Nerden bulaştığını bilemediğim lanet olası bir reklam virüsü var bilgisayarımda denemediğim program kalmadı. Denetim masasından baktığımda hiç bir yabancı program yok tarayıcıların eklentilerinde yok. Nerden geldi nereye yerleşti bulamadım son çare buraya başvurdum bir çare bulamazsam format yolu göründü. Her sayfada açılan reklamlarda "Powered by name" yazıyor ayrıca saçma sapan sayfalar açılıyor. Sayfalardan bazı görüntüler aşağıdaki gibi. İyi forumlar.
adwcleaner ile taratın. Sonra görev yöneticisinde yabancı bir işlem görürseniz adını wise jet search ile aratın ve o dosyanın bulunduğu klasörü iobit unlocker ile silin. Eğer olmazsa chrome sağ tıklayıp hedef bölümünü kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Agentwho
adwcleaner ile taratın. Sonra görev yöneticisinde yabancı bir işlem görürseniz adını wise jet search ile aratın ve o dosyanın bulunduğu klasörü iobit unlocker ile silin. Eğer olmazsa chrome sağ tıklayıp hedef bölümünü kontrol edin.
adwcleaner ile daha önce tarattırdım bişey bulamadı. Görev yöneticisinde yabancı bişey yok hepsi bildiğim programlar.
Lavagespar
kullanıcısına yanıt
O zaman format ya da sistem geri yükleme yapabilirsiniz.