kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada hızlı kargo ile 1 saate geliyor hacı yani. Paralarına kıyamıyorlar yani boş herşey

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Çünkü Vural Ak'ın en yakın arkadaşı.

  •   


  • Adamlar normal yola döşedikleri asfaltı gidip yarış pistine döşemişler.  


    Bu adam geçen Portimao'daki yapılan yarıştan önce Portimao pistinin asfaltının yenileme çalışmasında bulunmuş bir kişi. Türkiye'deki asfaltın normal otoyol asfaltı olduğunu, içindeki yağ ve su oranının yarış pisti için uygun olmadığını söylüyor ancak asfaltın kullanılmasında da bir sıkıntı yokmuş. FIA onaylı olarak bu asfalt dökülmüş ama yine de yarış pisti için bu asfalttan daha kaliteli bir asfalt gerekliydi diyor.


    Seyir zevki yüksek bir yarış beklemiyorum ama kaotik bir yarış bekliyorum. İzleyiciler açısından her ne kadar eğlenceli olacak olsa da, FIA, Formula 1, takımlar ve pilotlar için de o kadar can sıkıcı bir yarış olacak ve büyük ihtimalle İstanbul Park'ın dünyada gördüğü rağbet ve popülarite azalacaktır. FIA'nın pistin tamamının yenilenmesine gerek yok, belli alanlara yama yapılsa yeter demesine rağmen piste gidip yol asfaltı dökülmesi "iyi niyetli işgüzarlık"tan ziyade, "iş bilmezlik"tir. Dünya'ya rezil olma durumu var mı? Konuyla ilgili olanlar için evet fakat asfalt nedir bilmeyen sıradan, casual izleyiciler için bunların bir önemi yok. İzleyicilerin çoğu kendi eğlencesine, dalgasına bakar. Fakat resmi kurumlar nezdinde bu yarış çok kötü bir izlenim bırakacak. Bundan etkilenecek olan tek taraf İstanbul Park ya da Türk yetkililer değil, bunu bile bile buraya en sert 3 hamur lastiği getiren Pirelli, bu asfalt yenileme çalışmasına izin veren FIA da eleştirilerden nasibini alacak.





  • F1 hayranları oyunu kullandı.


    KAOS İSTİYORLAR


  • hahaahahahaah. kapak





  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 14 Kasım 2020; 14:10:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

    Bende yarın gidicem en yakın nerden bakabilirim acaba telefonu da açıcam önüme en kötü sesleri çıplak kulakla duyarım  



    Alıntıları Göster

    döverler güvenlikler seni orda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.