Şimdi Ara

FORMATTAN SONRA MİKROFON SORUNU ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA ARKADAŞLAR DİREK KONUYA GİRİCEM BEN GEÇEN GÜÇ BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM XP DEN WİN7 YE ÇEVİRDİM BÜTÜN DRİVERLER SORUNSUZ YÜKLÜ EN GÜNCELLERİ HOPERLÖRLER ÇALIŞIYOR AMA MİKROFON ÇALIŞMIYOR 2 SİDE ARKA SLOTLARA BAĞLI FORMATTAN ÖNCE ÖN SLOTA KULAKLIK BAĞLANIRKEN SİMDİ BAĞLANMIYOR BİRDE BU VAR TABİ. MİKROFUNU OKUYOR AMA SES KAYDEDİCİDEN DENEDİĞİMDE ROBOT GİBİ SES GELİYOR MİCİN BOZUK OLMASI İMKANSIZ ARKADAŞIMDA DENEDİM + FORMATTAN ÖNCE ÇALIŞIYORDU LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİCEM ACİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setosemih -- 26 Ağustos 2013; 12:08:22 >

• BEYLER LÜTFEN ACİL YARDIMCI OLUN KAFAYI YİCEM
  • UP UP ACİL YARDIM DÜSÜNCELERİNİZİ YAZIN LÜTFENN
  • quote:

Orijinalden alıntı: setosemih

SA ARKADAŞLAR DİREK KONUYA GİRİCEM BEN GEÇEN GÜÇ BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM XP DEN WİN7 YE ÇEVİRDİM BÜTÜN DRİVERLER SORUNSUZ YÜKLÜ EN GÜNCELLERİ HOPERLÖRLER ÇALIŞIYOR AMA MİKROFON ÇALIŞMIYOR 2 SİDE ARKA SLOTLARA BAĞLI FORMATTAN ÖNCE ÖN SLOTA KULAKLIK BAĞLANIRKEN SİMDİ BAĞLANMIYOR BİRDE BU VAR TABİ. MİKROFUNU OKUYOR AMA SES KAYDEDİCİDEN DENEDİĞİMDE ROBOT GİBİ SES GELİYOR MİCİN BOZUK OLMASI İMKANSIZ ARKADAŞIMDA DENEDİM + FORMATTAN ÖNCE ÇALIŞIYORDU LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİCEM ACİL.

buna benzer bir sorun yaşamıştım xp de çalışan mikrofon win7 de çalışmadı ve ne yaptiysam çözememiştim kullandigin mikrofon nedir ben kamera üstündeki tumlesik mikrofonda bu sorunu yaşadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: setosemih

SA ARKADAŞLAR DİREK KONUYA GİRİCEM BEN GEÇEN GÜÇ BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM XP DEN WİN7 YE ÇEVİRDİM BÜTÜN DRİVERLER SORUNSUZ YÜKLÜ EN GÜNCELLERİ HOPERLÖRLER ÇALIŞIYOR AMA MİKROFON ÇALIŞMIYOR 2 SİDE ARKA SLOTLARA BAĞLI FORMATTAN ÖNCE ÖN SLOTA KULAKLIK BAĞLANIRKEN SİMDİ BAĞLANMIYOR BİRDE BU VAR TABİ. MİKROFUNU OKUYOR AMA SES KAYDEDİCİDEN DENEDİĞİMDE ROBOT GİBİ SES GELİYOR MİCİN BOZUK OLMASI İMKANSIZ ARKADAŞIMDA DENEDİM + FORMATTAN ÖNCE ÇALIŞIYORDU LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİCEM ACİL.

buna benzer bir sorun yaşamıştım xp de çalışan mikrofon win7 de çalışmadı ve ne yaptiysam çözememiştim kullandigin mikrofon nedir ben kamera üstündeki tumlesik mikrofonda bu sorunu yaşadım

normal ayrı mic benimki SNOPY SN330M markası

• up up çözüm yok hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.