quote:Orijinalden alıntı: garintsi Kankalar, ss verirsem kimliğimiz ortaya çıkar O zaman niye konu açıyorsun ... ?
quote:Orijinalden alıntı: xFeeL quote:Orijinalden alıntı: garintsi Kankalar, ss verirsem kimliğimiz ortaya çıkar O zaman niye konu açıyorsun ... ? Ben yazacaktım
quote:Orijinalden alıntı: Myceneans quote:Orijinalden alıntı: xFeeL quote:Orijinalden alıntı: garintsi Kankalar, ss verirsem kimliğimiz ortaya çıkar O zaman niye konu açıyorsun ... ? Ben yazacaktım Size ne oluuuum?
quote:Orijinalden alıntı: garintsi quote:Orijinalden alıntı: Myceneans quote:Orijinalden alıntı: xFeeL quote:Orijinalden alıntı: garintsi Kankalar, ss verirsem kimliğimiz ortaya çıkar O zaman niye konu açıyorsun ... ? Ben yazacaktım Size ne oluuuum? Alın bunu dışarı.
quote:Orijinalden alıntı: Myceneans quote:Orijinalden alıntı: xFeeL quote:Orijinalden alıntı: garintsi Kankalar, ss verirsem kimliğimiz ortaya çıkar O zaman niye konu açıyorsun ... ? Ben yazacaktım Aynısını Yazıcaktım. Arkadaşa Grupca Kayıyoruz Hadi DH
quote:Orijinalden alıntı: garintsi Tamam lan vurmayın öldüm. garantisi varmiş vurun iyicene parçalansın
quote:Orijinalden alıntı: troy quote:Orijinalden alıntı: garintsi Tamam lan vurmayın öldüm. garantisi varmiş vurun iyicene parçalansın okuduğum karikatürdeki espriyi yapayım,okumayanlar çok komik olduğumu zannetsin.