Şimdi Ara

Formattan önce son uğraşlar [Yardım Lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nerden bulaştığını bilemediğim lanet olası bir reklam virüsü var bilgisayarımda denemediğim program kalmadı. Denetim masasından baktığımda hiç bir yabancı program yok tarayıcıların eklentilerinde yok. Nerden geldi nereye yerleşti bulamadım son çare buraya başvurdum bir çare bulamazsam format yolu göründü. Her sayfada açılan reklamlarda "Powered by name" yazıyor ayrıca saçma sapan sayfalar açılıyor. Sayfalardan bazı görüntüler aşağıdaki gibi. İyi forumlar.

• adwcleaner ile taratın. Sonra görev yöneticisinde yabancı bir işlem görürseniz adını wise jet search ile aratın ve o dosyanın bulunduğu klasörü iobit unlocker ile silin. Eğer olmazsa chrome sağ tıklayıp hedef bölümünü kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

adwcleaner ile taratın. Sonra görev yöneticisinde yabancı bir işlem görürseniz adını wise jet search ile aratın ve o dosyanın bulunduğu klasörü iobit unlocker ile silin. Eğer olmazsa chrome sağ tıklayıp hedef bölümünü kontrol edin.

adwcleaner ile daha önce tarattırdım bişey bulamadı. Görev yöneticisinde yabancı bişey yok hepsi bildiğim programlar.
  • Lavagespar kullanıcısına yanıt
    O zaman format ya da sistem geri yükleme yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.