Şimdi Ara

formattan sonra oyun sorunu (grid)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu format atmadan önce oynayabiliyordum
    formattan sonra oyunu kurdum ama masaüstü kısa yoluna tıkladığımda okun sağtarafında 3-4 sn bi kum saati beliriyor sonra kayboluyor
    oyun açılmıyor ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Ekran kartinin son surucusunu kurmayi dene sorun cozulebilir.
  • program ekle kaldıra baktığımda zaten ATI display driver diye bir şey yüklü acaba kendi sitesinden güncel bir driver mi denesem :?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

program ekle kaldıra baktığımda zaten ATI display driver diye bir şey yüklü acaba kendi sitesinden güncel bir driver mi denesem :?

evet kendi sitesinden en son surucuyu indirmen gerekiyor
  • aslında 2 hafta kadar önce indirmiştim ama bidaha bakayım teşekkürler :)
  • ekran kartı sürücüsü tamam ama yine devem ediyor sorun :(
  • Yalnzca bu oynda mi yasiyorsun bu sorunu? Oyunla ilgili birproblem olmadigindan emin misin? Bir kaldiip tekrar kurmayi dene. Ayrica DirectX 10 kurmayi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer aynı seviyede başka bir oyunda herşey normalse sorun yok ayrıca artık bazı oyunlar her ekran kartını desteklemiyor oyun içinde benioku dosyası falan vardır bi göz at orada hangi patch istiyorsa ekran kartına onu yükle
  • yok dediğim gibi formattan önce geyet güzel çalıştırıyordu oyunu 3 kere kaldırıp kurdum sonuç aynı
    yalnızca bu oyunda yaşıyorum crysis i şu an oynayabiliyorum ekran kartım asus eah2600pro
  • quote:

yok dediğim gibi formattan önce geyet güzel çalıştırıyordu oyunu 3 kere kaldırıp kurdum sonuç aynı
    yalnızca bu oyunda yaşıyorum crysis i şu an oynayabiliyorum ekran kartım asus eah2600pro

DirectX 10 kurmayi tekrar denedin m.
  • yüklenmesi gerekenler klasöründe DirectX diye bişe vardı yükledim ama 32 mb dı
    inndir.coma baktım 318 mb dı acaba DirectX 10 unu destekler mi benim ekran kartım malum kotalı kullanıcıyım boşuna indirmeyeyim desteklemiyorsa
    birde DirectX 9 daha kararlı bir sürüm diyorlar inndir.comda
    siz hangisini önerirsiniz
    teşekkürler
  • quote:

yüklenmesi gerekenler klasöründe DirectX diye bişe vardı yükledim ama 32 mb dı
    inndir.coma baktım 318 mb dı acaba DirectX 10 unu destekler mi benim ekran kartım malum kotalı kullanıcıyım boşuna indirmeyeyim desteklemiyorsa
    birde DirectX 9 daha kararlı bir sürüm diyorlar inndir.comda
    siz hangisini önerirsiniz
    teşekkürler

DirectX 10 desteklerse sorun yok. Onu yuklemen daha iyi. Ekran kartinin modelini incelersen orada Dirctx10 destgi olup olmadi yazar. Fakat daha once oynadigina gore vardir.Kesin bisey soylenemez fakat bence 10!un tam versiyonunu indirmelisin.
  • ilginize teşekkürler..
  • quote:

ilginize teşekkürler..

rca ederm kolay gelsin.
  • malesef sorun hala devem ediyor ne yapacağımı bilmiyorum..
  • acaba dvdden tüm dosyaları tamamen kopyalayamadığı için mi olmuyor ? :S
    bi yardım etseniz
  • arkadaşlar lütfen kendisi küçük ama derdi büyük soruna bir çare bulalım lütfen..
    acaba gridin bir yamasını yüklesem olur mu?..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.